Skriv din beskrivning här!

tidig söndag

Det var jätte kul att vakna kl 8 i morse. Fick alltså sova i 5 timmar. Vadå, trött, jag? nej. 
Kunde knappt andas vilket gjorde att jag vaknade, men några alvedon och ipren senare känns det lite bättre. 
Känns som jag käkar pillar hela tiden.. Orkar inte ha det såhär, har aldrig haft såhär ont i halsen som nu.. 
Måste ta någonting att äta men är alldeles för lat. Vet inte vad jag ska äta heller, får inte ner mjukt bröd. Man måste bara älska att vara sjuk. 
 

Fredag och lördag

Började ledigheten med att fira sara med massa härliga vänner! En underbar kväll. 
Åkte iväg i regnet för att köpa pizza sedan blev det bad och bastu för alla utom mig. Kände mig inte så sugen på att bada eftersom jag är väldigt förkyld. Men hade roligt ändå! Drog hem lite efter elva pga att mitt huvud tog kål på mig. 
Idag stod jag inte ut längre så åkte till apoteket med mamma. Tvingades klippa brorsan innan också haha. Städade även mitt rum lite sedan tog krafterna helt slut och jag slogs ner i sängen. 
Familjen har åkt iväg till en granne för att käka medans jag valde att stanna hemma. 
Men 2 alvedon och 1 ipren senare mår jag mycket bättre. Börjar bli hungrig nu, vilket jag knappt känt på två dagar. Fördelen med att vara sjuk, har inget sug efter något att äta så man äter inte lika mycket som man brukar. Vilket i mitt fall är bra haha. 
Ska äta lite nu sedan slå på en film. Hoppas ni mår bra!

Konstigheter

Något jag har börjat med på senaste tiden är att gå upp runt kl 1 på natten. Mamma tror att jag går i sömnen men jag minns precis allt jag gör. 
Inatt sov jag med några grejer i håret för att få det lockigt. Runt kl 01:20 vaknade jag och märkte att en grej höll på att åka ut, så jag sätter mig upp och börjar ta ut alla. Sedan när jag är klar och ska lägga mig och sova igen kommer jag på, ''men jag har haft dom här i 3 timmar ungefär, det kommer inte bli några lockar då'' så jag sätter mig och sätter tillbaka allting. Sedan somnar jag om. 
 
I förrgår tror jag det var, då vaknade jag också ungefär vid 01.15, kollade på klockan och tänkte  ''fan nu ska jag snart upp och jobba, lika bra att hålla sig vaken istället för att somna om en liten stund'' Efter några minuter kommer jag på att kl är 1 och inte 6 så jag somnar om. 
 
Sedan för kanske en vecka sedan, så enligt mamma var klockan 01.15 jag kommer inte ihåg. Så vaknar jag och tänker något om att jag måste gå upp, så jag reser mig upp tar på mig en tröja och går ner och ställer mig på sista trappsteget ner. Mamma vaknar i panik och undrar vem det är som går i trappen, sedan ropar jag ''måste jag gå upp mamma'' Och hon svara helt förvånad ''nej gå och lägg dig igen'' jag svarar okej och går sedan upp, tar av mig och går och lägger mig igen. 
 
Mamma tror somsagt att jag går i sömnen men jag minns precis allt jag gjort. Och fattar inte varför jag gjort det. Sara nämnde ''tänk om du skulle gå ut eller något'' kanske tror att jag ska til jobbet så tidigt och går ut och sätter mig på moppen hhaha. Vore väl en rolig historia att berätta. 

Torsdag 26 juni

Idag är jag pigg och kry. Faktiskt raka motsatsen. Jag har gått och blivit sjuk. Började få ont i halsen efter vilan på jobbet och på gymmet blev det bara sämre. Körde en maskin sedan kände jag ''det här går inte, jag kommer svimma snart'' Började sedan frysa som FAN och tog på mig allt jag kunde hitta i moppen. Och frös ändå. 
Till slut sprutade tårarna från ingestans och när jag kom hem låg jag och grät och frös som fan. Som jag trodde har jag åkt på feber också. Har inte hänt på flera år. Men en ipren senare mår jag lite bättre. Värken är borta men min hals är tjock och ögonen brinner av värme. Ska duscha av mig sedan krypa till sängs. Tänker inte missa min sista arbetsdag! Puss
Får bli en ovisad bild från några dagar innan jag slutade skolan. 
 

