Skriv din beskrivning här!

29 september


Idag har jag haft en sådan mys-dag med mamma. Åkt runt och köpt onödiga och billiga saker. Köpte bl.a. hårfärg, har fått för mig att färga ett av mina dockhuvuden. 
Övningskörde också, vilket jag inte gjort på ett bra tag nu. Tog steget och åkte ut på motorvägen. Inte alls så läskigt som jag väntat mig. 
Sedan ikväll har vi kollat film och ätit godis. Såg Need for speed, och måste verkligen rekommendera den! Jag som älskar liknande filmer, tyckte den var så himla bra! Godnatt på er

todays


Haha kolla hur galet kort jag ser ut! Lovar jag är inte så kort.. Tror jag. Haha det kanske är så andra ser mig.
Kom nyss hem från firande hos felicia. Är verkligen jätte jätte trött men ville bara slänga in bilder lite snabbt på hur jag såg ut. 
Vi får se om jag skriver något imorgon, ska jobba hela dagen. Godnatt 

fredag 26 september


Har precis duchat och ska strax börja göra mig iordning. Ska till Felicia ikväll och fira henne! 
Har varit ute i skogen hela förmiddagen med klassen. Trodde det skulle vara jätte tråkigt och funderade på att stanna hemma så att jag inte skulle bli ännu sjukare. Men är glad att jag följde med, konstigt nog var det roligt och väldigt mysigt! Slutade tolv vilket också var skönt.
Bloggade aldrig igår pga att jag kom hem sent efter att ha jobbat. Var i skolan hela dagen och gick direkt till jobbet. 

Nya ansiktsprodukter


Fick nya ansiktsprodukter av mamma idag woho. 
Älskar lapparna till höger, luktar som liknande jag använde till mina armar för några år sen, memories! 

ledig onsdag

Ligger i sängen och bara tar det lugnt. Valde att stanna hemma från praktiken idag, känns sådär att stå där och snora bland kunderna. 
Tänk om man hade en ledig dag mitt i veckan, vad mycket mer man skulle orka. Att bara få sova ut och taigen sig efter dagarna man haft. 
Idag ska jag bara slappa och försöka bli frisk. Hoppas ni får en bra dag! 

Nya naglar

Är alltid så himla dålig på att komma ihåg att ta bild på mina naglar. Men nu så! Blev lite sugen på att göra nya i söndagskväll så gjorde det. Tycker franskmanikyr alltid är så fint.
Det tog det inte lika lång tid denna gång. Annars brukar jag kunna sitta i flera dagar och fila och fixa på dom innan jag blir nöjd. 
Sedan är dom inte helt perfekta men det blev en av dom bättre jag gjort. Är nöjd iaf. 

22 september

Haha emma tar alltid bilder på oss två, därför hamnar dom här. 
Idaaag är jag jätte sjuk. Hihi kul va. Tror att jag hade feber när jag kom hem idag. Frös så att jag höll på att få panik. Drack både te och hade en värme kudde på mig, men inget hjälpte. Efter att ha haft flera lager kläder så fick jag upp värmen igen. Känner mig fortfarand helt seg och känner att ögonen inte hänger med överallt.. Sedan har även mitt smak och luktsinne försvunnit helt. Det är det allra värsta. Har inte kännt smak på två dagar.. Längtar som bara den till att få känna smak och kunna äta massa gott igen. 
Funderar på om jag orkar gå till skolan imorgon, eller om jag ska ta en dag hemma. Vill helst inte vara hemma från praktiken på onsdag. Och på torsdag ska vi slinga i skolan och sedan ska jag jobba. Puss

Frisyr

Detta var vad jag och emma valde att göra i fredags efter att vi haft varsin kund. La i en färgbomb och sedan klippte vi. Att klippa är fan det roligaste jag vet! 
Något jag tycker är roligt är att jag har klippt fram, och emma har klippt bak. Och ändå blev det jämt och snyggt. Man kan göra precis hur som helst. 

söndag

igår
Har precis vaknat av att jag knappt kunde andas. Nu har jag gått och verkligen blivit sjuk.. Och mitt smaksinne är borta helt.. 
Mår förmodligen bättre senare idag men vi får se om jag följer med och firar en kompis. 
Träffade tjejerna igår, Linnea, Vilma, Sara och Felicia. Såg någon skräckis med dockor och clown. Nä men jag var inte alls rädd att åka hem efter. 
Nu ska jag sätta på någon serie och ligga i sängen hela dagen, puss


18 september

Idag känns som det har varit världens längsta dag. Kom hem efter tio igår och hamna i säng direkt. Hade dock väldigt svårt att sova pga att jag har fått väldigt ont i mitt öra.. Öroninflammation? Kanske, har aldrig haft det så vet inte hur det känns. 
Måååste även få skryta lite om att jag inte har tvättat mitt hår sedan i söndags,  plattade håret i måndags sedan dess har jag inte gjort något med det.
Bilden är jag idag. Ser ni hur platt det har hållt sig? Och att det faktiskt inte ser helt skitigt ut. 
Det är för skönt att slippa tvätta håret, är alldeles för lat för det. Puss



17 september


Är påväg till jobbet nu, jobbar till 9 ikväll. 
Börjar bli sjuk också, det är toppen.. Sängen direkt för min del när jag kommer hem. Skulle helst av allt vilja sova en stund nu. 
Felicia kom förbi skolan idag och blev klippt, kulkul. Puss

don't pretend


Har precis fyllt i kontaktuppgifter till behrn. Känns riktigt bra, detta är på riktigt! 
Förlåt om jag är otydlig, jobbar alltså på hockeyn i en kiosk, på behrn arena. Ifall någon tyckte att jag svarade otydligt igår. 
Tog klassfoto idag, roligare än så har det inte varit. Puss

15 september

Vart jobbar dudå? 
- på hockeyn! 

