Skriv din beskrivning här!

helgen

I helgen var det summerburst och det har varit en såå rolig helg! Kan dock säga att den kunde varit roligare.. Jag blev sjuk i fredagskväll och har mått skit sedan dess. Fick avboka alla mina kunder idag och åka till vårdcentralen. Visade sig att jag har fått streptokocker.. Lagom till balen och studenten också.. Har iallafall fått medicin jag ska äta så hoppas verkligen det hinner gå över till fredag! 
Men trots detta har det varit en bra helg. Jag har både träffat nya och bekanta människor, festat, dansat, ätit massor, gått förbi ett slagsmål och råkat få mig en käftsmäll, dagen efter fick jag en till fast på andra kinden för jag lyckades gå förbi vid fel tidpunkt, trampat snett i klackar och legat på marken, grät av skamm haha och har även lyckats få en blå tå för att någon var tvungen att trampa rakt på min fot.. Sedan har jag haft så ont i halsen och haft så hög feber att tårarna bara har runnit konstant. 
Det är verkligen helt fel tidpunkt att bli sjuk eftersom jag är fullbokad med jobb och fick inför balen hela denna vecka. Men ska verkligen försöka vila så mycket jag bara kan så jag kan bli frisk eller iallafall må bättre! 

onsdag 25 maj






Hur fina vänner har jag inte!?
Nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg. Har haft fullt upp hela veckan och kommer väl inte bli så mycket vilande i helgen. 
I måndags slingade jag Felicia och testade samtidigt balfrisyrer på henne och Sara. De hade sin bal i onsdag så jag hade fullt upp hela dagen med att fixa deras hår och hjälpa till med smink. Skjutsade iväg dom och sedan fixade jag mig själv lite fort och sedan drog jag och träffade Frida på Ritz. Hängde med henne hela kvällen och hade en så rolig kväll! 
Mådde dock mindre bra igår. Sov alldeles för få timmar och hann inte äta någonting så var ganska låg hela dagen. 
Mådde som tur var bättre mot kvällen och gick till slottet för att titta på William och alla stiliga grabbar. 
Så sömn är något jag verkligen missat denna vecka. Mellan dessa dagar har jag sjölv fått nya fransar och klippt 2 kompisar. 

20 maj

Hello klev innanför dörren för 2 minuter sedan. Idag är jag ledig från skolan eftersom vi hade vår årliga modevisning igår. Och åh den är så bra jämt. Måste helt klart fortsätta gå och se kommande år. Passade iallafall på att göra lite fransar idag eftersom jag är ledig. 
Idag är det 2 dagar innan delprovet och jag känner mig konstig nog väldigt lugn. Känner att jag börjar få iordning på allt nu. Övade på både skägg och festfrisyr igår och känns väldigt skönt att ha mer koll på vad jag ska göra nu. 
Ikväll blir bara en lugn kväll hemma, eller egentligen hela helgen faktiskt. 
Ska slänga i mig lite lunch nu, städa lite sen åka till Marieberg och köpa det sista till söndag. Puss

18 maj

Detta är exakt vad jag behöver just nu. Det är onsdag och denna vecka har hittills varit den längsta veckan i mitt liv. 
På söndag ska jag göra mitt delprov och insåg en vecka innan att jag aldrig ens klippt skägg eller gjort festfrisyr och nu ska jag ha prov på det. 
Har bokat upp hela veckan med jobb och träning inför söndag. 
Förlorade dock 2dagars träning då jag blev sjuk i måndags och kände mig halvt döende under måndagkvällen och tisdagen. Men idag var jag på fötter igen och har hunnit klara av det mesta. Känner att jag börjar få koll men nu börjar nerverna sätta igång istället. 
Kommer känna mig så lättad efter denna vecka. 
Blir dock inte lugnt för det. Skojar inte när jag säger att jag har saker bokade varje dag fram till studenten. Det är sjukt hur fort dessa sista veckor kommer gå.. Åh sån ångest. 

latest









5 maj

Klockan är snart tre och jag har inte ens varit utanför dörren.. Har sovit ut, duschat och fixat mig så nu ska jag iväg till jobbet. Kör till 20 ikväll sedan ska jag träffa grabbarna eftersom att älsklingsWilliam fyller år idag!!! Puss

4 maj

Idag är det såå himla fint väder! Perfekt att det är några extra lediga dagar nu också. Det tråkiga är att jag jobbar alla dagar.. Jobbar som tur är inte hela dagar så någon snabbis kanske jag hinner se solen. Ska faktiskt iväg och jobba nu och kör till stängning ikväll. Är galet trött och vill helst sova men nope. Puss