Skriv din beskrivning här!

GHD

Hur lätt var det att få till bra bilder då.. Inte alls. 
Vi fick beställa från ghd genom skolan till ett bättre pris och jag valde detta för 2500kr. Paketen kom idag till skolan så fick släpa hem allt haha. Som tur var så var vår första lektion inställd så jag följde med mamma hem på hennes lunch så fick åka bil iallafall. Har lektion klockan 15 igen så ska åka tillbaks till skolan snart. 
Ikväll ska jag tvätta håret, är astaggad på att få testa detta! 

strike a pose plz

Hola peeps. Jag börjar jobba om 20 minuter så ska strax hoppa ner och åka till jobbet. Jobbar till 21 ikväll sen ska jag bara ta det lugnt. Jobbar som sagt imorgon också och då väntar ett pass på 8h. 
Igår var min lediga dag denna vecka så jag passade på att sova ut och sedan luncha med mamma som också passade på att vara ledig när jag var det. Senare gick jag över till felicia där vi hängde ett härligt gäng och sedan drog oss mot strömpis. Hade en rolig kväll, men nu får nästa utgång vänta ett tag. På måndag är det skola igen och då ligger allt mitt fokus på jobb, plugg och träning. Puss

25 februari

Idag slog jag på stort och gjorde en rejäl frukost! Tog sovmorgon till 9 och lyxade med detta. 
Åkte till körskolan och sedan jobbade jag några timmar. Så nu står jag och väntar på bussen hem. Ska käka lite lunch sen fixa mig lite för ikväll ska jag på bio. Puss

23 februari

Innan man klippte av sig håret<3 Längtar tills jag får fräscha till håret, senast var i december.. 

Nu ligger jag i sängen redo att sova. Imorgon börjar jag jobba 8 på Coop. Slutar halv ett och då hämtar Felicia mig så ska vi till banken och sedan gymma. 
Jag lyckades pallra mig upp imorse och åkte till körskolan. Sedan hade jag en lång dag med jobb. 
Det är bara tisdag men känns som veckan redan har varit hur lång som helst.. Godnatt 

22 februari



Hej på er! I lördags träffade jag tjejerna och åt middag, drack drinkar och umgicks bara. 
Igår drog vi ett spontanköp och köpte en byrå till mig så hela kvällen igår och lite ikväll har vi röjt i mitt rum och flyttat över massa saker. Så nu blir det inga dyra förändringar på ett tag haha. 
Idag har jag jobbat hela dagen 9-15, sedan mötte jag upp Felicia på stan. 
Imorgon börjar jag 11 men funderar på att åka till körskolan innan. Får se hur jag känner imorgon, godnatt! 

favoriter

Vill aldrig leva utan något av detta. Skulle mitt hus börja brinna äre dessa saker jag skulle rädda tror jag. Haha nä vad hemskt, vi får hoppas att det aldrig händer så jag inte måste välja. Men dessa två paletter<3 ärligt älskar dom över allt typ. Vem behöver pojkvän när man har anastasia och carli i sitt liv? Dreglar efter Kat Von D också men hon kommer in i mitt liv nästa gång jag tar en tripp till Stockholm. Haha om en kille skulle säga ''du får välja mig eller dom'' förlåt men måste tänka i en vecka och du kanske inte ska hoppas för mycket.. Hahaha psykobitch när det kommer till smink.. Åh gud. 

senaste köp- smink

Fick hem denna skönhet idag och ser så mycket fram emot att få testa den, har hört så mycket bra om den! Har dock inte så höga förväntningar så jag aldrig varit något fan av nyx.. 249:- från kicks iallafall. 

19 februari

Äntligen fredag och lov! Dock blir det inte jätte mycket lov för mig då jag jobbar 6 av 7 dagar. Men nu får jag två dagar ledigt så det ska bli skönt. 
Igår hade vi permanentprovet.. Kände efter halva huvudet att det blev fel redan från början och jag kände verkligen för att kasta in handuken men fick skärpa till och tänkte att jag var tvungen att rulla in hela håret iaf. Och vet ni vad? Jag blev godkänd. Asså jag fick tårar i ögonen för jag blev så chockad. Var 110% säker på att jag inte skulle bli godkänd, det tror jag ni förstått haha. Men blev så sjukt glad och är så lättad över att det är klart. Fram till 22 maj iaf när delprovet är.. Men har lite tid att öva tills dess! 
Efter skolan klippte jag David sedan åkte jag till Felicia och bastade med henne och Sara. 
Idag har jag varit på praktiken hela dagen. Har verkligen varit jätte lugnt idag så jag fick sätta mig i stolen och bli lite ompysslad. Klippte av några cm och blev stylad. Hade lite panik när jag väl satt där men nu känns det jätte skönt att ha fått bort de slitna topparna! 
Ikväll har jag inga planer så ska bara vara hemma. Fota lite smink som jag har köpt och tänkte visa här. Det var länge sen jag visade vad jag köpt. Förut visade jag allt verkligen haha. Hoppas ni får en fin kväll, puss

klipp&färg


17 februari

Hej på er! Har precis haft Julia här på en klippning och nu ska jag ta tag i livet. När jag kom hem från skolan var jag så trött och är fortfarande trött men ska göra några saker som måste göras. Så som att lämna in en uppgift, betala fakturor och plugga annat. 
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll för imorgon behöver jag vara så fokuserad jag bara kan på permanentrullningen. Längtar efter beskedet ''du är ej godkänd cornelia'' yeah i know. Ännu en sak att ha ångest över under lovet. yeeey. 
Försökte dock lägga mig tidigt igår men kunde inte alls sova så försov mig imorse.. Har fått jätte ont i handleden igen och det värkte hela kvällen så tror det berodde på det också. Men idag har det varit bättre. 
Har annars idag haft en jätte bra dag. Hade en super rolig frisörlektion och sedan var min andra lektion inställd så jag och mathilda gick till espresso house och pluggade. Hade fikat klart innan jag kom på att jag skulle ta en bild. Good job..Så nu ska jag ta mig i kragen och börja, puss. 

