Skriv din beskrivning här!

30 december

Sitter just nu hemma hos Sara och chillar. Har jobbat precis hela dagen idag och nu ikväll har jag färgat håret på fedde. 
Igår skulle jag göra fransar på Felicia men jag tappade ut allt lim över fransarna och förstörde alltihop så det blev inget. Förstår ni hur ont det gjorde att få detta på fingrarna? Det är som lösnagellim och stelnar på 1sek seriöst.
Imorgon är det nyårsafton och jag jobbar hela dagen, yey.
Sen är jag ledig fram tills skolan börjar och jag kan nog inte längta mer just nu. Är så trött och känner mig helt förstörd som människa. Ska bli skönt att kunna sova ut och inte ha massa måsten. Åh så jag längtar! Godnatt 

28 december

De senaste dagarna har bara sprungit förbi. Hade en jätte mysig julafton med släkt och familj. Fick super fina saker och jag är så glad! 
I fredags tog jag det bara lugnt, framåt kvällen kom felicia och mathilda hit. Vi drack lite vin och hade det mysigt. Sedan drog vi oss upp mot stan för att dricka lite drinkar och sedan gå till ritz. Hade en så jäkla rolig kväll! 
I lördags låg jag i sängen ungefär hela dagen, var sjukt trött men annars mådde jag prima. Sedan var det bara att börja om och dra till nils för lite förfest och sedan vidare mot ritz igen haha. 
Kände att tvådagars klarar jag utan problem igår, idag kände jag dock inte likadant. Vaknade med världens huvudvärk och ont i hela kroppen. Men det var bara att gå upp och gå till jobbet. USCH är verkligen bra beskrivning på dagen. Har varit helt seg, trött och ont i kroppen. Gick i klackar båda kvällarna och nu har jag sån värk i varje liten kroppsdel. Fötterna, låren, vaderna och ryggen är värst. Skriker inombords när jag lyfter något av dom.. 
Imorgon ska jag jobba som vanligt, ska försöka hinna med en runda på stan hade jag tänkt också. Är så sugen på att unna mig smink.. Haha fy någon måste stoppa mig från att köpa mer smink. Godnatt

24 december

God jul! Idag är dagen äntligen här. Finns det något bättre än julafton?
Jag har haft två riktigt jobbiga dagar faktiskt. I tisdags på jobbet var det så stressigt och jag hade världens otrevligaste kund som idiotförklara mig för att vi inte hade en vara i butiken. Det var länge sen jag kokade så mycket av ilska! 
Igår hade jag en så lång jobbdag. Hade så ont i kroppen och var så trött när jag kom hem. 
Nu är jag ledig i några dagar vilket ska bli så skönt! 
Ska börja fixa mig nu så jag slipper stressa som alltid haha.. Hoppas ni får en fin dag! 

senaste veckan

Nu är jag tillbaka och ska köra på som vanligt igen! Mår bättre nu och nu känns allt som vanligt igen. 
Så det har hunnit hända en hel del under veckan som gått, jag har fått jullov, jobbat mycket både på coop och gör fransar, har ÄNTLIGEN gjort nya fransar på mig, har varit på krogen och spenderat för mycket pengar, sovit för lite och varit alldeles för trött vilket har gjort att jag har druckit way to much redbull.. Sist men inte minst har jag anmält mig till delprovet!!! 
Idag har jag varit ledig under dagen så jag tog en lång sovmorgon (eller försökte iaf) vaknade jätte orolig vid 8 och visste inte vad jag gjorde riktigt.. Men fick sova några timmar efter det. 
Ikväll jobbar jag och jobbar till halv tio sedan ska jag hem och fixa mina naglar hade jag tänkt. Imorgon ska jag göra fransar hela dagen och när jag slutar runt 18 så ska jag hem och klippa 3 kompisar. Så idag är enda dagen jag hinner göra naglarna. Sedan är det julafton! Vilket bara känns sjukt, har inga julfeelings alls.. 
 
I lördags fick jag två efterlängtade glas av mina grannar, önskade mig dessa av alla i födelsedagspresent och fick ett.. Haha men nu har jag två till! Vill ha med alla motiv på. Sedan fick jag hem ett så fint ljus idag, har länge velat ha det. Och doften, herregud, hade ingen aning om vad det skulle lukta men åhhh. Det luktar något jag känner igen och jag får så mycket minnen men vet inte vart jag har känt den förut. 
Juste jag har ju färgat saras hår också! Vad tycker ni? Tror alla vill döda mig för att jag gjorde det så mörkt men ärligt man vet aldrig med färg från coop, det kan bli en helt annan färg mot vad det står. Men jag tycker det blev så sjukt snyggt! 
 

