Skriv din beskrivning här!

30 januari

Igår hade jag en så himla bra kväll med så mycket bra människor! 
Började kvällen med lite mat och mys hemma hos isabell innan vi drog till strömpis. Träffade både gamla och nya vänner haha. Sedan där någonstans gick det snett och jag blev själv så ringde mamma så hon fick hämta mig. När jag kom hem mådde jag ärligt piss. Trodde aldrig jag skulle orka ta mig från garderobsgolvet till min säng haha, all ork bara försvann. Runt 5 kom jag i säng och vaknade 10 imorse helt förstörd. Så ikväll ska jag lägga mig i tid för att få igen lite sömn. Annars idag har jag faktiskt varit uppe på stan och kollat lite, klippte min morfar och umgåtts med mamma mest. Imorgon ska jag och mamma ta en roadtrip någonstans tänkte vi, får se vart det blir. 

28 januari

Vad gör jag nu då? blekning borde inte säljas så lättillgängligt för mig, mitt hår lär gå av när som.. 
Nä sanningen är att jag bara gnuggade in det lite i längderna för att mina masker ska ta bättre. Har ni märkt att jag är beroende? Inte nä men då vet ni nu. Jag klarar ärligt inte att gå utan att använda det. 

Igår kom jag hem sent efter en för lång dag. Mådde inte alls bra under dagen, kände mig nästan lite febrig och hade ont i kroppen. Och sen direkt till jobbet i några timmar.. Jag mådde INTE när jag kom hem alltså, usch. 
Idag efter skolan gick jag direkt till praktiken i några timmar för imorgon ska jag vara ledig. Då ska jag till försäkringskassan och lämna lite papper sedan ska jag nog möta upp Sara en snabbis innan jag ska till Linda och fixa mina fransar. Sen på kvällen ska jag på middag till Isabell som fyllde igår, och sedan blir det strömpis! Har inte varit ute sen annandagen så det är väl dags nu haha. Ska strax lägga mig för jag är helt sjukt trött, godnatt 

26 januari

Lunch hos Matilda igår<3

Hej på er! nu har jag precis kommit hem och ska snart iväg igen. 
Har varit i skolan som vanligt idag, dock inte haft några kunder utan egentligen bara mysdag. Räknat ut priser och fikat. Gick till körskolan en stund men mådde så dåligt så var tvungen att åka hem. 
Min förkylning har blivit värre igen och nu är jag jätte förkyld. Börjar bli så trött på detta nu, har varit fram och tillbaks sen i december. Kan jag få bli helt frisk snart.. 
Ska in till stan igen och käka med Sara och Felicia. Vi har aldrig tid och ses längre så man får vara glad när det funkar någon dag. 
Vi skulle ha gått till gymmet efter men jag kommer åka hem istället, kommer inte bli bättre av att springa på bandet direkt.. 
Imorgon går jag i skolan och direkt efter jobbar jag, så kommer vara hemma efter 22 imorgon så kommer vara såå himla trött. 
Ska försöka uppdatera om de resterande dagarna av veckan längre fram, puss

22 januari

Vilken hektisk vecka det har varit! Idag är det fredag och jag behöver verkligen sova nu. 
Har haft en ledig dag denna vecka utanför skolan, vilket var igår och då satt jag mest och hade ångest över att jag behövde plugga. 
I måndags och onsdags hade jag 2 franskunder och efter kunden i onsdags klippte jag 2 stycken. I tisdags hade jag kund i skolan som drog över jätte mycket efter lektionen och efter det åkte jag till gymmet. 
Idag har jag varit på praktiken hela dagen och haft en klippkund och en fönkund. 
Imorgon jobbar jag 10-18 sen ska jag åkte till gymmet, och söndag jobbar jag några timmar också. Sen ska jag klämma in plugg där också
Så denna helg kommer bara bestå av jobb och plugg ungefär. Har redovisning på måndag som bara är halvklar. 
Nu är jag så trött så ska hoppa i säng nu, godnatt

Senaste dagarna

Har haft några ganska lugna dagar där tanken egentligen var att ta igen missad sömn men istället snackade jag i telefon med Bergvall till 3 på natten och hängde med polers lika sent. 
Igår hade jag en franskund och imorgon har jag ännu en. Idag skulle jag haft en klippkund men istället ska jag gå till körskolan. Puss

14 januari


På tal om ingenting så fick jag en fråga om vart jag gör mina fransar, och dom gör jag hos Linda Klingvall som förresten är den bästa någonsin!! Kommer aldrig sluta gå hos henne.

