Skriv din beskrivning här!

veckan

En snabbis från tidigare idag. Har möblerat om i rummet idag så nu känns det bra. Säger ju det, det blir alltid bra när mamma bestämmer.. 
Har ju som sagt lite planerat den här veckan som jag tänkte ta för er nu. Egentligen är det inte mycket men jag tänker att det är mycket haha! 
Har lovat felicia att vi ska träna denna vecka, så någon dag ska väl det försöka bli av. Sedan ska jag träffa vänner. Och även boka resa för att på fredag åker jag till stockholm! WIIIE så himla kul! Ska till pappa och kommer vara där över helgen. 

Nya tröjor

Funderar nu på varför jag inte tog alla tröjor på en enda bild? Jag menar dom tre första har ni ju redan sett.. Men antar att det är kul att se igen. Om inte, gilla läget. 
Den svarta tröjan köpte jag i lördags på bikbok. Snacka om spontan köp, sa bara ''denna testar jag'' sedan hade jag köpt den. Gillar den iaf jätte mycket, fin till både vardags och fest. 

Söndag

Ligger i sängen och är inte alls sugen på att sova. Har fotat lite nya saker idag som jag ska lägga upp, blev dock inte av idag.. Har även tagit brun utan sol idag så nu känner jag mig lite jämnare igen. Har ju haft brun hals och mycket ljusare ansikte en vecka nu.. Brukar ju oftast vara tvärtom haha! 
Imorgon ska jag lägga upp bilderna och även berätta om lite saker jag ska göra i veckan. Känner mig helt överlycklig nu bara för att jag har massa jag ska göra i veckan. Brukar aldrig göra något och jag älskar att ha mycket saker att göra! Men mer om det imorgon. Borde nog försöka varva ner lite nu och försöka sova, det är ju faktiskt skola imorgon tyvärr.. Godnatt

Tog denna bild igår när jag kom hem och var kall som en isbit. Hade en bild i huvudet av hur det skulle bli, men blev inte alls så.. Mycket jobb bakom en misslyckad bild.. Jaja mysigt var det. 





lördag

Sitter i sängen och väntar på Sara och felicia. Hade tänkt åka till marieberg och kika runt lite. Mitt problem idag är att mitt smink inte alls blev som det brukar utan helt ihop kladdat.. Därav den sura minen. 
Har förresten gjort om lite i mitt rum, eller ja flyttat om lite. Vet inte riktigt vad jag tycker, men är för lat för att flytta tillbaks allt. Får prata lite med mamma om det, hon brukar ha ideer! 
Eftersom jag inte har så jätte mycket att göra just nu ska jag passa på att städa upp och vika in lite kläder. Puss

Torsdag

Idag är det torsdag och det är jätte skönt. Sitter på lektion nu och har snart lunch. Min första lektion blev inställd idag så hade sovmorgon till 10. Super skönt att få sova några timmar till. Idag har jag även på mig min nya tröja. Fick dom i måndags men har inte orkat ta bild på dom än. Ska försöka göra det när jag kommer hem. 
Ska på en kurs senare idag och kommer komma hem sent.. Jag som hade tänkt springa ikväll. 
Sprang igår och det gick ovanligt bra faktiskt. Slutar om några minuter nu, puss

Tisdag 25 mars

Orkar helt enkelt inte blogga just nu. Har haft jätte ont i huvudet hela dagen och har känts som jag ska svimma flera gånger.. Brukar aldrig ha ont i huvudet därför känns det skit jobbigt. Har mått dåligt hela dagen och haft ont precis överallt. Börjar fundera på om jag har feber också.. Något jag heller aldrig brukar ha. 
Mår bara allmänt dåligt. Så ska väl försöka bädda ner mig tidigt ikväll. Ska absolut försöka blogga eftersom jag får så dåligt samvete när jag inte gör det, men just nu orkar jag inte. Puss
Enda bilden jag har är denna jag tog i söndags, då var jag väldigt lycklig! 
 
 
 

fredags

Har blivit tillsagd att lägga ut dessa bilder från i fredags när vi var på en fest hos en kompis. Hade jätte kul och träffade massa härliga människor! Williams fester är alltid väldigt lyckade. 

Söndag

Förlåt för den usla uppdateringen. Vet inte vad som hände, har bara inte blivit av. 
Idag är det söndag igen. Har faktiskt haft en skön söndag, vaknade tidigt och har haft saker att göra hela dagen ungefär. Åkte även förbi lager 157 och köpte (äntligen!!) ett par nya svarta jeans. Mina andra som jag har är stora som hus. 150 kr gick dom iaf på! 
Hoppas ni mår bra för jag mår väldigt bra, puss! 
 
