Skriv din beskrivning här!

31 augusti

Nu är jag påväg till körskolan och ska gå del 1 och 2 på teorikursen som jag inte gick i somras. Har varit i skolan idag som vanligt och paddlade kanot för första gången idag. 
På tal om ingenting så har jag tröttnar på min hårfärg, ännu en gång haha. Ni som följt med länge kanske komma ihåg att jag lätt tröttnar på det jag har. Pendlar mellan att färga helbrunt eller lägga en mörk botten som jag haft förut. Innan jag gick ut till bilen såg jag mig i spegeln och blev osäker på om jag ens skulle göra nåt med det. Men som sagt, det går verkligen fram och tillbaka.. 

something good

Var tvungen att citera detta från evelins blogg för hon satte verkligen ord på mina tankar! Fyfan så bra sagt. 
 
''
Hur många gånger har jag inte skrattat ihjäl mig åt mig själv eller med andra? hur många gånger har jag inte varit ute och dansat och känt hur glädjen rusar i hela kroppen och hur många gånger har jag inte sjöngt med till alla världens låtar och bah faan vad roligt jag har WOOOOWW. 

Hur många gånger har jag gjort detta utan alkohol? ALLA. 

Jag kommer aldrig förknippa alkohol med något positivt. Kanske för att bilden än idag sitter kvar någonstans långt här inne, på vad den kan göra med människor och folk. 

alkohol är inte glädje för mig, jag dricker sällan, tänker tillbaka på om jag någon gång i mitt liv har varit full och svaret är nej, varför? 

frågan borde vara varför människor, vecka ut och vecka in väljer att hälla i sig gift. Vi människor har en enda sak med oss livet ut och det är oss själva. Se därför till att ta hand om den plats du kommer att leva i resten av ditt liv. Din kropp.

Jag kan tyvärr inte se någon glädje i att supa. Jag ser ingen glädje i att du måste bli full för att kunna ha kul. För att kvällen ska räknas. Jag ser ingen glädje i människor som shottar rent för att känna så mycket rus som möjligt, dricka sig packade - för att kunna ha roligt.

Tänk vad många gånger du skrattar, du skrattar varje dag, du ler, du ler varje dag utan att du tänker på det och varje gång du ser dina vänner och familj känner du att du har allt du behöver. så många gånger du faktiskt är lycklig på riktigt och gör saker som du mår bra utav, som din kropp mår bra utav. Varje gång alla dina vänner är samlade och alla är glada och lyckliga av att ha varandra. 

Du är glad och lycklig på riktigt. Du behöver inte hälla i dig något som förstör din kropp, som du tror att du behöver för att ha roligt eller något som alla andra vill dricka. 

''

 

 

fransar

nytt set från igår.
Påfyllning efter 5veckor. 

nya jeans

Jag blev så lycklig när jag såg dessa. Gina tricot har äntligen fått in bootcut jeans. Min favvo. Och det bästa är att dom har, normal-längd och kort-längd. Hur bra?! Mitt problem är alltid att allt är för långt och dessa kan man ju inte sy upp då tar man ju bort själva grejen med byxorna. Jag är svin nöjd! 


19 augusti

Kom hem från Grekland för 4 dagar sen hehe. Har ingen motivation egentligen att skriva massa här.. 
De 3 första dagarna i skolan har gått riktigt segt. Och jag längtar inte tills riktiga schemat drar igång. Kommer ha ett helvetes år. 
Slutade tolv idag och åkte direkt hem och käkade, la mig i solen i några timmar och gick sedan ut och gick. Sjukt vad mycket man hinner med när man slutar tidigt.
Imorgon slutar jag ungefär samma tid i think, då ska jag fylla på Matildas fransar. Godnatt 

8 augusti

Då är vi på hotellet och ska sova några timmar. Åt middag här och satt även ute  några timmar och kollade på alla flygplan som åkte förbi. Nu ska vi sova sedan upp vid 3 som ni ser. Godnatt 

8 Augusti

Satt nyss och kollade igenom bilder och insåg att jag verkligen saknar vintern i ettan. Jag var på gymmet typ all min lediga tid och var 3ggr så snygg då. ÅNGEST på den.


Idag bär det av till Arlanda iaf och imorgon mot Grekland!! Börjar få lite små ångest, ni vet det vanliga som man typ alltid får. Blir nojig och tror vi kommer dö osv. 
Har packat allt nu, bara det sista imorgon som tandborste oså. 
Ska bli skönt att få komma till lite värme. Som ni ser på bilden har jag mycket ärr i ansiktet efter utslagen som jag fick, så jag ska helst inte sola ansiktet alls.. Buhuuu ärligt det är ju typ det roligaste.

påfyllning

Började 12 idag med en påfyllning sedan gjorde jag två nya set fransar. Man blir verkligen trött av att sitta i 6h och bara sätta fransar. Det blir inte perfekt men jag ser för varje set jag gör vad jag måste tänka på och ändra för att det ska bli bättre! 
Min första påfyllning. Svårare än att göra ett nytt set faktiskt men det blev ju skillnad, åt det bättre iaf haha. Detta är dessutom 7de personen jag gör på, så jag har inte kommit så långt men det går framåt. 

4 augusti

Påväg mot teorilektion nu. Har legat lite i solen på förmiddagen och mest bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag klippa elias och funderar på om jag ska ta min bror när jag ändå håller på. Han vägrar klippa sig men nu har han inget val längre haha. 
Körlektion igår gick bra, kände mig lite stel eftersom det var en ny bil oså, men det gick framåt och alla lever så jag är nöjd. 
Har på mig min nya klänning idag som jag beställde i söndags. Ser preggo ut eller bara väldigt tjock ut men who cares känner jag. Puss

3 Augusti

Bild från i lördags då det var födelsedagsfest för Jennie! 
Sitter på bussen påväg till körskolan nu. Ska ha min första körlektion och något säger mig att det kommer gå åt helvete.. Går in med bra inställning känner jag. 
Nu i veckan har jag saker planerade varje dag. Göra lite fransar, teorilektion osv. Sen måste jag köpa dom sista grejerna innan Grekland. Puss