Skriv din beskrivning här!

28 juli

Igår var vi som ni kanske kommer ihåg på Liseberg. Åkte minibuss dit tillsammans med gänget. Vi var 8st som åkte, vilket var jätte kul. 
Var där från öppning till stägning men eftersom det blev strömavbrott i hela Göteborg så fick vi sitta och vänta på att strömmen skulle komma tillbaka oså. Och efter lite mer än en timme så kunde man börja åka igen. 
Var väl hemma runt 3 och slocknade direkt. Jag linnea och pa gjorde allt för att hålla oss vakna hela vägen. Stannade tog lite luft, sprang några varv haha. Jag och linnea satt och sjöng så högt vi bara kunde och de andra låg och sov där bak. Något trötta efter dagen. 
Sov inte så många timmar inatt sedan var det bara att gå upp för idag hade jag risk 1an. Lagom trött var man. Det har jag känt av hela dagen, skit jobbigt.. Men nu äre dags att sova imorgon har jag massor att göra. Godnatt

temporary tattoo

Precis varit på stan och fixat lite med mamma. Varit på banken och bokat körlektion. Köpte även dessa som jag vill ha i Grekland. Testade på en på min praktik för några månader sen och det var så himla fint. Tänker att det kan va skit snyggt till en fin bränna! 12 dagar kvar tills vi åker mot Arlanda!! Det känns overkligt. Nu ska jag övningsköra och köpa mat. Puss

26 juli

Idag sa vi hejdå till klockhammar! Hela dagen tog det men tillslut hade vi flyttat och gjort iordning morfars nya lägenhet. 
Var så jäkla slut efter jag kom hem men klippte ändå mina två kusiner. Efter en lång och skön dusch piggna jag till och följde med William till några kompisar. Hade en riktigt bra kväll faktiskt. Mycket skratt när dom skulle bada i kalket, på natten, i mörker.. Haha blöt brygga och alkohol i kroppen var ingen bra kombo för vissa. Men vi andra hade kul när dom slog omkull. Godnatt

video

glöm inte HD!

26 juli

 
Sitter och försöker välja film för att hålla mig vaken ett tag till. Ska till Liseberg på tisdag och vi ska hämta bilen kl6. Vilket betyder att jag måste gå upp senaste halv 5 för att slippa stressa sönder.. Det har liksom varit en plåga att vakna 6. Därför ska jag försöka nu dagarna innan att vara så trött som möjligt så jag kan lägga mig tidigt på måndag så jag får sova tillräckligt många timmar. Det kallas att planera haha.. Väldigt långt före. 
Imorgon ska min morfar flytta så vi ska hjälpa till med det hela dagen. 
Är jätte trött redan men ska spela spel på mobilen och kolla film. Godnatt

battle of vikings

Gick upp tidigt imorse för att åka till storstenshöjden och kolla på Battle of Vikings. Ville åka hit förra året men vi hade andra planer så mamma lovade mig att vi skulle gå i år. 
Det var skit roligt verkligen! Dock jätte jobbigt att gå upp för backen och in i skogen men så värt. Allra roligast var att stå inne i skogen som ni ser på första bilden. Vissa var så trött så dom la sig ned och drog upp enduron över rötter och allting. Någon kastade upp sin och en annan drog full gas så den flög rakt upp i luften gjorde en volt och lande upp hos oss. Mamma höll på att bli påkörd för att dom knappt kunde kontrollera pga alla rötter. Som sagt, dagen var toppen! Ångrar nu att jag inte tog fler bilder.. Filmade mest. 

new shoes

två par nya skor som jag bara sådär beställde. Var dock ganska länge sedan men nelly hade 15% rabatt på allt så jag slog till direkt. Två par skor för 700 tyckte jag var ett najs pris. 
Nu i sommar har jag fått något för gult. Kollar på allt som är gult och vill bara ha gula saker haha. 

stockholms shopping

Kan vi ta en tyst minut för mitt nya contour kit? Jag döööör. Ja det sved rejält i plånboken men vafan jag är så jävla nöjd. Smink är en sak som jag inte bryr mig om hur mycket pengar som läggs på. 
Det vaqr jättesvårt att fota vissa saker men hoppas ni ändå blir nöjda med bilderna. 
Köpte ett par svarta shorts, grå tjocktröja och en skinnjacka också men kände inte att det var så nödvändigt att visa upp. Puss

stockholm 20 Juli

I måndags när vi tog en trip till stockholm med felicia, william, linnea, vilma, sara och per-axel. Kommer även upp en video som vi filmade under dagen och klippte ihop idag. 

