Skriv din beskrivning här!

31 december

Fett fina bilder<3 Sitter och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan börja locka det. Snart kommer sara hit också då ska vi fixa oss för ikväll. Vi kommer äta massa god mat här först sedan drar vi oss mot felicia. Vid tolv åker vi till slottet och sedan till en fest. Får väl se hur kvällen blir, hoppas på bra iaf. Puss

Nya skor

Spontanköpte nya skor igår. Har velat ha ett par stövlar väldigt länge men har inte hittat några snygga eller som jag kan ha. Jag har så himla stora vader så verkligen inga stövlar passar mig, men dessa gjorde det och det är jag så glad över. Bilden är inte så rättvis, dom är iaf bruna och dösnygga. Mina julklappspengar gick till något bra!

nagelgrejer

Fick äntligen hem mitt paket igår, har suttit som fastklistrad och gjort naglar. Så himla roligt!
Här ser ni även lite av mitt nagelbord jag fick i julklapp.
 

Lördag

Sitter hos felicia nu och kollar på film. Någon skit äcklig skräckis, och jag som inte gillar skräckisar.. Blev en lite spontantripp hit och hann aldrig klippa mitt hår.. Får försöka fixa det imorgon. 
Tänka lägga mig tidigt ikväll och försöka vända tillbaka dygnet lite, vaknar alltid så himla sent på dagarna så hinner knappt göra något.. Nu blir det ändring på det! Här får ni en bild på mig innan jag gick iväg. Här ser ni även lite av min make idag.






28 December

Har ingenting alls att blogga om, därför har jag inte bloggat så mycket. Har inte direkt någon motivation till det heller.. Idag har jag inte gjort något speciellt, mina planer blev ändrade. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen klippa mitt hår. Fick ett ryck och ska klippa luggen lite oså. Får se hur mycket jag vågar klippa, kommer förmodligen inte bli så stor skillnad.

Nya nagelgrejer

Har precis beställt hem nya nagelgrejer och ska för första gången prova på akryl. Är verkligen astaggad på att få hem det och köra igång. Vill göra det här till 100% bara hoppa av skolan och allt! .. haha nä. Men är jätte sugen på att börja och något säger mig att det kommer bli jätte bra!

God jul

Jag måste verkligen börja ta finare bilder.. Tog en snabb bild på nästan allt jag fick. Ville så gärna slita upp allt så därför kunde jag inte vänta tills imorgon med att ta bilderna. Hoppas iaf att ni ser, och är det något ni vill se bättre bild på eller veta mer om så är det bara att ni kommenterar. Dock blir chokladkakan lite svår att fota då den snart är slut redan, haha. 
I år var första gången sedan vi flyttade till vårt hus som vi inte firade jul hemma, eftersom vi inte har något kök och sådär. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så kul och att det skulle bli assegt. Men faktiskt så blev det inte så. Hade jätte bra och kände inte den här ångesten man brukar ha över att man vill öppna julklappar. Vi fick öppna ett imorse sedan tog vi resten på kvällen och det blev verkligen över mina förväntningar! Var faktiskt lite depp över att jag fick så mycket fina saker och insåg att jag inte skulle kunna få en iphone då, tills jag öppnar ett paket och där i ligger det en iphone. Asså åhh min värld typ ljusna, eller något haha. Jag är iaf jätte jätte nöjd med allt jag fick och allt jag gav bort också då alla blev väldigt glada över vad dom fick. Tre saker som inte är med på bilden är pengar, örngott och nagelbord. Puss

23 December

Jaha julalfton imorgon, någon som har missat det? Orkar inte snacka massa om det bla bla, men det är kul iaf och jag längtar massor! Har haft julklappsbyte med s och f och fått massa fint, men visar er imorgon eller övermorgon så ni får se allt jag fått. Hoppas ni får en bra jul allihopa! Bild på vår extremt fina gran i år, haha den ser exakt likadan ut varje år. Men den är fin ändå tycker jag. Bakgrunden är inte så himla fin, bakom plasten gömmer sig vårt kök. 

Svar

Minns ni att jag skrev att mitt hår luktade ananas? Det är den här inpackningen som jag använt och den är verkligen hur bra som helst. Den är från Grazette of sweden och heter Crush 6 wonder mask
Jag ska ta och köpa mig en sån, har dock inte blivit av än. Jag har kollat på olika ställen för att jämföra priser osv. Den finns att köpa på min skola i salongen, där kostar den 115kr, på Salong family kostar den 125 kr och på Bubbleroom kostar den 155 kr. Med andra ord är den billigast på min skola. Jag vill bara påpeka en gång till att den är helt underbar och doften är obeskrivlig. Sedan vill jag påpeka att jag hade den enda in i hårbotten i hela håret. Kan vara skället till att mitt hår luktade så himla mycket ananas. 

