Skriv din beskrivning här!

29 Mars

Har precis målat mina naglar och ska snart lägga mig. Kan äntligen säga att mitt öga är bra igen, vart helt överlycklig när jag faktiskt kunde ha mascara.
I helgen kommer jag inte vara hemma så jätte mycket, så jag kommer förmodligen inte kunna uppdatera så bra. Och skälet till att det inte har varit jätte bra uppdatering nu senaste tiden är att jag har haft fullt upp med kompisar osv. Och jag har verkligen bildbrist.


02.32 can't sleep

Vill sova men mitt öga gör för jäkla ont. Det kliar HELA tiden och jag kan inte ens ta på det utan att gråta känns det som. Ja jag tycker synd om mig själv. Riktig jävla skit dag har det varit, men det är okej, man behöver sånna dagar ibland. Btw ser inte mitt hår svart ut? Väldigt mörkbrunt iaf. Känns som det bara blir mörkare och mörkare. Men nu får jag iaf inte en chock när jag kollar mig i spegeln.


Måndag 25 Mars

Tjenish. Har precis skickat in en skoluppgift. Hur skönt att vara klar med en del nu! 
Tyvärr har det inte direkt varit min turdag idag. Vaknade upp och hade skit ont i ögat, vilket jag senare upptäckte var en vagel. Gör ont som fan och är rött som fan. Ser ut som jag har röd ögonskugga. Kan varken sminka eller ens ta på mitt öga. Så nu framöver kommer det nog inte bli så mycket bilder, annars blir det bilder där jag har osminkade ögon. Och dagen forstsätter.. Klumpiga jag lyckas köra iväg min moppe utan att jag sitter på den så den drog iväg rakt ner i backen och krossade ena backspegeln. 
Finns massor jag verkligen vill göra nu. Jag vill göra klart allt mitt plugg (kommer aldrig hända, jag vill kolla på film, jag vill träffa kompisar, jag vill sova, jag vill spela spel men mitt öga gör så jävla ont så jag vill helst inte göra någonting över huvudtaget. Sova kanske, bara det inte stör mitt öga. 
Sånna här bilder kan det bli ocksåå, kände inte för att visa ansiktet när jag är osminkad. 

Sommar

ÅH jag vill verkligen ha sommar nu nu nu!!! Speciellt nu när jag har moppe, bara kunna ta mig överallt hur fort som helst. Vill bara umgås med alla fina människor jag var med den sommarn! 12 juni kom igen!

25 Mars

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Har tränat och pluggat. Är så sjukt glad över att det är lov. Och dessutom så är det faktiskt fint väder också! Har ingenting planerat för morgondagen, förmodligen plugga klart. Hoppas ni mår bra och förlåt för att jag aldrig svarar på frågestunden.. Kanske gör ett vanligt inlägg med svaren istället. Vi får se! Bild från innan jag färga håret..:(

22 Mars

Har precis tvättat bort sminket och ska snart slå på en film eller så. Den här veckan har gått sjukt fort, men den har varit så jävla jobbig. Allt jag har gjort är pluggat och tränat litegrann. Har sjukt mycket plugg över lovet men det fixar jag imorn sen är jag läxfri hela veckan!! Np:t som vi hade i tisdag gick helt åt helvete. Kommer gråta när jag får tillbaka resultatet. Oooch någon som såg på pll i onsdags? Säsongs avslutning och det känns så hemskt. Men bra att det börjar 11 juni igen!! Puss btw så behöver ni inte kommentera bilden på mig, min näsa är jätte svullen och är stor som en potatis! Var glad att jag iaf lyckades täcka över det röda!


20 Mars

Vill verkligen säga tack för alla fina komplimanger jag har fått för min hårfärg, både här på bloggen och i skolan. Efter att jag har duschat ser det mer brunt ut och själv tycker jag att det passar mig utmärkt. 
Har suttit och pluggat enda sen jag kom hem ungefär. Har ett till nationellt prov imorgon och jag orkar inte med skiten. Men känns skönt att snart ha det över! Hoppas ni mår bra, puss
måndagmåndagtisdag
 

18 Mars

Fick en fråga om vart man kan klättra upp lättast på skolan i ad. Antar att du menar ad-skolan eftersom brunns inte går att komma upp på längre, i think. Och jag har bara varit lite på lågstadie taket och vi klättrade upp på dagisgården. Tror iaf det var en dagisgård, det var sjukt länge sen! 
 
