Skriv din beskrivning här!

30 December


Har gjort klart mina naglar idag och hunnit klippa William. Ska strax iväg till jobbet. Slutar 21 då ska jag iväg till några kompisar och käka. 
Hur många har börjat tagga inför nyår nu då? Inte jag kan vi väl säga. Tror aldrig jag varit så otaggad och vill helst att allt ska vara över. Men jag ska spendera kvällen med många riktigt bra vänner så hoppas det blir roligt ändå! Puss

Naglar

Såhär har mina naglar sett ut nu under julen. Tipparna är gele och resten akryl. Undra om man ens borde göra så? Det funka bra tills jag slog av tipparna på coop. Så efter några dagar bröt jag bort dom. Nu till nyår blir det nya, har dock inte kommit på hur dom ska se ut, men just nu är jag så trött på tippar. Vill ha helfärgade eller hela nageln målad iaf. 

julklappar

Detta, pengar och en rosa mysdress var mina julklappar! Fick det sista av min praktik<3 så himla gulliga. 

made me see there was something missing

Hej på er! Länge sedan sist nu. Har faktiskt inte ens haft en tanke på att jag borde blogga. 
Jag har fotat lite julklappar nu som jag tänkte visa er. Men det blir i ett annat inlägg. 
Har mest jobbat och bara tagit det lugnt nu på lovet. Ska jobba idag också men börjar 16. Jobbade både måndagen och tisdagen innan julafton. Långa pass i kassan, och alla som julhandlade. Efter det kände jag att jag helst aldrig mer kom tillbaks. Jobbar idag, imorgon och på tisdag. Känns ändå okej eftersom jag bara jobbar 4 timmar per dag. 
Igår var jag ensam hemma hela dagen och gud vad uppskattat det var. Älskar att få vara hemma själv, eftersom att det ungefär aldrig händer. 
Hoppas ni mår bra, kul att ni fortsätter titta in här även fast jag inte har bloggat Puss

Problem

Jag tror jag har ett problem. Har absolut inte plats för mer hårprodukter och behöver det inte alls, men får aldrig nog. 
Åkte med min bror till marieberg igår, han skulle köpa ett vax och det var 3för2. Och dum som han är så frågar han om jag vill ha något. Guess one time. Det blev schampo för färgat hår och en root lifter. 
Sedan var även blondinbella på Parfymeri L så var ju tvungen att gå dit då. Har velat testa hennes schampo länge. Sedan fick man med hårspray om man köpte något. 

Från sara och felicia

 
 

Måndag


Är så nöjd med mitt hår!! 
Vill ni veta en kul grej? Jag blir hemma imorgon igen. Imorse vaknade jag och mådde toppen, åt som vanligt, sen gick det bara utför. Mår åt helvete igen.. Men just nu vill jag bara ha MAT! Så jävla bad. Ätit två tuggor per måltid i tre dagar nu ungefär. Skulle döda för korvstroganoff for real! 
Men jag kan inte äta, fattar inte vad problemet är men det går inte. Har ont i hela magen för att jag är så hungrig. Som känns lite bättre när jag ligger ner så har legat i sängen precis hela dagen. 
Så om någon undrar varför jag är ganska osocial, inte svarar osv, är det för att jag inte har nån ork. Alls. Eller så sover jag haha. Så speciellt förlåt till dig pappa!(om du läser detta) Hör av mig snart. Godnatt nu

14 december

Ligger i sängen och ska slå på en film. Blir hemma för mig imorgon, har feber och som ni vet, är fortfarande lika seg i kroppen och får inte i mig någon mat. Men det går åt rätt håll iaf, har inte alls ont i magen längre. Så kanske får sova lite inatt iaf. 
F och S kom hit förut. Var jätte mysigt och blev lite piggare då. 
Den lilla lussebullen som ligger på tallriken var min, jag åt inte ens halva. Min aptit är på topp verkligen.. Fick jätte fina saker av dom som jag får visa er. Godnatt 

tredje advent

Sitter i sängen nu och bara tar det lugnt. Har åkt på någon matförgiftning eller liknande och det tar kål på mig.. Aldrig känt mig såhär svag i kroppen, klarar knappt av att sitta upp. 
Låg ungefär hela dagen igår och fick tvinga i mig mat, vilket inte gick så bra utan slutade i tårar.. Inatt har jag varit vaken halva natten, sovit i 2h varit vaken 1, sovit 2 osv. 
Idag har jag massa mys inbokat. Ska ha julklappsbyte med s och f eftersom Sara åker till Thailand på torsdag. Sedan hade familjen tänk sätta upp granen och baka lussebullar. Vi får se hur mycket jag orkar vara med på! Puss

Klippning & färg

I torsdags fick vi välja en bild och sedan klippa efter den. Före- bilderna ser ni över och efter under. Slet som ett djur för att få den jämn vilket var jätte svårt. Därför fick jag lite kretik på att sidorna inte var helt jämna. 