Nytt

Mitt senaste och gosigaste köp. Jag seriöst lever i den. Tar typ aldrig av mig den, haha. Från gina tricot, 199:-
Hade tänkt ha på min den ikväll när jag, s och f ska ha ''spakväll'' och även julklappsbyte. (sjukt dålig bild men det var galet svårt att få en bra bild på den)

21 December

Har haft väldigt fullt upp och inte hunnit med bloggen. Har lagt all min tid på att hitta och slå in julklappar. Nu är jag helt klar och det är jätte skönt. För första gången känns det faktiskt roligt att ge bort saker. Känns som det är mer seriöst i år än vad det brukar vara. Vaknade jätte sent idag och har sovit nästan 12 timmar. Inte direkt något jag ville men antar att jag behövde det. Köpte förresten världens gosigaste tröja igår som jag ska visa er. Puss



19 December

Två snabbisar innan jag drar till skolan. Imorse när jag skulle gå upp var allt jag kunde tänka på hur skönt det kommer bli att få lägga sig i sängen ikväll. Ska byta om nu och snart ta bussen till skolan. Puss

18 December

Här får ni en bild på Matildas hår som jag klippte idag. Vart ju ganska bra för att vara första gången. 
Gymmet idag gick bra, var där lite länge och körde några extra övningar idag. Så om jag inte kan gå imorgon så vet ni varför. Imorgon börjar jag tio och slutar halv tolv, då tar jag jullov sedan blir det myslunch och julklappsshopping. Godnatt

Till gymmet

Nu står jag och väntar på bussen till gymmet. Är sjukt taggad och det ska bli riktigt skönt att få springa av sig lite. Idag har jag klippt min första "långhårs-människa" också haha. Lägger ut bild på det lite senare. Puss
hahaha visst tar jag snygga outfits bilder?

17 December

la mig precis i sängen och vill verkligen sova nu. Har fruktansvärt ont i huvudet. Och hela kroppen. Helt plötsligt har jag världens träningsvärk, vilket är bra! 
Har varit ledig idag då min lektion blev inställd, sjukt skönt att få sova ut imorse. Annars idag har jag tränat och hunnit sätta upp granen. Ingen annan i familjen ville ha gran eftersom det inte kommer bli så mycket jul hos oss då vi inte har något kök. Men jo! Granen är viktig. 
Imorgon är det vanlig dag igen, med andra ord frisör och sedan slutar jag tolv. Godnatt



16 December

Kom precis till skolan och är på jätte dåligt humör.. Hur ska jag klara av den här redovisningen? Mitt går var lockigt imorse, det äre inte längre. Jävla piss väder! Ska gymma efter skolan iaf, något bra med denna dag. Känner ingen mening med livet just nu.. haha fett deprimerad. Men vill allt annat är att vara här nu, men vill ändå ingenting annat. Börja tolv idag och fick ändå gå upp vid åtta.. Eftersom jag inte kan vakna av min klocka var mamma tvungen att väcka mig innan hon åkte till jobbet.

Motivation

Sedan jag blev sjuk har jag lagt träningen helt åt sidan. Jag har slutat bry mig om mina matvanor och nu är jag trött på det här. Det viktigaste när man tränar, är att man äter. I lördags åt jag bara en sallad på hela dagen, och jag var inte ens hungrig innan eller efter. Idag har jag inte känt mig hungrig alls och har därför inte heller ätit så bra. Nu ikväll började jag känna mig hungrig och att det var gott med mat. Jag vill visa alla att jag är starkare än vad jag är. Jag ska ge ALLT på träningen nu, och äta regelbundet! Jag skiter i VAD jag äter, bara jag äter. 
Så typiskt att nu på kvällen får jag världens träningssug och vill kötta på gymmet. 

some hunks

 

12 December

Har precis skickat in en uppgift som jag har haft lite jobbigt med. Har känts som att jag bara har skrivit något, men nu blev det bättre och jag insåg vad jag faktiskt skulle göra. Så nu är den klar och inskickad och det känns så skönt. Har även skrivit klart en annan uppgift som vi har haft ett tag att jobba med, med andra ord så har det varit ett väldigt stort arbete. Men nu är jag klar och det känns så skönt! Tänker kolla igenom den imorgon igen och sedan skicka in den. Känns som att något blir fel annars. Så nu är jag helt läx fri. Bara en redovisning på måndag, men den är jag inte ens orolig över. Kommer bara stå där och improvisera haha. KAnske borde va nervör? 
Har städat upp på mitt rum hela kvällen. Har sorterat lite gamla leksaker som jag ska sälja oså, skönt att få bli av med skiten och få in lite cash. Förresten så har vi inget kök, haha ser fett skabbigt ut. Så man kan typ inte äta något. Skulle äta lite efter skolan, och var påväg mot skåpet vi har tallrikar i då jag insåg, vi har inga skåp längre.. Så jag fick fråga thomas vart vi hade alla tallrikar. Dock har mamma packat ner dom flesta tallrikarna så vi har väl istortsett en varsin tallrik som vi får använda. HAha nej men fy vad hemskt, inte riktigt men ni förstår prinsipen. 
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och slå på kärleken checkar in. Imorgon ska jag även träna för första gången på  två veckor. Ska bli spännande att se hur det kommer gå. Långt och ointressant inlägg, förlåt för det. 
Snabbis på mig idag och galet dålig kvalité