 

Universum är vårt

Måste bara säga hur lycklig jag är. Har lyssnat på massa bra musik och pratat med mina finaste vänner! Vet inte varför men helt plötsligt blev jag bara helt överlycklig och kan knappt sluta le! 
Var ute på en skön och behövlig promenad med Felicia förut. 
Har haft en ganska jobbig vecka. Har varit tufft med plugg och har varit himla rastlös pga att jag slutat så tidigt och inte gjort något därefter. Lite annorlunda inlägg men kände att jag behövde skriva detta. 
Härlig bild från i onsdags när jag var påväg hem i snökaoset.. haha glad? Nah inte direkt.

onsdag

Hittade en gammal bild i arkivet jag tänkte dela med mig av till er. Haha 3 år gammal bild.. Var ju ganska liten då som ni ser. 
Första skoldagen denna vecka och slutade tolv. Slutar faktiskt tolv hela veckan.. Ja livet är tufft ibland. Men så jäkla mycket plugg vi fått nu, orkar inte ens tänka på allt. 
Har precis sett nyaste pll avsnittet som kom inatt. Bästa avsnittet någonsin om ni frågar mig. Satt och grät så mycket i slutet att jag skrek. Ja nu har ni något att vänta er ;) 
Måste väl försöka ta tag i plugget nu, hejdå 

Nya shorts

Fick hem mina nya shorts igår. Dom är helt underbara! Dock lite stora, men vad gör det. Här ifrån.

Måndag

Idag har jag varit ledig och även imorgon. Sara var också ledig idag så hon sov här inatt. Så idag åkte vi till stan och jag köpte en ny träningströja. Ska ju försöka komma igång med träningen snart igen. Och sedan tog jag bussen till nora med några kompisar från klassen. 
Vi hade jätte mysigt och åt både tacos och kladdkaka. Kom hem runt sju och har sedan dess legat och halv sovit framför tvn. Ska strax slå på en film och sova sen. Är ju som sagt väldigt trött men vill absolut inte lägga mig redan. Puss

jeansen

Minns ni för super länge sen, när jag skrev om ett par byxor jag inte kunde ha men bestämde mig för att komma i? Förmodligen inte men då vet ni det nu. 
Jag hade alltså ett par byxor för tre år sen kanske, som jag inte längre kom i. Tills för en vecka sen när jag fick för mig att testa dom, och jag fick på mig dom. Blev helt överlycklig! Dom sitter ju inte snyggt alls och jag får plattaste rumpa men jag är helt chockad över att jag faktiskt fick igen dom! 
ursäkta bilderna och dåliga collaget. Till vänster är när dom var nya, i mitten när jag inte kunde stänga dom och till höger är nu. 

Nya kläder

Har precis klickat hem allting här ovan. Är så himla taggad på att få hem och börja använda det! 
Har velat ha dessa tröjor ett bra tag nu och hittade dom här. Fanns hur mycket snyggt som helst och jag ville ha allt, men är helt pank nu. 

Lördag kväll

Sitter och gör en beställning på några tröjor just nu. Har äntligen hittat en sida med mina drömtröjor jag velat ha så himla länge! Så nu försvinner mina julklappspengar. Helt sjukt att jag fortfarande inte gjort av med dom! 
Ska nog dra mig mot sängs snart och sova. Börjar bli himla trött nu. Känns som det har varit en ganska lång kväll och hänt mycket. Började med att jag, sara och william tog en promenad och slutade med att vi hade pratat med både poliser och fältarna och sedan massa fulla främlingar. Haha kul och något annorlunda kväll! 
Älskar förresten att bilden verkligen visar hur kul jag tycker detta är.. Hahah nej men fråga mig inte varför jag gjorde det där. Godnatt

lördag

Snabbt collage med bilder från dom senaste dagarna. 
Ni har ju inte fått se mina naglar jag gjorde senast, så ni får en liten bild på dom. Sedan på den svartvita bilden testar jag lip plumper. Funkade faktiskt ganska bra, tappade känseln i läpparna och dom kändes gigantiska. 
 
Lördag idag och jag har ingenting planerat. Vi får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på. 
Förövrigt mår jag super bra och är jätte glad för att jag har blivit frisk!! Puss
 

15 Mars

Slutade halv tolv igår pga att jag har blivit sjuk och inte kunde vara med på idrotten. Men det är väl inget jag ska direkt klaga över! 
Min super snälla mamma bjöd mig då på lunch sedan skjutsade hon hem mig. Gjorde förövrigt inte så mycket igår. Träffade sara och felicia och hade en lugn kväll hos felicia. 
Och medans jag ändå håller på så säger vi grattis till min låtsaspappa som fyller år idag! Hoppas ni mår bra, puss

torsdag

Har precis kommit hem från skolan. Notera vad klockan är!! 
Jag kom alltså dit, min lärare prata lite sen fick vi jobba. Och eftersom min grupp nästan är klara så slutade vi. Så jag var i skolan i en halvtimme. Så himla värd dag, ja. 
Så nu sitter jag här hemma och har ingen aning om vad jag ska göra. Måste iaf till marieberg senare och köpa en present till min mamma som fyller idag!
 