15 december

 
todays work, toppade igenom och stylade! 
 
Idag har varit en sååå jobbig dag. Jag har i stort sätt gråtit hela dagen. 
Imorse när jag satt och sminkade mig började tårarna rinna utan anledning, kände mest vad händer?! Gick sedan till bussen och passade på att ringa pappa då. När jag sedan gick av bussen och skulle gå till skolan så pratar jag och pappa om just det som jag har tyckt varit så jobbigt och aldrig sagt till honom. Och vi pratar jätte länge om allt vilket gör att jag storgråter. Gick runt på stan och bara grät. Haha folk måste trott jag var dum i huvudet. 
När jag kom till skolan hade det lagt sig. Dröjer dock inte länge innan mina kompisar frågar vem jag pratade med och jag berättar och börjar storgråta igen hahah. Så hela dagen har jag känt mig helt söndergråten och helt darrig på händerna. Antar att alla tårar har med att göra att jag känner mig så stressad just nu.. 
 
Jag har varit lite off dom senaste dagarna och jag tror jag kommer vara det några dagar framöver också. Jag har bara varit så himla stressad. Från att inga vill göra fransar till att alla vill göra. Har fått flera samtal som jag tyvärr måste säga nej till. Har ingen tid alls innan jul och jag känner mig superstressad pga det. Sedan har jag coop där jag jobbar alla dagar innan jul och nyår. Och folk som vill klippa sig.. Men det kan jag lättare klämma in faktiskt. 
Sen har jag bara haft så mycket att tänka på så det har liksom blivit för mycket. Därför valde jag igår att ta bort snapchat, instagram och facebook apparna. CHOCK tänker alla nu. Haha men nej, har varit utan det i en dag och börjar få panik helt ärligt. Men jag ska hålla mig till imorgon. Känner konstigt nog en jättelättnad över att inte kunna gå in och kolla hela tiden. Även fast jag får lite panik just nu haha.. 

lördags-fransar

 

fredag

Denna dag har varit så låååång. Började dagen med två klippkunder på praktiken som gick så bra. Lunchade sedan med Sara och catcha up lite. 
När jag kom hem från praktiken var jag helt slut och sov i en timme innan David och Valdemar kom hit och jag klippte David. Efter att ha kämpat igenom hela huvudet med hår och klippt ett stort jack i handen så blev det riktigt bra. Kortade ner nacken och sparade mycket längd på huvudet. 
Har ledig helg nu från Coop vilket ska bli så himla skönt! Dock ska jag hoppa in imorgon och göra lite fransar så inge vila här inte. 
Just nu är jag så trött att jag vill gråta rakt ut. Kommer inte vara kul alls att gå upp imorgon.. Godnatt

11 december

Godmorgon på er!
Sitter just nu och drar ut tiden mest, börjar på praktiken kl 10. 
Idag är jag helt sjukt trött och har ont i hela kroppen. Och träningsvärk på det..
Gårdagen blev inte riktigt som tänkt tyvärr. 
Efter gymmet åkte jag och Felicia runt i halva Örebro ungefär och letade efter vita ballonger. Jag grät av skratt flera gånger haha. 
När jag sedan kom hem så kom jag hem till ett tomt hus. Familjen var på sjukhuset med ena hunden. Några timmar senare kom dom hem utan hund..
Känns så otroligt jobbigt såklart, hon har funnits i mitt liv i 12år och så länge jag kan minnas. Hon har varit sjuk länge dock. Nästintill döv och blind på ena ögat och nu kände nog alla att det var dags. För hennes egen skull! 
Så det var en jobbig kväll igår med massa tårar.. Därför känner jag mig helt slut i kroppen idag. Tänkte åka och gymma ikväll men vi får se hur mycket jag orkar. Puss

Älsklingen där bak! 