Mina nya naglar

En snabbis på mina nya naglar. Hade tänkt att jag skulle fota dom i dagsljus men glömde bort det hela tiden så tillslut tog jag en bild bara. Har haft dom i en vecka nu och dom sitter fortfarande. Dock har mina tummar börjat gå sönder lite, men det beror på hur jag filade dom så jag får skylla mig själv. Ska lägga ett lack på dom en gång i veckan så att dom håller lite längre. 
Sitter i skolan nu och börjar om tio minuter med svenska i nästan tre timmar. Fick ett litet lycko rus när jag insåg att jag är ledig imorgon. Så ikväll ska jag ha det asskönt och chilla framför en film. Puss

Nytt

Min nya kofta jag köpte igår. Är helt förälskad i den. Tycker den är hur fin som helst och så himla mysig. Gick förbi den och kände bara, den här ska jag ha.
MQ 799:-
 

Mitt hår

 
Klippte mig idag och detta är resultatet. Tog av en hel decimeter. Och det behövdes verkligen! Så nu luktar mitt hår ananas igen. (Ska ta reda på om inpackningen finns att köpa osv). Var jätte rädd för att det skulle vi ojämt eller något men det tycker jag inte att det blev. Vart iaf jätte nöjd och det märks knappt att det är så pass mycket kortare. Nästan ingen märke något. Dom trodde bara jag hade toppat någon cm. Men jag är jätte nöjd och jag känner mig lite som en ny människa, haha tönt men lite sant. 

10 December

Har haft en bra och lång dag. Var iväg och lockade håren på gamla tanter. Jag fixade en tant på 97 år som somnade efter 5 min. Haha antar att jag gjorde något bra iaf. Måste säga att det var riktigt roligt faktiskt. Min grupp fick verkligen trevliga tanter. Och vi fick choklad efter. 
Slutade vid tolv och mötte upp Felicia. Käkade lite och mötte sedan upp Sara för att åka till marieberg. Köpte en julklapp och världens finaste kofta. Ska ta kort på den imorgon då jag slutar tolv. Hoppas till 100% att jag får klippa mig imorgon för nu är jag trött på detta fågelbo. Ska sova nu, godnatt



Mitt hår luktar ananas

Syns det att jag försökte ta kort på mitt hår eller? Haha så jävla ego. Mitt hår är verkligen heeeelt underbart lent just nu. Hade hårinpackning i hela håret idag i skolan och jäklar vad mycket det gjorde. Mitt hår har aldrig känts så friskt. Det är så lent och platt, och luktar gaaalet mycket ananas. Älskart! 
Imorgon har jag sovmorgon och slutar tolv. Vet inte riktigt hur jag ska orka men.. Haha jag är alltid ironisk. Vi ska till ett ålderdomshem och fixa håren på gamlingarna, tror faktiskt att det kommer bli riktigt skoj. Sedan ska jag försöka hinna med lite julshopping med sara och felicia. Ska kolla vidare på morden i sandhamn nu sedan fortsätter vi med paradise hotel. Är fett taggad på livet och är på himla bra humör! 

Andra advent

Och jag har ätit årets första lussekatt och druckit julmust första gången för i år. Det är kaos här hemma för tillfället, vi har inget kök och det står grejer överallt. Men det är snart jul och jag kan inte längta mer. Äntligen har det kommit massa snö och jag är helt överlycklig. 
Gick upp vid nio imorse, duschade och fixade mig lite snabbt. Sedan åkte vi och hämtade mormor och morfar och fortsatte sedan vidare ut till Dylta. Har varit hos kusinerna och bakat lussekatter hela dagen. Nu sitter jag här hemma och äter lite godis. Bäst att passa på när man är sjuk. Så fort jag blir frisk kommer jag leva på gymmet igen, och denna gång ännu mer. Har fått tillbaka motivationen och är taggad till 1000! Nu ska jag kolla igenom lite serier som jag har missat, puss
Fint från weheartit