24 juni


Fick hem nytt smink som jag beställde för en vecka sen. Svin taggad på att få testa det! 
Just nu har jag precis lagt mig i min otroligt sköna och mysiga säng. Haha har längtat hela dagen.
Är verkligen helt slut i kroppen och går som att jag vet inte vad. Har sån värk i höfterna från att jag sprang igår. Dum som jag är så satsa jag på att springa lite till idag. Dock 12 min idag. Men det gick så bra igår så var sugen idag med. 
Åkte direkt hem till Sara och klippte hennes låtsas pappa och bror. Lite extra cash är väl aldrig fel. Kom hem runt 9. Blev en lång dag! 
Är helt galet trött nu, godnatt! 

Sanningar

Jag är verkligen en utemänniska. Vill vara ute hela tiden, närsomhelst. 
Jag kan inte ta det seriöst när någon är dödsallvarlig och säger ''cornelia''
Skulle klara mig ganska bra utan godis och liknande, men när det kommer till fika, där är jag svag. 
Jag är en bekräftelseperson. Söker bekräftelse hela tiden.
Har blivit åksjuk en gång i hela mitt liv, för ett år sen ungefär, och det varade i 20 sek ungefär. 
Började gråta i förrgår pga av att mina vänner skicka bilder på mig från midsommar. Blev så sjukt ledsen för hur jag såg ut på bilder. 
Jag älskar att skratta, det är ungefär så folk beskriver och känner igen mig. 
 
Jag skrattar mestadels av min vakna tid. Och något säger mig att folk stör sig som fan på det. 
Antingen så säger folk ''du skrattar hela tiden'', ''du skrattar åt allt man säger'' 
Och folk tror jag tar det som någonting bra. Vet själv hur jobbigt det är med folk som skrattar åt allt man säger. 
Men så har jag aldrig sett mig själv. Vet att jag har otroligt dålig humor och skrattar åt allt som ingen annan skrattar åt, haha men annars? 
Dock har många av mina vänner och folk runt omkring mig sagt att det inte alls är något elakt. 
Och att jag är en av dom härligaste personerna dom träffat, (pga av att jag alltid är glad) 
Och det finns inte en chans att man är på dåligt humör runt mig. 
 
Älskar er för det. Lyssnar mycket hellre på det och tar åt mig! 
 
En av få bra bilder från midsommar. 

Måndag ny vecka

Ursäkta men hur ser jag ut? Haha detta är absolut inte jag. Jag brukar aldrig posa eller se ut sådär. Haha kul för omväxlings skull. Ungefär dom enda bilderna jag hade. Absolut, döm på ni bara. Ser ut som en fjortis som tror att hon är något hahah! 
 
Idag är det måndag och ny vecka på jobbet. Denna dag har gått sjukt fort så jag har knappt hängt med. Höll på att försova mig imorse, men hann in ändå. Somnade en stund på jobbet idag. Brukar slumra till i någon minut medans man lägger barnen men idag somnade jag till ordentligt så dom fick väcka mig. Kanske dags att börja lägga sig tidigare. Men det blir lätt så när man ätit och ska vila med lugn musik i ett mörkt rum. Så ni förstår mig? 
Trodde även att jag skulle sluta om flera timmar när jag gick ut idag men det visade sig att jag skulle sluta om 20 min. Har alltså inte hängt med alls. 
Drog även till gymmet med sara, felicia och william idag. Kände egentligen inte för att köra något så jag satsade lite mer på konditionen. Sprang oavbrutet i 17 minuter. Aldrig hänt förut tror jag, och jag är chockad över att jag klarade det. Kunde kanske ha sprungit i någon minut till men hade både håll och ont i ryggen. Och i huvudet innan. Lite senare sprang jag 3 minuter till. HAha då kände man att det tagit i kroppen. Orkade knappt lyfta fötterna. Sedan gick jag lite därimellan. 
Så nu har ni fått min dag ganska detaljerad, men det bara flyter på. Ska skriva ett till inlägg som får bli tidsinställt imorgon. Puss
 
 

Tips

Har börjat använda mig av dessa två balsam, tillsammans. Tar en klick av varje i handen, blandar lite och smetar sedan in i hela håret. Det ena reparerar skadat hår och det andra återfuktar torrt hår. Älskar båda dessa och speciellt tillsammans! Mitt hår har blivit såå himla lent och det känns friskt och inte lika skadat. 
Nu har jag tänkt lite själv och funderat. Vet inte om det är såhär men tycker det borde vara såhär. 
Eftersom balsam stänger hårstrået måste man ju blanda balsamen innan man har dom i håret. För att om du tar först det ena balsamet och sedan det andra, så har strået redan hunnit stängas (lite grann iaf) och borde då inte fungera lika bra. 
Som sagt det är jag som tänkt själv och ibland hänger inte min hjärna med. Någon som vet om det är såhär eller om jag är helt ute och cyklar? 