 
 

12 Mars

Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Börjar bli både trött och förkyld så borde försöka sova nu. Slutar 9.55 imorgon, som jag skrev tror jag? och det ska bli jätte skönt! Var ju även ledig idag vilket också var jätte skönt! Att äntligen få sova ut! 
Lunchade med frida och matilda idag, riktigt mysigt och skönt att sitta och snacka om precis allt och ingenting! 
Bild lånad från matilda, hoppas det var ok att jag snodde den! 

tisdag

Kom precis hem från skolan och nu väntar jag på sara. Måste bara säga att livet är på topp just nu! Fick sluta en timme tidigare idag och fick reda på att jag är ledig imorgon!! Hur najs? Och på torsdag går jag bara till 9.55. Så ja jag är hyfsat glad! + att det är otroligt fint väder som gör det ännu bättre. 
Sara borde nog vara här närsomhelst så ska vi ut på en pw i fina vädret, puss

9 Mars

Här har vi inte haft någon söndagsångest inte. Har spenderat hela min dag med sara och felicia! Jag är dålig på att visa uppskattning till mina vänner, men jag är så himla glad att jag har dom! 
Träffade några vänner igår, kollade mello och chillade ni vet det vanliga haha. 
Är jätte trött nu och börjar få ont i halsen.. Ska nog strax dra mig mot sängen och sova. Puss
 
 

barndomsminnen

Bilderna är tagna från google, men det här är verkligen barndomsminnen för mig. Här växte jag upp. I Norrtälje stad. Dit flyttade jag samma år jag skulle fylla 2 och flyttade samma år jag skulle fylla 7. Har så himla mycket minnen därifrån, både bra och dåliga. 
På sista bilden ser ni en resturang, där min mamma jobbade. Jag älskade att vara där. Det är ett ställe jag alltid kommer förknippa med norrtälje. Kommer ihåg att jag brukade äta en hamburgare där, och jag minns nästan exakt hur det såg ut där inne, är inte det sjukt? 
På tredje bilden är stranden jag lärde mig simma på, eller ja vattnet. Minns den stranden så väl. Jag hade glömt min badring där en dag och jag var så ledsen, sedan dagen efter när vi kom dit igen så låg den där och guppade vid strandkanten. 
Jag saknar absolut inte att bo där, men skulle mer än gärna åka dit i sommar och kolla runt. Fika på det där stället som jag sa att jag skulle fika på när jag blev äldre. Blir nästan lite tårögd när jag tänke på det.. 

Nytt

Skorna jag fick med mig hem från marieberg i lördags. Himla fina var dom där snörena också. Men dom är super sköna och passar perfekt till i sommar. 99kr från hm, det var dom verkligen värda! 

måndag

Känner att jag verkligen borde sova egentligen, är så himla trött men kände att jag ville blogga först. 
Egentligen har jag inget speciellt att berätta. Gjorde nya naglar idag. Dom blev dock skit fula och jag funderar på vad jag kan göra för att fixa till dom. Hann inte göra det ikväll så det får bli imorgon när jag kommer hem. 
Blir gymmet imorgon. Mitt gymkort går ut i veckan så måste fixa ett nytt nu. 
här får ni en bild från idag när vi fick massa fika av lärarna, hade dock typ redan ätit upp allt innan jag kom på att jag skulle fota



söndag 2 mars

Så himla fin bild från idag när jag och sara var ute och gick hahah...
Tog en riktigt lång runda på över en och en halv timme tror jag. Var riktigt skönt att vara ute och få friskt luft faktiskt. Jag är ju en ute människa så detta tyckte jag mycket om. Får börja ta en lång promenad varje söndag, skulle va himla skönt. 
Just nu gör jag inget speciellt alls, borde fixa mina naglar för dom ser hemska ut men är alldeles för lat.. Tror dessutom att jag ska ta och göra naglar snart. Puss

Söndag


Bild på min lunch igår. Blev ett par nya skor igår, som ni får se lite senare. Just nu ligger jag och väntar på sara som ska komma hit så ska vi ut och träna. Puss

1 Mars

Ni är så gulliga som kollar bloggen fast jag inte bloggar något! Har haft så mycket i skolan så har inte haft tid. 
Ska strax dra mig mot marieberg med tjejerna och shoppa lite. Är på jätte bra humör idag! 
Gick i skolan mellan halv elva och halv tolv igår, vilket var jätte skönt! Efter drog jag till gymmet och när jag kom hem mådde jag jätte dåligt och var jätte ledsen. Mot kvällen blev vi bjudna på fest så lite spontant drog vi iväg på fest. Kvällen var väl sådär, men kul med trevligt folk och bra slut. 
Idag är jag jätte trött och vill helst av allt ligga kvar i sängen. Hoppas ni mår jätte bra så ska jag verkligen försöka ta tag i det här igen!! 
trött tjej från igår