Skriv din beskrivning här!

Tisdag 29 april

Har precis kommit hem från skolan. Inte alls sent eller så.. Hela dagen har vi fixat våra modeller. Sedan kl.15 fick vi se modevisningen och slutade vid 16 ungefär. Måste säga att ni som inte ser modevisningen missar verkligen något! Den var verkligen jätte bra!
Just nu ligger jag i soffan och orkar inte resa mig upp. Är helt slut i kroppen. Men ska strax klippa en granne så borde kanske resa på mig snart. 
Imorgon är det valborg och jag har lite planerat, dock inget som är spikat. Men snart så. Hoppas ni mår bra, puss

Mitt nästa köp

Har sagt i flera månader att jag ska köpa bikinin och nu tycker jag det börjar bli dags! Penslarna är absolut inte snygga men har haft sönder alla mina så behöver nya och dessa var billigast.

and the dreams you held so tight lost their meaning

Har haft en bra, seg och varm dag. Lyckades även glömme både busskort och gymskor hemma. Och har även hunnit med att få skoskav.
Det är helt sjukt hur varmt det är just nu! Tror dessutom att mina utslag jag har på halsen är soleksem eller liknande. Har bara blivit värre och värre ju mer jag varit i solen.. Börjar även få det på fötterna nu.. Hoppas på att det blir bättre snart iaf! 
Var på gymmet idag efter skolan också, kändes väldigt oseriöst pga att jag hade glömt skorna hemma men måste säga att detta måste vara ett av dom bästa passen! 
Just nu är jag helt galet trött och funderar verkligen på att lägga mig. Puss
 

Perfekt söndag

Idag har jag legat ute och solat hela dagen ungefär. Runt 17 åkte jag iväg och träffade några vänner från gamla klassen och bara snackade. Sedan drog jag ut på en pw med mamma på ungefär 5km och har precis smällt i mig en super god kyckligburgare. (hemmagjord) Familjen börjar sitt nyttiga liv idag och det ska bli så skönt att ha alla med sig på detta! Idag har jag även drömt mig tillbaks till paris och detta otroligt vackra ställe. 
Jag är på fruktansvärt bra humör just nu och känner att det inte kan bli mycket bättre nu! Beck och fruktsallad väntar, sedan mysa till det och städa i rummet. Hoppas ni mår super, puss! 

lördag

Kom ganska nyligen hem från att ha varit ute med dessa härliga människor + felicia som tar bilden! 
Var iväg och grillade (haha ovanligt va). Vi grillade och låg under filtar och tittade på stjärnorna. Låter väl lite fånigt men det var en fin kväll! Såg några stjärnfall också, så hoppas på att mina önskningar slår in :))
Måste allvarligt talat dra ner lite på dessa grillkvällar, det är jätte mysigt men snart kommer vi bli riktigt feta. Då kommer inte träningen hjälpa. Måste bara säga hur underbara dessa människor är, älskar kruppen så mycket! 
Och förlåt för att jag täckte över mitt ansikte, men kände mig verkligen tvungen. Aldrig varit fulare. 

When I'm cold, you're there like a sweater

Har fått sånna himla fina utslag på halsen. Har kliat konstant i flera dagar nu. Och har pga av att jag kliar fått dessa utslag. Har ont på hela halsen och det känns inte bra alls! 
Annars mår jag sådär, har galet ont i magen pga av att jag kastade i mig maten förut och är fortfarande galet trött! 
Gymmet gick inge vidare heller. Fan det är inte mycket som är bra nu inte! 
Men imorgon blir en bra dag, går i skolan som vanligt vilket egentligen suger. Ska sedan gå på bio med sara och felicia och sedan grilla med några vänner. Puss

torsdag

Ska dra mig till gymmet. Har verkligen fått världens motivation och vill inget hellre än att åka dit. 
Slutade runt tolv idag, tog bussen hem och har inte gjort mycket alls efter det. Höll på att somna ett tag, är sjukt trött idag. Sov bara 4 timmar inatt.. Ett mirakel att jag ens vaknade av klockan idag. Ska aldrig mer sova så lite, speciellt inte på en skoldag. Ska byta om nu och snart dra mig mot bussen, puss
 
 
 
 
 

23 April

Jag är så tråkig som lägger ut samma bilder på instagram & bloggen. Men what to do när jag inte har några andra bilder! 
 
Har precis lagt mig i sängen och kollar lite på tv. Alltid bäst program såhär dags. 
Första skoldagen efter lovet och det gick väldigt bra. Har inga vanliga lektioner dom två kommande veckorna ungefär utan istället ska vi hålla på med modevisningen. Och vad jag skulle komma till var att vi slutade runt elva idag. Vilket var jätte skönt! 
Förövrigt har jag världens träninsvärk i större delar av kroppen. Nu har jag äntligen massa motivation till träningen igen och ska verkligen ta upp det igen! 
 

ny hårfärg

Yes nu blev det något nytt! Tyvärr trivs jag verkligen inte i det, känner mig som en 5åring.. Men känner ändå att det är skönt med något nytt. 
 
