Skriv din beskrivning här!

min födelsedag 30 oktober





Gårdagen var fantastisk! Började dagen med att få lite presenter av familjen (sista bilden). Vid 11 kom tjejerna hit och åt brunch. Sedan åkte vi till stan och kollade på lite grejer till halloween, innan jag och Felicia gick till hockeyn. Direkt efter vi slutat åkte vi hem till per-axel där dom hade filmkväll. Kom hem 2 inatt och somnade direkt. 
Vaktade idag och kunde knappt prata. Märkte det under hockeyn igår att min röst försvann några gånger haha. Men känner mig konstigt nog inte sjuk. 
Nu är Sara och Felicia påväg hit så ska vi käka lite och fixa oss inför kvällen, puss (läs dikten jag fick av tjejerna i klassen<3) 

29 oktober


Hade mitt sista "träningspass" idag. Så nu framöver börjar jag med mitt schema. 
Har hunnit med en del idag eftersom jag slutade jobbet 12. Har shoppat lite inför halloween och imorgon. Har även tagit steget och köpt hårfärg, nu gäller det bara att ta nästa steg och färga. Vet inte vad som hänt men är så himla feg nu. Är jätte rädd för att få för mörkt hår så jag ser yngre ut.. Men det lär vi väl se. Får bara låta bli att tänka på det och sedan göra det. Förr eller senare måste jag färga det, eftersom jag har en utväxt på 10cm ungefär.. 
Nu måste jag städa (jippi) eftersom det kommer folk hit imorgon. Puss

28 oktober

Har precis intagit sängen. Börjar jobba 9 imorgon. Jobbade även idag, vad är mitt fel med att alltid få ont i huvudet när jag jobbat i några timmar? Kommer väl avlida när jag ska sitta i kassan 4h isträck. 
Var på min praktik igår, dom firade 30år så jag hjälpte till att fixa lite inför deras mingel. Sedan åkte jag hem till Felicia och hade spakväll med henne och sara. 
Har ju som ni kanske vet varit förkyld, men är så trött på det så imorgon efter jag slutat ska jag ut och springa och köra lite träning. Godnatt 

söndag 26 oktober

Selfie på jobbet 1 sek innan brandlarmet gick haha. Gjorde absolut ingenting igår förutom jobba.
Vaknade 9 imorse men tvingade mig att somna om. Vilket var skönt att få sova lite till och känner mig inte så sjuk längre. Bra det eftersom jag har några viktiga dagar framför mig. Puss

before they lose it all

Jag har längtat som en galning till detta lov, ska bara sovasova och chilla. Tills jag insåg att jag ska jobba minst 4 av dagarna.. Dock är det bara några timmar om dagen så det är jätte skönt! Hade aldrig pallat med hela dagarna. Är helt slut och vet inte hur jag ska palla med mer.. Tänkte ta lite om det i ett annat inlägg, skriva av mig lite, få folk att förstå. 
Ska sova nu och imorgon står jobb på schemat godnatt! 

Bilden ovan är felicias hår som jag lockade idag på min praktik

21 oktober

Jobbat andra dagen på coop idag. Och jäklar vad roligt det är! I början har det varit lite nervöst men när man suttit i kassan en stund så släpper det och allt rullar på. 
Fick namnskylt och byxor idag, så nu känns det på riktigt. 
Ska plugga en stund nu. Känner att det skulle vara skönt att få lite saker gjorda. Har praktik imorgon och efter det ska jag ut och springa för att fira att jag har höstlov hade jag tänkt. HAha hur löjligt lät det inte, men behöver verkligen det. Puss

Måndag 20 oktober

Har fått lite av bildbrist, därför blir det lite sommarbilder. Men har inte tid att ens tänka på att fota. 
Har insett att det är mycket att hinna nu. Börjar få lite smått ångest över att jag inte har tid att vila och ta igen mig. Imorgon börjar jag 8.10, hinner hem en jätte snabbis och bara byta om innan jag ska till jobbet efter skolan. Börjar bli jätte nervös och känns som jag ska göra massa fel. Var länge sen jag var nervös faktiskt, så det känns extra jobbigt nu haha. 
Ska försöka hålla mig vaken till ph nu, har sån tandvärk och huvudvärk.. Känner att allt är så positivit nu haha! Godnatt

19 oktober


Har haft en riktig pissdag idag. Varit nere, arg och bara ledsen. Är jätte trött nu och ska sova så fort jag läst igenom lite matte, har prov 8.10 imorgon, skjut mig typ. 
Var iväg på fest igår, kul att träffa folk och få skratta lite. Tänk vad lite alkohol kan göra haha. 
Har mycket denna vecka, plugg, jobb, gym, skolan. Längtar så mycket till lovet nu! Godnatt

Fredagens arbete

Heldag i salongen slutade med dessa frisyrer. Hade kund på förmiddagen. Hon ville klippa av en bra bit, och klippa luggen helt rak istället för rundad som hon hade när hon kom. Blev nöjd med resultatet och det var kunden också! 
Sedan tog jag fram en docka som jag och emma har klippt förut och klippte av en bra bit där också. Det var en skit rolig frisyr att klippa och fick jätte mycket beröm av mina lärare, vilket alltid är kul! 