Som ni vet så färgade jag håret igår och det blev svart. Jag hade tänkt mig en lite mörkare brun än vad jag hade innan men det vart verkligen sjukt mörkt. Känner verkligen att det inte passar mig men idag har jag fått jätte mycket komplimanger om att det var fint och passade mig osv. Och att jag verkligen inte ska färga tillbaka till det jag hade innan. Så vi får se. Även om alla andra tycker jag är finare i det här mörka så vill jag ha det jag känner mig bekväm i. 
Jag borde egentligen plugga nu. Eftersom vi har no nationella imorn och jag är hur otaggad som helst. Men jag har pluggat och det vill verkligen inte sätta sig.. Åh hatar sånt här viktigt. Ska lägga mig i sängen och plugga lite för jag mår inte jätte bra och skulle verkligen behöva sova. 

Söndag

Okej jag har precis gjort mitt livs största misstaga. Mitt hår ÄR SVART! Det är de fulaste jag någonsin sett! Det är ingen snygg svart färg heller, utan det ser asskabbigt ut.. Fan. Jag ville ha lite mörkare hår och vad får jag, jo svart fucking hår. Kommer gå runt med mössa tills jag kan färga tillbaka.. Ska försöka svara på frågestunden imorn oxå. Men nu är jag fly förbannad så godnatt! Åhh kolla ägget jag fick av mamma, så gulligt


13 Mars

Har pluggat som ett as ikväll. Annars har det inte hänt något alls idag. 
Imorgon där i mot, då ska jag vara i skolan från 8.15-20.30 ungefär. Ska ha franskafton och ska redovisa för säkert mer än 50 människor och fyfan vad nervöst det kommer bli. Önskar mer än allt annat i världen att jag är sjuk när jag vaknar imorn. 
Har jätte mycket plugg och jätte mycket saker jag måste göra. Imorgon när jag kommer hem måste jag baka, och på lördag kommer släkten hit samtidigt som jag ska stå och sälja fika på parkhallen oxå.. Och så känner jag att jag verkligen måste göra något med min desgin, ahhh panik. 

12 Mars

Kom precis hem från stan. Köpte en sak till min kära mor som fyller imorgon!
Jag har sådär ganska mycket plugg och måste ta i tur med det nu.
Är sjukt stolt över mig själv, att jag faktiskt inte har använt någon värmetång på en HEL månad på fredag. Dock börjar jag få panik på mitt hår eftersom det ser för jävligt ut just nu. Hoppas ni mår bra, puss


Söndag

Idag har jag tränat som en galning känns det som. Men det känns iaf otroligt skönt! Igår var jag iväg och köpte lite nytt till både mitt rum och mig. Ska ta kort på allt imorgon när det är ljust ute!
Kom igen nu och fråga massa på frågestunden! Vill ni ha fler videor? Fråga på då! Nu ska jag lägga mig och sova, puss
hahah älskar gubben som vart med


Fredag 8 Mars

Idag är det fredag och hur skönt känns inte det?! Dock gör det mig lite arg att ingen ställer några frågor. Kom igen, hur kan det komma sig att det är så många som läser min blogg men ingen vågar kommentera?
Har precis tänd ljus och gjort det mysigt i mitt rum, ska sätta på en film och gosa ner mig i sängen. Ikväll tänker jag sova tidigt eftersom jag knappt sovit något alls den här veckan, och jag ska träna imorn. Hoppas ni mår bra, puss


Frågestund

hahah avslutet på inlägget ha-ha lol dör.↓
 
FRÅGESTUNDDDD, kommer förmodligen svara i en video. Kom igen nu tänk riktigt djupt, finns det inget som ni någonsin har velat veta om mig eller undrat om mig? Fråga på. Så lovar jag att jag verkligen ska försöka svara så bra som möjligt på det! 

6 Mars

Håller på att fixar om designen men det slutar bara med att jag får damp och kryssar ner allt. Har damp på det mesta nu för tiden. Vet inte vad jag håller på med längre, är inte mig själv. Inte på insidan eller utsidan. Hahha lol vad töntigt det låter. MEn men. Medans jag kämpar på med min j-äävla design ska jag nog ha en frågestund, men jag gör ett enskilt inlägg för det, byeee see you in the next posts 

Måndag

Eftersom jag var ledig idag åkte jag, Sara och Felicia upp på stan och åt lunch. Åt inne på oscar c, rekommenderar det starkt! Sjukt gott! Ligger och kollar på tv nu, men ska snart lägga mig. Har inte sovit speciellt mycket i helgen. Hoppas ni mår bra, puss


3 Mars

Har precis haft lite Ice power på min sträckning som jag har haft i flera veckor nu. Förlåtförlåt för sjukt dålig uppdatering. I helgen har jag i stort sätt bara legat inne och ätit godis. Tog ut moppen för första gången i år idag, och det skulle jag inte ha gjort. Hahah nästan det första jag gjorde var att ramla. Men jag skyller på isen. Annars har det faktiskt inte hänt alls mycket. Är super glad för att min träning ger resultat, att jag faktiskt inte har över drivet med plugg just nu, och att jag är ledig imorn. Ingen söndagsångest. Ska fortsätta kolla på johan falk som börjar nu igen, puss