Nu har jag städat undan det mesta i mitt rum och resten får jag ta imorgon. 
Jag har varit i full fart heeela dagen. Gick i skolan som vanligt, sprang upp på stan och köpte färg till mamma mellan lektionerna. Efter skolan fixade jag fransarna på Felicia och sedan åkte jag och mamma direkt och hämtade ut mitt löshårspaket. Så nu har jag alla grejer hemma och kan sätta igång! 
Sedan åkte vi och köpte mat som vi snabbt slängde i oss innan vi sätte igång och färgade mammas hår. 
Hon är min modell till gymnasiearbetet och senast vi färgade det så blev topparna mörkare och så får det inte bli så vi räddade upp det idag och det blev så fint, med lite lite mörkare botten. 
Så nu kan jag ÄNTLIGEN slänga mig i sängen och sova. Imorgon väntar en heldag på praktiken med förhoppningsvis massa kunder. Sen är det äntligen helg och jag ska bara sova massa!!
Imorgonkväll ska jag bara vara hemma och jobba. Det är dags för mig att höja priser så det ska jag ta tag i imorgon. Godnatt 

12 januari

Bättre bild på mitt hår. Ljuset gör så det ser olika ut hela tiden. Detta ser ju helt galet ut haha känner inte att det riktigt ser ut så i verkligheten. 
Igår var jag i skolan till 12 sen åkte jag hem och pluggade bara. Idag börjar jag 12 haha så slutar jag runt 15 och då ska jag plugga massa igen. 

Under jullovet när jag har varit ledig så har jag ätit så mycket godis och gått och småätit hela tiden så jag har haft ont i tänderna och känner att jag har gått upp i vikt också. Så nu ska jag försöka avvänja mig från godis och massa sött. Första dagen var igår och jag hade så fruktansvärt ont i huvudet haha skämmigt! 

9 januari

Mycket hinner hända på bara några dagar. I Torsdags var jag på löshårskurs så nu är jag utbildad inom löshår!! Så nu väntar jag på att paketet med alla saker ska komma hem så jag kan sätta igång. Vi fick testa på varandra så jag satte i några lila slingor i mitt hår, syns inte så mycket men det ger lite extra effekt. 
Så är någon sugen på lite löshår får ni jätte gärna höra av er! 
På kvällen gick jag ut och åt med brudarna på pinchos sedan gick vi till pitchers och mös bara. 
Igår hade jag och mamma en heldag tillsammans. Åkte till kumla och hämtade mina fransgrejer som jag har beställt. Åkte sedan in till stan för att luncha och jag passade på att klippa mina kusiner. Efter det åkte vi hem bytte bil och hämtade min säng på mio. YEEEEY är så glad och sov i den inatt och jag sov såå bra. Hade 120 säng förut och jag tyckte det var så litet så nu när jag har 160 så ligger jag i ena hörnet av sängen haha. Är super nöjd och ska absolut visa er men ska köpa lite mer kuddar, större täcke oså. Ni får se när det är helt klart. 
Idag har jag hängt med Nils. Vi har varit på stan och käkat och bara catchat up lite. 
Så nu är jag hemma och ska strax åka iväg och handla lite mys till ikväll. Puss

