Skriv din beskrivning här!

25 februari


Godmorgon, godnatt? på er. Jag är precis hemkommen från djursjukhuset utanför Köping där jag spenderat min kväll. Mamma blev kallad dit akut med vår hund Akira. Som gjorde en operation (om man nu kan kalla det så) för någon vecka sen och idag blev det jätte svullet och hon kunde inte stå på benet ens. 
Så jag följde med dit för att lämna henne över natten men slutade med att vi inte fick komma in förens 3 timmar senare och dom tittade på henne i 15 min. Tycker det är så dåligt. 
Under dessa timmar vi satt där så svullnade hennes ben ännu mer och tillslut kom det ur massa var ur såret. 
När vi fick komma in på undersökning bröt jag ihop totalt. Att se henne ligga där och ha så ont, det gjorde ont i hela mig. 
Just nu är allt riktigt pissigt och jag tycker för tillfället att allt är väldigt jobbigt. Börjar man väl gråta så kommer alla saker man liksom begravt fram. Det har varit en jobbig kväll iaf, men nu är jag hemma och ska äntligen få sova. Känner mig helt förstörd. Godnatt på er
(två bilder från lunchen idag och jag innan jag gick till skolan)

19 februari

Var ute och käkade med Linna, Vilma, Jennie, Sara och Felicia ikväll. Tanken var först att gå till paolos men det var helt fullt så vi gick till pinchos och åt massa annan god mat. Det var en perfekt kväll! 
Just nu vill jag ställa mig frågan varför jag inte sover. Jobbar 10-19 imorgon och ska sitta i kassan hela dagen, så jag kommer vara helt slutkörd imorgon. Godnatt

17 februari

Random bild jag hitta i mitt kameralbum. 
Sitter hemma och inte gör något alls i stort sätt. Börjar jobba 17 så sitter och väntar på att det ska bli dags att röra på sig. Var på marieberg en snabbis igår och tänkte kolla på lite kläder jag kollat på. Hittade inget av det men massa annat haha. Tänkte jag skulle visa er men känns så svårt att visa genom att bara fota dom. Men vi får se hur jag gör. Är iaf sjukt nöjd! Puss

15 februari



Sitter på jobbet nu och har rast. Mår så fruktansvärt dåligt att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Har mensvärk så att det gör ont i tänderna. Påriktigt är det ens möjligt? 
Sitter i kassan som det är mest folk i hela dagen. Livet kunde inte bli bättre nu känner jag. 
Hade lite alla hjärtans dag mys med Sara Nils och William igår. Vi åt pizza och kollade mello. Somnade ett och sov stenhårt fram till klockan ringde vid 10. 
Nu börjar jag om en kvart igen, puss

fredag 13 februari


Är precis hemkommen till Sara efter världens bästa överraskningsfest för Linnea! Hade så sjukt roligt med alla härliga människor från högstadiet. 
Tror Linnea var rörd till tårar och hon hade ingen som helst aning om vad som planerades. Har ju tyvärr aldrig någon bild på mig och Linnea tillsammans så det får bli en från i kväll på tha gang. Imorgon väntar jobb från 12-19 sedan blir det alla hjärtans dag mys med några härliga människor. Godnatt 

12 februari


Är helt slut i ryggen och nu ska jag äntligen sova! Var ledig idag så tanken var att ta sovmorgon men vaknade 9 och kunde inte somna om. Drog mig till gymmet och körde lite kondition iaf. 
Nu ikväll har det varit hockey och jag har stått i kiosken och jublat över alla mål örebro gjorde idag. 
Imorgon är det praktik igen som vanligt och då kommer Sara och elias så ska jag klippa dom. Godnatt 

10 februari

Var tvungen att visa min dåliga sida idag, men flätan satt på den sidan så var ju tvungen. 
Hade sovmorgon till 10.05 imorse och valde att sova längre istället för att lägga energi på hur jag ser ut idag. 
Min träningsvärk idag ska vi inte ens tala om, därför väljer jag att köra lite övningar hemma ikväll. Hoppas ni har en bra dag, puss

9 februari


Hade en vanlig dag i skolan och drog till gymmet med Sara och Felicia efter. Påväg till bussen gick vi förbi Pinchos som har invigning på torsdag tror jag (??) Vi gick dit pga att felicias pappa fixar elen där. Dom erbjöd oss massa gratis mat och vi fick beställa in precis vad vi ville. Allt var såå jäkla gott och inte alls överdrivet dyrt. Man beställer alltså in maten via en app på telefonen, hur smart? Dom har påriktigt världens godaste pannacotta!! Aldrig smakat något godare. 
Så jag har alltså legat helt utslagen pga så mätt och dessutom efter ett riktigt hårt armpass på gymmet. Godnatt

kändisklipparna

Har precis kollat på första avsnittet av kändisklipparna. Kan inte ens fatta själv att jag har en tid hos Marre, det är verkligen en dröm! 
Jag tycker han är så sjukt inspirerande och han ger mig sån motivation till att verkligen komma så långt som jag vill. 
Kommer bli helt starstrucked när jag ser honom, han är fan min idol. 
Mamma har börjat tänka att han kan ha stykt mig eftersom han är så fullbokad och tycker att hans stammisar går före, skulle det hända vet jag inte vad jag gör. 
HÄR har ni länk till avsnittet!
 

6 februari


Hur fint är det inte ute nu? Började nästan gråta för att jag blev så glad. Fick sluta lite tidigare idag så jag hann hem innan jobbet. Asskönt att få lägga sig i sängen och bara andas. 
Gjorde en uppsättning idag och klippte en liten tjej. 
Jag jobbar till 19.30 ikväll sedan ska jag kanske träffa Nils en stund. Han hjälper mig så mycket när jag inte kan tänka klart, och just nu är det så haha. Puss

5 februari

Sitter och kollar på tv nu men ska snart sova. Har varit en lång dag idag. Drog även till gymmet efter skolan. 
Ingen kan väl ha missat att det var misshandel på min skola idag? Fick ett samtal från NA när jag var på gymmet, dom ville ställa lite frågor om hur det var i klassen efter vad som hade hänt oså. Haha blev skit nervös när han sa att han var från NA. 
Fick hem tröjan och mössan jag beställde för en vecka sen, och är så jävla besviken. Tröjan var en magtröja och mössan satt inte alls snyggt.. Så kommer förmodligen skicka tillbaka både två. Mitt nya solpuder ser ni på bilden också. Puss

I will hold you tight

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, för det har inte jag. Bara en sådär riktig skitdag. Fick frånvaro på en lektion fast jag var där hela lektionen, pratade tillomed med min lärare och hade redovisning. Det är bra när läraren kan allas namn så man kan få närvaro liksom. Men det löste sig. 
Gymmade idag och har precis klippt Thomas. Är helt slut och vill gråta för att jag är så trött. Imorgon ska jag åka hemifrån 6 för att följa med mamma till djursjukhuset. Ska bli skönt att få ta en ledig dag och inte tänka på något alls. 
Vet inte vad som har hänt men känner mig så känslig just nu. Brukar vara så när jag har haft mycket att göra.. Det är så mycket som händer nu haha can't handle anymore. 

Don't walk away


Hatar att se henne ledsen finaste emma. 
Har gått in i något när jag tänker väldigt mycket på mina vänner och verkligen hur viktiga dom är för mig. Skulle vilja skriva ett personligt brev till varje person och förklara hur viktiga dom är i mitt liv. 
Hoppas ni mår fint, puss