Insåg att jag inte har bloggat sen i fredags så kände att jag slänger in ett inlägg nu. Har lite bråttom då sara snart ska komma hit så ska vi åka till gymmet. Har inte varit där på över en månad så det börjar bli dags att dra igång igen! Förövrigt börjar skolan imorgon som jag inte tror att någon har missat. Jag har haft ett jätte bra lov och varit med skit bra vänner och haft jätte roligt hela lovet! Har dock kommit i säng alldeles för sent och känner idag att det har tagit på kroppen. Sov alltså 5 timmar inatt.. Har även cyklat hela lovet och har sån jäkla värk i låren. Vet egentligen inte om det beror på det, men ont har jag och vill helst skrika varje gång jag ska resa mig upp. Haha ja nu ska jag fixa mig jätte snabbt, puss. 

Långfredag

Har försökt redigera bilderna jätte länge nu men det blir verkligen inte bra, så dom får vara oredigerade. 
Fick detta av mamma och thomas nyss! Älskar ankan haha :D
 
Idag är jag extremt trött, var tvungen att gå upp åtta för att gratta brorsan som fyller. Hela 20 år, fan nu är det inte långt kvar till pensionen eller hur är det du säger? ;) 
Så vi får strax gäster, och här sitter jag helt ofixad i pyjamas.. Får snabba på lite nu! 
Var hemma hos william igår och hade filmmys med felicia och massa grabbar. Riktigt roligt! Skriver mer sen puss

Frukost

Har precis kommit hem från marieberg. Lämnade tillbaka en jacka jag köpte i söndags. Har inte tagit kort på grejerna jag köpte, men tyckte det var så tråkiga saker att lägga ut. 
Åkte hem till felicia igår kväll och sov där med sara. Vaknade imorse och åt så god frukost. Ägg var dock ingen höjdare för mig.. Mådde illa efter halva.. 
Har varit ute varenda kväll i veckan och helgen så idag stannar jag hemma och kollar på en film. Hoppas ni mår bra, puss! 

tisdag


Idag är det ballerina väder. Tyckte det passade perfekt en dag som denna!
Drog till stan med Sara och Felicia idag, lite spontant tog dom hål i öronen. Så nu sitter jag hemma hos Felicia och tittar medans hon bakar brownies. Hjälpsam som jag är hehe. Puss

Måndagkväll

Kom precis hem efter att ha grillat med kompisar! Blev dock inte mycket grilla.. Var tänkt att vi bara skulle träffas några kompisar och ha trevligt men det spred sig fort och slutade med att vi var typ 30 pers. Men det var en skit rolig kväll med skit trevligt folk! 
Ska slå på en film nu och sedan försöka somna. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Vet exakt vad jag skulle vilja göra, får se hur det blir med de! Godnatt 

finally I'm forced to face the truth

Första dagen på påsklovet och det firades med en riktigt bra springtur.

Hade som mål att springa om en man som sprang väldigt långt framför mig och i ungefär samma takt som mig. 
Så när han saktade ner lite så ökade jag och sprang om honom. 
Det var riktigt skönt! Är stolt över att jag sprang så länge och så fort. Brukar vanligtvis springa väldigt långsamt. 
Nog om det, nu ska jag skynda mig in i duschen och sedan åka och grilla med några vänner. Hoppas bara att det slutar regna! 
Hoppas ni mår bra, jag mår riktigt bra! 

Söndag


Såhär ser jag ut idag. Insåg att jag verkligen har brist på tröjor så det blir en sväng förbi marieberg idag! 
Var hos en Valdemar och kollade på skräckis med några kompisar igår.
puss

Lördag

 
Idag har jag en såndär ful dag. Känner mig riktigt ful och helt möbulltad. Mina ögon har varit helt suddiga hela morgonen/förmiddagen. Dom känns fortfarande lite suddiga och jag har ingen aning om vad det beror på. 
Har också världens träningsvärk från igår. Gör ont bara jag skrattar eller spänner kroppen.. 
 