10 december

Sitter i bilen påväg till gymmet just nu. Har haft en lika tråkig dag som alltid på torsdagar tyvärr.. Började med att försova mig i morse och sen har hela dagen varit sämst ungefär. 
Ska bli väldigt skönt att få springa av sig på gymmet lite. Ikväll måste jag plugga massa körkort yeeeey.. Puss

9 december

Kom precis till jobbet och börjar om 10 min så tänkte bara slänga in ett inlägg. Slutade tidigt idag pga att vår historielektion var inställd. 
Har haft en asflummig dag idag och har varit lika trött som vanligt så ikväll SKA jag lägga mig i tid. Verkar vara mitt största problem här i livet.. 
Hann att plugga med vilket känns bra nu i efterhand! Puss

8 december

Kom hem från skolan för någon timme sen. Har börjat plugga lite men är så himla trött så tog en paus för att äta något och få energi. Dricker varmchoklad och äter chips.. Och jag som precis haft ett arbete om kost och vad vi ska äta för att inte bli trötta.. Haha bra att man följer tipsen själv.. Borde inte dricka choklad för det kommer göra min hosta ännu värre. Jag kämpar på med hostmedicin för att det ska gå över och jag inte blir sjuk, har inte tid för det nu. 
 
Hade en bra dag i skolan idag även fast jag försov mig imorse. Kom hem sent igår och satte mig och pluggade direkt. Kollade på klockan när den var 2 och insåg att det kanske var dags att lägga sig haha. Jag som vanligtvis vill lägga mig vid 23 för att inte vara så trött. 
Var i salongen idag och jag gjorde en färg. Inget stort men att bara lägga botten och väva några slingor gjorde så mycket. Det var jätte roligt och kul att äntligen få komma ikapp lite med färg. Eftersom jag oftast alltid bara klipper.
 

7 december

I januari händer det spännande saker! 
 
Vet ni hur bra jag mår idag? Sov perfekt länge inatt vilket har gjort att jag inte alls har varit trött idag. När jag kom hem började jag plugga massa och har suttit till nu. Har hunnit duscha och ätit lite också. Nu börjar jag dock bli trött och längtar efter att få krypa ner i sängen. 
Känns så skönt att jag fick ha en bra dag idag, eftersom jag hade en sån skitvecka förra veckan. Godnatt 

6 december

Ligger i sängen och pratar med bergvall i telefon. Har pratat i över 3h.. Haha. Det var så behövligt, tänkte på alldeles för mycket och hon lugnade mig. 
Idag har jag jobbat hela dagen. Det har varit jätte mycket folk så var helt mos i huvudet efter. 
Imorgon har vi sovmorgon till 12 så jag ska passa på att få sova ikapp lite. Godnatt 

5 december

Pics från min weheartit 
Hej på er! Idag har varit en lång och produktiv dag. Har hunnit göra massa olika saker vilket jag mår bra av. 
Jobbade på förmiddagen och lunchade sedan med familjen på marieberg. Blev hämtade runt 18 av nils så åkte vi till gymmet och körde ett riktigt jobbigt bröstpass. Var så slut när jag kom hem att jag knappt kunde kontrollera mina armar när jag skulle tvätta bort sminket haha. 
När jag kom hem så duschade jag av mig snabbt innan jag och mamma åkte in till stan och gick på bio. Såg nya bond filmen som var så bra! 
Nu är jag hemma och lika rastlös som alltid. Är också sjukt trött som vanligt, så borde egentligen passa på att sova men det är inget jag föredrar att göra så nää. Håller på att bli sjuk också vilket är mindre kul.. Puss

4 december

Shopping från Stockholm idag! 
Åkte till Stockholm med skolan idag och valde att stanna kvar några timmar för att hinna gå på stan. Hann med att spendera alldeles för mycket pengar på sephora och luncha med min bror. Vilket alltid är kul (båda två heh) eftersom jag och min bror inte träffas så ofta. 
Vi planerade att åka tåg hem men pga stormen så blev alla tåg inställda och vi fick ta bussen hem med resten från skolan som stannade längre än vår klass. 
Åkte direkt hem till felicia också där Sara var och umgicks med dom lite.
Det har varit en sån lång dag och jag är så trött att jag har ont i huvudet. Jobbar imorgon så nu ska jag sova. Godnatt 

nytt

Idag efter skolan gick jag till kicks för att köpa mascara, har inte så mycket fransar kvar och min nästa tid för fransar är 23 december hah.. Så nu blir det mascara fram tills dess! 
Har länge kollat på denna primer men den har alltid varit slut när jag har varit där men äntligen fanns den! Är så taggad på att få testa den. 
Lyckan idag när man kom på att det är december!! ÅH bästa 

Mina skinnbyxor från inlägget innan kommer från Vero Moda och kostade runt 300 om jag minns rätt! 

1 december

Favvoskor, snö och december. Och idag ska jag få håret färgat! Har inga planer idag så vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på. 
Somnade med musik i öronen igår och har aldrig sovit så hårt. Vaknade imorse av klockan i panik och förstod ingenting trodde det var mitt i natten haha. 

Hoppas ni får en fin dag idag puss