Testar

Har haft mask och rengöring i ansiktet hela kvällen. Mamma kom hem med massa tester från jobbet till mig. Fullkomligen älskar den blåa! Huden blir helt galet len och man känner sig jätte fräsch.
Det finns för alla olika hudtyper och innehåller, masker, olika rengöringsvatten osv. Tror detta är en serie som dom funderar på att ta in och därför har fått massa prover. 

Söndag 22 juni

Sitter som ett litet barn och gråter till Desperate housewives. Dom sista avsnitten är så himla bra och så sorgliga! 
Har inte gjort någonting alls idag och planerar inte att göra det heller. Både gick och la mig och vaknade på dåligt humör, så har varit lite sådär idag. Jobbar imorgon och hela veckan framåt. En vecka kvar nu bara, sen har jag äntligen sommarlov. Måste tanka moppen tills imorgon också, så jag kommer dit haha. Puss

Midsommar 2014

Min midsommar var helt underbar. Umgicks med felicia och william hela dagen och kom hem kl 3. Hade då suttit ute i flera timmar, och frös inte ett dugg. Så underbart! 
Vi hade köpt massa mat (en måltid till som det inte blev något kort på). Åt liksom inte för att vi var hungriga utan för att vi hade så mycket mat haha. Så idag har jag känt att jag helst inte har velat äta någonting alls. 
Felicia var tjejen med kameran, därför blev de bara bilder på mig coh william. Tråkigt att det inte blev andra också tycker jag. 
Har nog aldrig känt mig så fin som jag gjorde igår. (ego nummer 1) Men mest pga att jag inte har sminkat mig eller ens fixat mig på en hel vecka, vilket gjorde att jag kände mig extremt fixad och fin igår. Använde dessutom klänningen och skorna första gången i sverige. Köpte dom i mallorca när jag var där i somras. 

Fina vännen

Tänkte inte ta så många bilder men du är för snygg mitt hjärta. Bilderna får tala helt för sig själva. Idag är det din dag, grattis! Finns ingen som fått mig att skratta så mycket som du. Puss

Första jobbdagen

Gårdagens lunch ute i solen efter ett hårt pass på gymmet! När det är som bäst. 
Började sommarjobbet idag. Ska vara på en förskola i stan två veckor. Skönt faktiskt att det inte är så länge. Tycker det är extra roligt att det ligger precis bredvid min gamla skola, så tog en promenad runt skolan på min rast idag. 
Är helt slut i kroppen men ska försöka ta tag i lite städning, sedan om min ork och vilja går ihop ska jag ut och springa. Kan inte någon få mig irriterad? Presterar mycket bättre då haha! 
Hoppas ni mår bra och njuter av sommar, puss
 

15 juni

Spenderade gårdagen i lägenheten med sara och felicia. Köpte med oss pizza hem och satt ute, snackade och skrattade massor fram till kl 2 ungefär. Hur skönt som helst. Idag blev det sol och bad hos felicia. 
Är redigt trött och seg så ska slå på en film. Känner av lite söndagsångest asså.. Undra varför, jag är ledig imorn.
Det känns inte som jag har sommarlov än faktiskt. Ska jobba några dagar först, sedan tänker jag ta sommarlov till 100! Puss
 
 
 

13 juni


Började sommarlovet på bästa sätt idag med att åka go-kart! Körde 7 varv på 7 min idag, sist körde jag 5 varv på 7 min. Gasade lite extra denna gång haha. 
Har precis kommit hem och ska strax sova. Ska upp runt halv sju imorgon, för att stå på loppis. Är sjukt taggad ja. 
Åkte till lägenheten med Sara och felicia ikväll. Älskar så mycket att åka moppe genom stan på kvällen, så roligt! 

sommarlov


Sista dagen i skolan såg ut såhär. Hade vi-kampen, stod och hejade och skrek. Sommarlov nu och det känns som jag ska upp till skolan på måndag igen. Börjar dock jobba på tisdag.. Godnatt


11 juni


Slutade kl tio idag och åkte direkt hem och gjorde mathildas naglar. 
Har varit extremt trött hela dagen och knappt orkat stå.. Kan bero på att jag körde ett hårt benpass på gymmet igår och sedan gick hela dagen på stan. 
Mådde iaf lite bättre när mamma köpte lite godsaker till mig och efter shopping med sara. 
Får sommarlov imorgon och komma spendera hela dagen i hästhagen. Är inte alls taggad på sommarlov och det måste jag nog vara ensam om.. Behöver verkligen sova nu! Godnatt 