16 oktober


Längtar tillbaka till denna dag så! Älskar hösten så mycket men att få vara där i värmen med så bra människor, det är inte mycket som slår det! 

Konstigt nog är torsdagar alltid den dagen då jag har mest att göra. Skola och alltid jobb direkt efter. Idag hade jag min första dag på mitt nya jobb, skit roligt! Längtar redan tills på tisdag när jag ska jobba igen. Godnatt 

14 oktober

Har helt glömt bort bloggen. Men som ni vet så har jag haft mycket att göra i helgen. Var vaken alldeles för länge, och var alldeles för trött i lördags efter hela dagen. Både loppisen och jobbet gick bra. Vi har lillfingrat på att aldrig mer stå på loppis, haha. 
Annars är allt bra, har så mycket plugg att jag inte ens har koll på allt.. Har matteprov på måndag så imorgon ska jag få lite hjälp av felicia och william, eftersom att jag är så extremt dålig på matte och dom läser svårare kurser. Puss

Min helg


Hemma från jobbet nu. Har varit en lång dag, direkt till jobbet efter skolan, mycket stå och lite mat. Så min energi ligger ungefär på 0 nu. 
Imorgon är det praktik igen och konstigt nog är jag ganska taggad. Förmodligen för att det är fredag haha. Efter det ska jag klippa William.
Lördag blir en helvetes dag. Ska upp 7 som senast och iväg till Hallsberg på loppis. Ska stå där och sälja till 15 och sedan iväg direkt till jobbet. Kommer hem nio på kvällen så kommer vara helt slut. 
Ska stänga av mobilen, stänga dörren, helst öronproppar och sova ut hela söndagen tills jag vaknar utvilad. Så min helg kommer se ut, puss 

8 oktober

Har haft en riktig skitdag idag. Har känt mig fett nere och bara tjurat över allting. 
Direkt när jag kom hem käka jag lite och drog ut på en springtur. Trodde att jag kunde springa av mig allt, tror istället att det blev värre.. 
Vet inte varför men har gått in i något då jag tänker tillbaka mycket. Tänker rent allmänt. Oroar mig för saker osv. Har tänkt tillbaka mycket på hur det var för några år sen, i Norrtälje, när jag gick på Mariebergskolan. Hatar när jag börjar tänka för mycket och inte kan leva i nuet. Men har varit extremt glad och lyckligt ett bra tag nu så förstod att detta skulle komma. Så jag funkar. 
Snackade av mig lite till David ikväll. Känner att det blev något bättre iaf! Godnatt 

För mycket?


Något jag la märke till när jag plockade iordning var hur det ser ut i vår dusch. Jag och min bror har en dusch och dom vuxna har en haha. 
Ser ni den blåa flaskan längst ner? Det är det enda som är min brors. Resten är mitt. Det är sinnes! Finns det någon mer än jag som har så mycket grejer i duschen? 
Förstår ni att jag är noga med vad jag använder i mitt hår! 
Satt och räknade lite bara hur mycket jag hade och kom fram till, 5 schampon, 7 balsam, 3 inpackningar, 3 tvålar, 2 skrubb, en rakhyvel, en skrubbsvamp och 3 skrubbhandskar. Och min bror har tvål och schampo i samma :) Ahah!

7 oktober

Idag har jag absolut inte gjort ett skit. Började ett idag och slutade tre. Så tog en lång och välbehövlig sovmorgon. Sedan åkte jag direkt hem, kände mig lite nere så gjorde choklad och kollade på suits. 
Imorgon väntar praktik, godnatt 

NYA

Mina senaste tröjor jag köpt som jag inte har visat. Har köpt lite smycken, smink också men palla inte fota det. 
Ursäkta för skit bild men ville visa er tröjorna och hade inte tillräckligt med ork för att ta bättre bilder. Puss

Mitt hår

Tell me, varför klippte jag mig? Var skönt att få av det slitna men blir galen på hur det ser ut nu. Det är så uppklippt, och jag som har självvågit hår.. Ni kan ju bara tänka er hur det ser ut.. Det kan dock bli riktigt fint och man stylar det, plattar eller lockar. Men jag som är alldeles för lat för det och skäms om jag sliter för mycket på håret. Vill helst ha mitt hår så långt som möjligt så vill inte slita på det i onödan. 

torsdag 2 oktober


Idag kom Mathildas lillasyster till skolan och blev slingad av oss. Eftersom alla har frågat kan jag ta det direkt, hon ville ha kvar dom rosa topparna därför har vi inte gjort något med dom. Puss

1 oktober


Frisyren som jag gjorde i skolan idag. Blev faktiskt väldigt nöjd.
Slutade halv tolv idag, sedan träffade jag Sara och Felicia på marieberg. Köpte en tröja som jag kan visa någon annan dag. Ska nämligen dit imorgon igen eftersom att det är öppet sent, så det blir förmodligen mer då. Puss