Skriv din beskrivning här!

30 juni

Ehe lite random bild på min frukost haha. Sitter just nu på jobbet och väntar på nästa kund iallafall. Har precis haft Saga här med huur mycket fransar som helst. Tog aldrig slut.
När jag är klar ska jag bara hämta bilen och sedan åka och möta tjejerna på sushi yama.
I onsdags tog jag tag i att färga mammas hår vilket fick bli ett 2dagars jobb då det tog ca 4h. Nu är det några steg ljusare och något varmare men med lite silverschampo blir det super! Puss


28 juni

Hello pretty peeps. Mitt liv just nu består endast av jobba, äta, sova.
Har lyckats få en ledig dag denna vecka iallafall, längtar efter att inte behöva vakna av något alarm.
Men man ska inte klaga, jag älskar att ha saker att göra så jag njuter under dagarna. Kvällarna och mornarna är dock värre..
Men det rullar in så roliga saker som jag inte kan säga nej till. Är så äckligt trött men så glad på livet! Wie


midsommar

Hej på er denna underbara dag! Igår var alltså midsommar och jag spenderade den med brudarna. Åt massa mat, drack gott, spelade kubb och avslutade kvällen med partay med massa goa peeps.
Kom hem 4 inatt och lyckades sova till 13 idag.. Haha ååångest deluxe. Men det är inget att göra åt saken. Istället ska jag njuta i solen och se om kvällen har något mysigt att erbjuda. Puss


fransar

Veckans fransar! 
Har jobbat på förmiddagen och nu ska jag iväg till nästa jobb. Uppdatering på min hals, igår ville jag kasta mig ut genom fönstret ungefär för jag inte stod ut längre och idag vaknade jag upp mycket piggare och mycket bättre i halsen. ÄNTLIGEN. 

21 juni

 
Men hallå peeps. Nu har det gått några veckor sedan balen. 
Veckan efter balen, alltså studentveckan var superstressig och så ångestladdad enligt mig. 
Men annars var hela veckan väldigt bra och spenderade mest min tid på satin med massa härliga vänner. 
Studentdagen var jätte bra, och det är en dag jag sent kommer att glömma. Alla var här och firade mig och det kändes verkligen så speciellt!
Veckan efter har jag bara varit ledig i storsätt. Slappat och vilat upp mig inför kommande veckor med jobb. Tills jag blev sjuk.. Igen. Som ni kanske kommer ihåg fick jag streptokocker under summerburst-helgen. Åt pencillin och det försvann under balen och studenten vilket var tur för hade verkligen inte velat få den tiden förstörd. 
Men nu har jag fått tillbaks det och det är värre än sist. Vaknar upp på morgonen och kan knappt andas för mina halsmandlar är så svullna. Så det är ett helvete just nu. 
Igår hade jag även mitt första jobbpass för sommaren. Super härligt med denna jävla hals.. 
Idag har vi bokat resa om 1 månad ungefär till cypern. Ska bli jätte skönt om jag kommer bli frisk tills dess.. 
Men nu ska jag snart sadla om och åka till jobbet. Kör till stängning ikväll sedan ska jag sova! 
 
 

bal 2016

Alltså denna kväll. Vart ska jag börja? 
Har varit så nervös inför denna dag. Drömt om att allt ska bli perfekt och att jag ska känna mig som en prinsessa. And I did!
Började dagen på skolan och fick hjälp av en underbar tjej i 2an som hjälpte mig med mitt hår och gav mig exakt det jag ville ha! Så tacksam verkligen! Sedan började jag fixa mig och blev klar i god tid. Jag som alltid är ute i sista sekund, men inte denna gång. Sedan hängde jag på slottet i nästan 2h och fotade massor. 
Sedan var det middag på ritz och sedan drog jag till strömpis med några polare. 
Klockan är halv ett dagen efter balen och jag sitter fortfarande med samma uppsättning och smink från igår. Har inte orkat ta bort det men ska strax göra det. 
Gårdagen var verkligen så bra och jag har aldrig känt mig finare än igår!