9 juni

Första bilden är min outfit just nu och resterande tre bilder är från gårdagen. Hade helt klart en toppen dag igår! Började dagen med att åka iväg hela familjen och åka go-kart. Helt klart det roligaste jag någonsin gjort! Som en dröm som äntligen gick i uppfyllelse. När vi kom hem drog jag och mamma ut och sprang 6 km. Sant att jag sprang hela vägen också. Men några km blev det iaf. Sedan kom vi hem, käkade lite sedan storstädade jag mitt rum. Får jag fråga vart jag fick all energi ifrån? Dessutom satte jag mig kl 22 igår kväll och gjorde nya naglar. 
Slutade halv tolv idag och fick skjuts hem av adam. Vi tvättade bilen och moppen och sedan drog vi till gymmet. Testade massa nya övningar och maskiner som jag aldrig vågat mig på. Hoppas ni mår bra, puss

still into you

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag fått otur? Och att jag trodde det var pga att jag krossa en spegel? 
Måndag och torsdag denna vecka var verkligen kaos och hemska. Inget gick som det skulle och jag ville helst bara gräva ner mig. Onsdag var det inget speciellt. Sedan på torsdagen. Då jävlar. Haha nej men då gick verkligen allt precis som det skulle. Jag fick reda på att jag höjt mig i engelska, jag fick sommarjobb, och redovisningen gick bra. Trodde aldrig att något av det skulle hända. 
Förövrigt köpte jag en ny spegel idag. Tänkte bara informera er om det och tänkte att det skulle vara roligare att läsa om något annat än om vad jag har för mig. 

7 juni

Tre små egopics från ikväll. Älskar hur rädd jag ser ut på vänstra bilden, bara för att jag höjer ögonbrynet lite. 
Har suttit nu i en timme och gjort sista uppgiften i skolan. Dock inte klar men skönt att ha kommit igång. Var på väg att få ett litet utbrott pga att word inte ville samarbeta. Så nu ska jag slå på en film och sedan sova. Har ingenting planerat för morgondagen så vi får helt enkelt se vad som händer. Godnatt 

Torsdag 5 juni

Tog sovmorgon idag och hann knäppa några bilder. Haha hörde ni hur rebell jag lät där? Jag är ingen skolkare, tvärtom faktiskt. Stannade dock hemma och pluggade på lektionen. Ja oj vad jag pluggade, sov mest. 
Har precis gjort min redovisning nu och det gick bra, valde att spela in en film och visa istället. Nästa lektion ska vi fika vilket jag är såhäär taggad på! 
Efter skolan hoppas jag de blir gym sedan ikväll ska vi hem några tjejer till Sara. Puss

4 juni

 
Har ju absolut inga bilder. Här ser ni iaf hur min kväll såg ut igår. Roligare bild än så får ni inte.. 
Sov hos sara inatt och idag har der varit en vanlig dag. Förutom att det kom massa tjejer från min förra skola som vi fick styla. Var hemma vid halv ett ungefär och somnade direkt och sov lite till och från till 4 ungefär. Sedan drog jag ut på en springtur. Gick helt åt helvete men måste ju börja någonstans. 
Just nu sitter jag och försöker börja med en uppgift i samhällskunskap samtidigt som jag förbereder mig för en redovisning imorgon. Har ingen som helst aning om vad jag ska säga. Stå och snacka inproviserat på engelska inför klassen är väl inget jag direkt föredrar. 
Jag och sara testade en ny maskin på gymmet igår. Verkligen en ny favorit som inte var överdrivet jobbig men tog väldigt mycket! Har sån jäkla träningvärk i magen och känns verkligen som att någon slagit några slag på revbenen speciellt. Puss

2 juni

Nu ska jag sova. Äntligen! 
Vaknade stendöd i morse och har haft en skitdag rentutsagt. Glömt grejer, stressat som fan och allt däremellan. Vaknade imorse och hade som håll i magen och har haft det hela dagen. Gör så galet ont! Är det nu min otur börjar för att jag råkade krossa min spegel? 
Hoppas på en bättre dag imorgon iaf, förmodligen med lite shopping och gym. Ska ta tag i det här med mitt betyg i frisör också. Hoppas sååå mycket att det ska gå bra! Godnatt

1 juni



Some pics från igår. Efter mycket om och men blev det fest. Hade en mycket bra lördagkväll. Nu väntar bad och sol hos felicia