Tidigt idag kom en granne över som jag klippte. Åkte sedan iväg och firade morfar. Klippte även min morfar och kusin då. Sedan idag har jag övningskört lite. 
Jobbet igår gick jätte bra och var jätte roligt. Hade först ingen aning om vart vi skulle, men efter en stund kom vi rätt. Jag och Felicia stod i en egen kiosk. Och som jag skrev över så jobbar jag på hockeyn. 
Vi hade ett riktigt bra flyt, Felicia tog betalt medans jag sprang som en iller fram och tillbaka. Kan väl säga att jag tröttnat på korv efter att ha stått och sålt korv med bröd hela dagen. Den lukten alltså.. 
Ska precis sova, och hoppas på en något lugnare vecka än vad denna har varit. Godnatt 

13 September


Hade så gärna velat gå på det här racet som är imorgon genom stan, men istället ska jag jobba. Känns dock inte jobbigt alls utan bara svinroligt! 
Något jag kom på idag var att sedan jag köpte en kalender (i söndags) så har mitt schema varit fullbokat. Fyller på med grejer hela tiden och jag vet helt ärligt inte hur jag ska få ihop allting. Men jag är expert på att oroa mig för saker långt i förväg, så denna gång ska jag faktiskt bara låta det vara och sedan får jag ta det som det kommer. 
Förutom det med lite stress så mår jag väldigt bra. Fått två jobb på två dagar, woho! Godnatt 

11 september

Denna vecka har jag haft så mycket att göra. Och än är det inte över.. Har alldeles för lite energi i kroppen så jag har redan borstat tänderna och tänker lägga mig nu. Har praktik imorgon, därefter har jag tandläkartid och ett möte. Hoho secrets, haha nä, men känner inte att jag vill skriva ut det om det inte blir något av det. Godnatt

Måndag

Tvättade mitt hår med "sista tvätten schampo" igår igen eftersom att jag tvättade det med vanligt schampo i fredags. Iaf så, det schampot jag använde igår är coops egna, och snacka om att det verkligen öppnade upp alla hårstån. Mitt hår var SÅ stävt. Använde det i hela håret för att verkligen öppna upp hela håret. Sedan använde jag min älskade hårinpackning från palett. ASSÅ! Tror ni mitt hår blev lent eller? Aldrig varit med om liknande. 

Vill bara säga att jag just nu har mycket saker att göra och väldigt lite tid. Skolan, plugg och försöka få in lite gym där också.. 

Fredag


Träffade bl.a. dessa snyggingar ikväll. Tog en chill kväll hemma hos william. Snackade, skvallrade. Känns så skönt att vi är samlade igen allihopa! 

Jag och Frida stannade kvar en stund i skolan idag och schamponerade varandra. Japp, med schampo. Första gången på en månad som jag använder schampo. Fick typ ångest innan.. Pratade lite med min lärare om det, och jag tror att det kan vara bra att göra någon gång, så det verkligen kan få bli rent. 
Allt det roliga hände efter att vi fått sluta idag, haha tror både jag och Frida dog av garv när lärarna började skruva isär duscharna, svära och blöta ner golvet för att frida tappade ner sitt örhänge i duschen och satt i rören. 
Fick även lära mig att göra en rakpermanent idag. Godnatt

Frisyrer

Har hunnit med lite under veckan och detta är två av grejerna jag har gjort. Första bilden fick vi ta en docka och klippa precis som vi ville, så jag valde att klippa en gradering diagonalt framåt. Haha älskar att snacka frisör språk, ingen förstår och då känner man sig smartare. 
På andra bilden fick vi testa att rulla håret på plasthandskar. Och resultatet ser ni bredvid. Inget som jag direkt skulle föredra att testa. 
Sedan har jag även klippt Mathilda men tog aldrig någon bild. Något som jag måste bli bättre på, det är alltid kul att se skillnaden. 

plugg-torsdag

Har 4 böcker att läsa i. 2 frisör böcker 1 engelska och sedan denna över. Börjar komma så långt i körningen nu så måste börja läsa lite nu. I helgen kommer jag köra ännu mer och då ska jag få köra en sprillans ny bil. Känns roligt eftersom att jag bara har kört min lilla polo. 
 

2 september


Har haft en helt vanlig dag i skolan idag. Har konstigt nog vart väldigt pigg idag och inte alls tyckt att dagen har varit jobbigt, som tisdagar brukar vara. Kan bero på att jag har ätit både massa frukt och en klubba. 
Drog till gymmet efter och körde ett hårt pass. Sedan ikväll har jag övningskört! Puss