Men nog om det, idag är det lördag och jag har ingenting planerat. Får se om det blir något ikväll annars får det bli en hemmakväll.. Känns dock inte så lockande. 
Ska fixa mig lite nu och hoppas att jag kan se någorlunda bra ut iaf, haha. Puss

Onsdag


La mig precis i sängen och ska nog strax sova. Var helt död imorse och gick upp en halvtimme innan vi skulle åka.. 
Imorgon är jag dock inte alls sugen på att gå till skolan. Hatar torsdagar och börjar bli riktigt skoltrött. Ska dock på en musikal imorgon vilket jag verkligen ser framemot och tror det kommer bli skit skoj! 
Träffade tjejerna en snabbis idag och fy så skönt det var! Har väldigt svårt att visa uppskattning till mina vänner men jag hoppas verkligen att ni inser hur bra ni är! Är otroligt glad över att jag har just dom jag har runt omkring mig<3 

To much hair, can't handle

Ser ni hur mitt hår ser ut? Det har blivit för långt och ser jätte tråkigt ut. Sitter och funderar på hur jag ska färga håret. Ljusare eller mörkare? Det är frågan. Har inte färgat det sen jul och börjar känna att det är dags nu. 
Måste dessutom klippa mig igen, börjar bli riktigt riktigt slitet nu.. Är dock för lat för att orka boka en tid. Tror dessutom inte att salongen har några tider.. Får se hur jag gör med den saken! 

Om mig

KÄRLEK & RELATIONER
 
Ditt civilstånd? Singel. 
Är du nöjd med det? Nej 
Har du varit kär på riktigt? Tror faktiskt inte det
Har du varit tillsammans med någon du älskar? Har aldrig varit tillsammans med någon så nej. 
Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? Jadu, mellan 97-95 kanske. Fast om jag är kär så spelar nog inte åldern så stor roll.
Vad för sorts killar faller du för? En charmig kille som har humor och visar att han bryr sig. 
När kysste du någon senast? En vecka sen
När vill du skaffa barn? Runt 25 års åldern. 
 
PRIVAT
 
Har du sårat någon med flit? Nope.
Vilken webbsida besöker du oftast? Alla bloggar jag läser
Vem i din familj kommer du bäst överens med? Mamma
Är du kär? Nej 
Vem bråkade du senast med? Oj, det minns jag inte
Har du varit i slagsmål? Haha nej
Är du rökare? Nej!
Snusar du? Neeej
Hur gammal är du? 16
Har du bra självförtroende? Ibland och ibland inte, det är olika från dag till dag typ haha
 
PERSONER
 
Vem litar du på till 100%? Sara och felicia typ
En snygg person? Fanny lyckman
Vem smsa dig senast? Emma
Vem smsa du senast? Mathilda 
Vem ringde dig senast? Något random nummer
Vem kramade du senast? Mamma
Vem såg du senast? Mamma 
Vem ser du upp till? Vet inte
En bra artist? Kan inte komma på någon just nu
 
HAR DU UNDER DE SENASTE 10 DAGARNA...
 
(  ) Simmat
( ) Tränat
(  ) Varit sjuk
(X) Hånglat med någon
(  ) Rökt vattenpipa
(  ) Tagit droger
(  ) Blivit kär
(  ) Dumpat någon
(  ) Bråkat med någon
(  ) Ljugit för en nära vän
(X) Varit ledsen/nedstämd
 
RANDOMFRÅGOR
 
Vilken är din viktigaste mobil? Min mobil haha
Har du tandläkarskräck? Nja lite grann
Är du helsvensk? Japp
Har du fått ditt hjärta krossat i år? Nej
Vad är du rädd för? mördare typ
Är du lycklig? Kanske inte lycklig men absolut inte olycklig
Brukar du använda smycken? Ja
Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Att man har roligt tillsammans, är ärliga mot varandra och tillit från båda hållen. 

TILLBAKS

Hej allihopa! Nu är jag tillbaks igen och redo att köra igång igen. 
Som jag skrev så mådde jag inge bra senast. Mådde dock så i över en vecka men ville inte inse det. 
Det var otroligt jobbigt och jag har aldrig mått liknande. Brukar aldrig må dåligt och absolut inte så. Men nu är jag mig själv igen och mår bra. 
 
Som ni kanske minns så åkte jag till pappa i helgen. Kan väl säga att det inte direkt var den perfekta tidpunkten pga hur jag mådde. Men helgen blev jätte bra och det var riktigt skönt att få komma bort till en annan miljö! 
Försökte fota en del men blev inte så mycket ser jag nu. 
två härliga bilder när vi var ute och gick med hunden.
två bilder på när jag och alicia lekte.
och två på när vi var på Samuels fotbollscup. 
Hade en jätte bra helg även fast jag inte kom med bussen hem, och kom tillslut hem väldigt sent på kvällen. 

If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine

Vet att uppdateringen är dålig nu men jag känner helt enkelt inte för det längre. Tänker inte säga att jag slutar, men jag ska ta en paus och försöka komma tillbaka i mig själv. 
Denna torsdag är den värsta någonsin. Har spenderat hela morgonen med att gråta. Har för mycket på gång i mitt liv och allt jag känner är ångest. 
Vill inte ha massa prat om detta nu, känner bara att jag måste få det ur mig. Träffar ni mig, behöver ni inte ta upp det. Nu vet ni hur jag mår.