6 januari

Vad har man gjort idag då denna lediga onsdag? INGENTING. Jag har legat inne, rensat ut massa skit, pluggat och kollat serier. Kanske är bra för mig så jag får vila och bli frisk snart. 
Jag ska faktiskt snart gå och lägga mig, imorgon är det som en vanlig skoldag för mig fast det är kurs jag ska på! 
Senare på kvällen ska jag ut och käka med tjejerna. Så det blir en heldag finally. Haha jag blir så himla rastlös av att bara gå hemma.. Puss

5 januari

Körlektionen idag gick jätte bra faktiskt. Dagen idag har gått jätte fort och jag har mest bara tagit det lugnt. Köpte polon på bilderna idag. Vet inte om jag passar i det men 99kr var den värd. 
Imorgon har jag 0 planer, ska försöka dra med några kompisar att åka pulka för det är bland det roligaste jag vet. Vet inte om jag har skrivit det men jag har gått runt i över en månad hostat och nu när jag har börjat vila så har förkylningen slagit ut typ. Skit jobbigt men sånt är livet. 
Sitter och snackar skype med bergvall nu sedan äre sängen som gäller. Godnatt
 

4 januari

Är påväg in till stan nu för min första körlektion på 2månader! Pinsamt att jag har lagt det åt sidan så, men nu är det dags att ta tag i det igen. Sedan ska jag luncha med Sara och Felicia sen har jag inga planer faktiskt. Puss





3 januari

I helgen har jag och mamma varit ute och fixat lite saker. Övningskört mycket och sedan bara chillat. 
Idag fick jag äntligen beställa en ny säng!! Den kommer förmodligen redan denna vecka och jag kan bara säga ÄNTLIGEN! 
Idag har jag även storstädat mitt rum, betalat fakturor och beställt nya fransgrejer så nu kan jag snart börja jobba igen. 
 
Kollade igenom lite papper idag och såg mitt schema för december, insåg att jag hade 12 jobbpass på coop och sedan har jag gjort fransar och klippt folk utanför det. Det är inte konstigt att jag har varit så slut som jag har varit. Det var länge sen jag hade så mycket på coop dessutom. 

hår

Jag får ofta frågan om jag har färgat håret, nästintill varje dag faktiskt. Jag har inte färgat mitt hår på en månad utan använder mig av dessa två masker varje gång jag tvättar mitt hår. 
Eftersom mitt hår är blekt och har orange/gula toner så väljer jag att använda en lila färg för att dämpa det. 
Den lila till höger är verkligen lila och jätte mörk, därför brukar jag ta 1 pump av den sedan tar jag ungefär 3 pump av den silvriga som är ljus lila och sedan en näve vanlig hårinpackning, blandar ihop och sedan smetar jag in det i hela håret. 
Detta gör jag varje gång jag tvättar mitt hår för att färgerna går ur efter en tvätt. Därför ser mitt hår alltid olika ut, ibland är det mer lila ibland mer grått. Just nu är det väldigt lila pga av att den silvriga tog slut.. 
Dessa köper jag på lykobutiken på marieberg och kostar runt 250 i think. 

Nyår

Gott nytt år! Hoppas alla har haft en bra dag idag! 
Igår hade jag världens längsta dag, 6h på jobbet sedan stressa hem för att fixa mig och sedan iväg på nyårsmiddag. Hade en super mysig kväll tillsammans med bra tjejer. Sedan drog vi oss mot slottet och firade in nya året. Jag virrade runt mellan alla kompisgrupper för att få träffa alla haha. Sedan bar det vidare mot efterfest. Jag tog det väldigt lugnt och hade en riktigt bra kväll!
Känslan att få vakna upp i min säng och känna att jag inte har några måsten och får ligga här hela dagen! 
Här ovan ser ni bilder på mig från förra nyår och igår. Alltid roligt att jämföra. Mitt hår har absolut blivit finare, den färgen jag hade förra året är inte okej. Inte min stil alls. 
Tråkigt att jag stressa så mycket och inte hann ta några bra bilder.. Var jätte nöjd med mitt smink men det blev inte alls lika fint på bild tyvärr.. JAJA Hoppas ni har fått en bra start på 2016!! PUSS