15 februari

Idag hade jag ärligt tråkigaste dagen i skolan, men det blev bättre när jag fick gå och jobba några timmar. Detta setet som jag gjorde på Matilda blev så bra! Fick äntligen egna nycklar till stället jag är på och det var så härligt, känns så seriöst. 
När jag kom hem sov jag i några timmar och sedan har jag pluggat. Men nu är jag jätte trött så ska sova, godnatt!  

14 februari

Glad alla hjärtans dag goingar! Valde att ge mig själv lite uppskattning och köpte blommor efter jobbet. Tyckte dom var så fina så kunde inte låta bli! 
Jag har jobbat både igår och idag. Har varit helt sjukt mycket folk vilket gjort att det har varit jätte stressigt. 
Igår blev det lite mellomys med Sara, Felicia och fedde. 
Ser verkligen inte fram emot kommande vecka då jag jobbar 5 av 7 dagar, +att det är gymnasiearbete på torsdag igen och denna gång permenant. Min lärare sa för 2veckor sen "det är ju inte bra men du börjar ju förstå det här nu" Har jag hunnit öva något sedan dess? Nä, hur kommer det gå på provet? Åt helvete rent ut sagt. Kommer bli glad bara jag lyckas rulla hela huvudet på 60 min. Godnatt! 


11 februari

Gissa vem som blev godkänd på provet idaaaag! Har gjort denna frisyr några gånger men den har aldrig blivit så bra som idag vilket var så jäkla härligt. 
Idag är jag så trött. Imorse när jag vaknade kändes det som jag hade sovit 5 min, jag överdriver inte ens.
Så nu har jag betat av allt som behövdes göra, skickat in en uppgift, bokat in kunder och sedan har jag ju jobbat hela eftermiddagen. Så det är okej att gå och lägga sig nu. Godnatt 

10 februari

Idag var det verkligen tillbaka till verkligheten! 
Skolan hela dagen sen hem en snabbis för att egentligen bara vända och åka till jobbet. Stängde ikväll så kom hem för en timme sen ungefär. Och nu ligger jag i sängen och ska läsa lite körkort sedan sova för imorgon väntar första delen av gymnasiearbetet. Är nog egentligen mer taggad än nervös, ser detta som en chans att visa vad jag kan och har övat på under några veckor. 
Fick köra en ny bil hem från jobbet idag och den var så otroligt skön att köra så nu vill jag bara jobba massa så jag kan köpa en bil! Kanske bör ta körkortet först hehe. 
Imorgon efter skolan ska jag först fixa Felicias fransar sedan klippa Joar och förhoppningsvis elias också. Åh älskar att vara igång igen. Puss och godnatt 

8 februari

Hej på er! 
Idag har jag varit hemma hela dagen för jag är fortfarande sjuk.. Imorgon har vi inga lektioner så ska kurera mig imorgon också. Sedan är det tillbaka till verkligenheten. Har varit ifrån jobbet alldeles för länge och det verkar som folket tycker det också. Har fått 6 nya kunder bara idag så har bokat in alla 2 veckor framöver så nu blir det full rulle. Så imorgon ska jag sova, sova bara så jag blir frisk och äntligen kan börja jobba och så småning om börja träna. Längtar ihjäl mig. Åh blir så glad av att ha saker inplanerade såhär. Nu ska jag sova, godnat
När man inte har varit fixad på flera dagar får man ta en gammal selfie
 

4 februari

När andra mår bra och man själv mår skit för att man är sjuk då jävlar haha. 
Kommer väl vakna imorgon och undra varför i helvete jag beställde kläder bara sådär.. Jaja. 
Jag borde sova för länge sen så jag kan bli frisk men har varit jätte pigg ikväll.. 
Imorse när jag vaknade trodde jag ärligt att jag skulle dö, min hals var helt igen svullen. Men efter en stund blev det bättre. 
Imorgon väntar en heldag på praktiken sedan blir det utgång med saren. Puss

3 februari

Såhär kul hade vi idag på lektionen! Kände bara att jag aldrig ska gifta mig haha, ja inte med krona iaf. 
Idag har jag mått mycket bättre! Har sovit alls min lediga tid ungefär. Direkt efter skolan och hela nätterna vilket har varit bra för mig. 
Så nu är det värsta borta men är inte helt frisk. 
Imorgon är sista gången att öva på min uppsättning inför gymnasiearbetet så allt fokus ligger där nu, sen slutar jag 10.20 imorgon så skönt! 
Då får vi se om jag går till körskolan och sedan klipper David. Beror på hur mycket jag orkar. Godnatt 

1 februari

Godaste maten från en bra kväll i veckan. 
Just nu ligger jag i sängen och kollar på greys. Kom hem vid 17 och då somnade jag direkt och sov till 19.30 ungefär. Började må jätte dåligt under eftermiddagen och nu börjar min förkylning bryta ut på riktigt. Har svullen hals och kan knappt andas. 
Ska sova nu igen för jag kommer somna när som helst så hoppas jag att jag mår bättre imorgon för jag måste verkligen till skolan hur sjuk jag än är.. Godnatt