Skriv din beskrivning här!

16 november

(null)
Här sitter jag och dricker lite te medans jag väntar på min nästa kund. Det ska sättas i lite löshår och göras en härlig styling. 
Har en hyfsat lugn dag framför mig men måste på lunchen springa upp på stan och köpa lite nytt smink och försöka hitta något att ha på mig till helgen. 
Klädångesten just nu när det är isvinter ute men man fortfarande vill klä sig snyggt.. det går inte. Hoppas ni får en bra dag! Puss

12 november

Idag är det söndag och farsdag. Vi har varit och fikat hos morfar idag, tänk att en människa på 86år kan vara så himla härlig! 
Denna helg har gått sjukt fort och imorgon är det redan dags för jobb igen. Uppskattar knappt att ha en ledig helg längre för det är över lika fort igen.. 
Igår hängde jag med Moa hela dagen. Vi fikade och senare mot kvällen åkte vi till stan för att käka mat och spontant dricka lite vin. Det var länge sen jag satt och njöt så som igår. Alkohol har dessutom på senaste tiden gett mig otroligt mycket ångest. 
Vi mötte sedan upp några vänner och gick vidare till lilla för att dricka lite drinkar och ännu mer vin. Nu är jag jätte trött och ska sova, godnatt 

10 november

Men alltså ojoj vad det har hänt saker sedan sist. Haha eller vadå att jag har fyllt 20. 
Egentligen inte så big deal men det är ju ändå najs. Vilket jag självklart firade stort med mina älskade vänner! 
Mitt liv ser ut precis som det gjorde för några månader sedan. Helt ärligt är det ingenting som har förändrats förutom lite småsaker i min vardag. Saker jag ändrar för att jag ska få mer motivation och energi. 
Men idag är det fredag, jag har ledig helg och mår så jävla bra. För ca 3 månader sedan gjorde jag ett val som för 3 månader sedan kändes heeelt osannolikt men jag har inte ångrat mig en enda dag och idag kände jag verkligen att det ger resultat. Och även om jag inte känner det ofta så är jag så fucking stolt över mig själv.