19 juli

Bilder från igår. Jobbade min sista dag igår och nu väntar några veckor ledigt innan skolan börjar igen. För att fira ledigheten åker vi till Stockholm imorgon några stycken. Ska bli så mysigt och ska självklart försöka fota massor. Godnatt 

14 juli

Nyss lagt mig i sängen och tänkte väl snart försöka sova. Börjar jobba 7.30 imorgon så jag borde egentligen sova nu! Men har legat i sängen hela dagen och bara slappat så är inte speciellt trött.. Var ledig idag och det tog jag på allvar. Tog inte på mig vanliga kläder förens kl 18. 
Igår jobbade jag kväll så jag åkte till spat och gjorde fransar på Sara. Har innan bara gjort det på mamma, och imorgon ska jag göra på Matilda. Så det går framåt nu. Lunchade iaf med tjejerna från klassen sedan gick jag till min mosters nya lägenhet som är sååå jäkla fin! Och sedan åkte jag till jobbet. 
Nu jobbar jag till lördag sedan har jag äntligen sommarlov och kan göra precis vad jag vill. Har aldrig längtat såhär mycket! Godnatt 

11 juni

Plockade fram systemkameran och lekte lite. Lite egopics en lördag som denna gör väl inget. 
Sov länge idag och följde med och handla direkt. Sedan dess har jag bara städat mitt rum och möblerat om. Vi får se hur det går denna gång. Bestämde mig ju för att göra om för lite mer än ett år sedan. Men kunde inte alls sova och mådde bara så jävla dåligt. Började gråta rakt ut i skolan, jätte konstigt. Behöver dock inte bero på det för att jag hade det redan lite jobbigt innan. Men jag tror ju på det mest omöjliga haha. 
Men hoppas det blir bättre denna gång iaf. Vill så småningom köpa ny säng och göra om hela rummet. Och även ta bort min graffiti vägg.. Är inte redo att ta bort den så den får stanna ett tag till. 
Ikväll har jag inga planer. Så blir förmodligen en hemmakväll som vanligt. Just idag önska jag att vi hade en sommarstuga eller liknande. Är så sugen på att åka bort och åka båt, bada och bara vara. Jag som alltid tyckt det varit obehagligt att åka båt vill nu göra det. Ha en fin kväll. puss

8 juli

Bild från i måndags när vi grillade hos emmy. Både igår och idag började jag jobba 7.30 och slutade runt 12. Imorgon skulle jag egentligen jobbat samma tid, men var tvungen att jobba över till 16. 
Målet denna vecka är att klara sig igenom dagarna haha. Har ingenting planerat förutom jobb denna vecka. Och i helgen är jag äntligen ledig och det ser jag framemot så mycket! Att få vara ledig två dagar känns som lyx typ. Godnatt

hårprodukter

Första bilden har vi två produkter från TRESemmé. Saltvattenspray och en mousse. Har hunnit testa dom några gånger bara och tycker dom funkar bra. Helt klart prisvärda. 
Andra bilden har vi en present jag fick från min praktik. Schampoo, balsam, värmeskydd, hårsprat och torrschampo. Älskar hårprodukter! Senaste jag köpte schampo och balsam var innan jul och har fortfarande kvar tre oöppnade flaskor. Haha jag är sjuk, ärligt. 

3 juli

Imorgon är det jobbdags igen. Så klockan står på 6.15.. känns inte alls som fredag idag och allt jag har gjort är att umgåtts med familjen och ätit god mat. 
Igår var vi några tjejer hemma hos felicia, åt mat och badade. Jag tog en sväng till jobbet och stängde sedan var jag tillbaks igen haha. Klänningen ovan gick jag förbi och köpte idag, Evelin hade på sig den igår och den var så himla fin att jag också ville ha den. Och ursäkta bilden, man ser typ ingenting. Lovar att jag ska börja ta bättre bilder och försöka hålla igång mer. Godnatt på er!