I fredags kom alexandra till salongen som svarthårig och gick ett steg närmare blond. 
Jag och emma samarbetade i fyra timmar. Vi började med att avfärga hela håret sedan la vi en 7N i botten eftersom hon hade mycket guld i håret var det snyggast, än att lägga i en med ännu mer guld. Som ni ser är 7 ganska ljust. (mot vad hon hade innan iaf) sedan gjorde vi folieslingor i hela håret. 
Vi är jätte nöjda med färgen och det är hon också! 

ny hårfärg igen

Är ni chockade över att jag har ny hårfärg igen? Min klass fråga om jag var nöjd och sedan "men om en vecka har du väl tröttnat" dom känner mig iaf haha. 
Har faktiskt inte känt mig bekväm i det lila jag hade. Detta är det jag har känt mig snyggast i. 
Har velat bli ljusare ett bra tag men har alltid ångrat mig i sista stund, och gillar det mörka som får mina ögonen att sticka ut. Så detta är helt perfekt! Återigen tackar jag Frida för ett så jävla grymt jobb! 
Ville ha det kallare därför går det ljusa lite åt grönt på vissa ställen. Men var grön redan innan pga att vi var på gvik. Men det är ingenting som syns annars. puss

It's the best way we survive

Bästa nisse asså! Hade ett deeptalk med honom idag och fyfan vad mycket bättre jag mådde efter det. Vet fan inte vad jag skulle göra utan honom. Kan verkligen prata om allt med honom. Synd bara att jag inte hade någon roligare bild på oss. Men ville iaf nämna det att han är en så jävla bra vän!♡

7 december


Hade på mig min nya blus igår när jag och Sara julshoppa lite. Tycker det ser ut som jag har min hockeytröja på mig haha..
Har haft en lugn helg utan jobb och plugg. Känns jätte konstigt och har varit jätte rastlös. Inte haft det såhär lugnt på länge! Puss

Mitt hår

 
Detta är mitt hår dom senaste dagarna. Tröttnar på mitt hår efter sådär en vecka. Så att lägga i en mask är verkligen något för mig.
Köpte för ett bra tag sen en violet mask från Maria Nila. La i en hel del och lät det sitta ett tag, därför blev det så himla mörkt. Nu har jag tvättat ur det och lagt lite av masken i längderna, därav den ojämna botten. 
Alltså går masken ur efter ungefär en tvätt. Vilket jag tycker är ganska bra faktiskt. bättre att man får lägga i mer än att det aldrig går ur. 
Har haft alla dessa tre hårfärger på mindre än en vecka haha. 
 
Kan vi även ta och diskutera att jag har fått en färgtid hos Marre Hitti som äger salongen Bangs i stockholm. Skulle kunna säga att han är min största förebild inom frisöryrket. Han är så jävla begåvad! 
Han har alltså kunder som Fanny lyckman, Malin Gramer, Rebecca Stella, Janet Leon och Victoria Silversted osv. Han tar egentligen inte in andra kunder för han har inga tider + att han är på mycket visningar, har kurser osv. MEN han gav mig ett undantag! Kan inte förklara hur glad jag är över det här, känns så jävla roligt! 
Fick då hans första lediga tid, 11 juni. Men jag börjar räkna ner dagarna! Det kommer bli så jävla coolt! 
En färgning han har gjort
 

En dag i göteborg

Detta är vad jag fick med mig hem idag från grazette. Det har varit en för lång dag och jag är chockad över att jag fortfarande är vaken.. Har åkt buss ungefär 8timmar idag.. 
Imorgon är det praktik som gäller sedan ska jag direkt till hockeyn. Efter det ska jag träffa tjejerna. Var riktigt länge sen jag träffade dom nu så det ska bli så roligt! Även om jag egentligen inte kommer orka hålla mig vaken.. 
I helgen skulle vi egentligen varit i nora med vårt uf-företag, men ingen av oss orkade så vi struntar i det. Bara onödig energi. Godnatt

4 december


Sitter i bussen påväg till Göteborg nu. Var på skolan 7 imorse och har suttit i bussen sedan dess. 
Vi ska besöka grazette of sweden. Så hoppas på att få mycket produkter med hem nu! Puss

2 december

Hade håltimme idag så vi drog till tacobar. Skulle haft två redovisningar idag man slapp det som tur var. 
Imorgon har jag nationella sedan ska jag till praktiken. Efter det kommer emma eftersom vi ska till Göteborg på torsdag. Men mer om det senare. Är så galet trött och hungrig. Godnatt

30 novemeber


Min helg har bestått av massa jobb. Jobbade 8-15 på Coop i lördags och 15.30 var jag på hockeyn och jobbade där till 19. 
Idag har jag jobbat 12-19.30 på coop, så jag är lagom trött nu. 
Dessutom pluggade jag hela kvällen i fredags och även en stund efter hockeyn så nu är jag äntligen klar med en uppgift haha. Godnatt