Tips

Tänkte tipsa om denna helt underbara foundation. Köpte den i stockholm på kicks men den finns på alla kicksbutiker skulle jag tro. Fick upp ögonen för denna skönhet genom en makeup-artist som använde den. Den ska tydligen vara väldigt täckande, vilket den är! Jag som har ganska dålig hy vill ha en täckande foundation och den här passar mig perfekt! Den är täckande, matt och håller hela dagen. Och inte nog med det så luktar den gott också, fräsht och gott. Den var inte jätte dyr heller, låg runt 140 kr har jag för mig. Jag är 10/10 nöjd med den och jag tycker den är skit rolig att sminka mig med. Dock tog jag den för oljig hy och jag har inte ens i närheten av oljig hy. Men konstigt nog är den bra ändå. Så nästa gång du ska köpa en ny foundation, kika efter den här, ni kommer inte ångra er!

Lite nytt

Åkte till marieberg idag och bytte två tröjor som jag köpte i stockholm. Då jag inte tyckte tröjorna var speciellt fina på mig. Bytte dom mot några av dessa saker. Måste säga att jag är himla nöjd! Fick två linnen, örhängen, ett läppstift och 12 kr tillbaka. Istället för två tröjor jag inte ens tyckte om. Så jag är riktigt riktigt nöjd över att jag gjorde valet att byta! Sedan köpte jag mitt favvo torrschampoo som jag verkligen inte kan leva utan och en concealer. Har aldrig testad den, men eftersom jag tycker deras foundation är så himla bra så tänkte jag att det är värt att testa! 

sjunde december

 Är så himla irriterad över att när jag äntligen börjar må bättre så ska jag tappa smak och doft. Och det gör de ju inte bättre att det har varit mysigaste vädret idag och jag har känt att jag behövt stannat inne. Kanske inte mysigaste vädret då, eftersom det har blåst en heldel. Men kom igen, SNÖÖÖ! Helt underbart ju. Och ni som åker och sladdar i närheten av mitt hus, sluta eller kom förbi och plocka upp mig. Blir ju inte lite sugen!
Har gjort mina första ''riktiga'' gelénaglar idag. Och med riktiga menar jag att jag har byggt med mall. Det var inte det lättaste kan jag säga er, men blev ändå ganska nöjd. Lite ojämnt här och där men inget som syns på avstånd. Tog ungefär 3 timmar att göra dom.. Segt men blev ju som sagt väldigt nöjd ändå. Så jag ska försöka ta kort på dom imorgon, vill verkligen visa er. Haha och bara för jag tycker dom är snygga så kommer väl alla andra tycka dom ä råfula.. :( Men nu ska jag försöka sova lite, sov 11 timmar inatt så känner mig fortfarande ganska utvilad haha. Godnatt 
En jätte glad cornelia

5 December

 
Jag ser inte så sjuk ut som jag är va? Ligger i sängen och får snart ett utbrott över hur ont mitt huvud gör. Det är fruktansvärt! Ångrar lite att jag gick till skolan idag då vi inte gjorde något speciellt alls, kollade typ bara på film. Men jag mådde så himla bra imorse så trodde att jag skulle överleva, men tydligen inte. Mina ögon värker tillomed. Ska kolla om jag har feber sedan ta en ipren och försöka sova lite. Men är så himla sugen på att göra naglar.. Får se hur jag gör, kanske hinner med båda ;) Ja jag vill att ni ska tycka synd om mig, haha kan ju nästan tro det. Men nä vill bara att ni ska veta. 
Fick förresten en fråga om jag har häst, nej det har jag inte, det är min mamma som har. 

4 December

Det bästa på hela dagen<3!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Klippte mig aldrig idag, buhu såg verkligen fram emot det, men dom hann inte med alla. Så nästa onsdag får jag klippa mig istället. Slutade tolv idag och tog direkt bussen hem. Åt lite och la mig för att vila lite då jag hade ont i huvudet. Somnade och blev väckt någon gång vid tre, var vaken i någon minut sedan somnade jag om och sov till halv sju då mamma tvingade med mig till stallet. Var så jäkla skönt att få sova i några timmar, har aldrig sovit så länge förut efter skolan. Imorse kände jag av att jag började få lite ont i halsen och det har bara blivit värre och värre. Har ont i huvudet och mina halsmandlar är jätte svullna, som dom alltid blir när jag blir sjuk. Tror att jag kanske har lite feber också. Får se hur jag mår imorgon ifall jag ska gå till skolan eller inte, men är ganska inställd på att gå dit. Har så jäkla ont i öronen också. Har aldrig haft öroninflamation, hur känns det? Men jag tror att det är mitt halsont som går upp i öronen. Brukar få ont så när jag har ont i halsen. 
Så jag skippar nog träningen imorgon och vilar upp mig. Vill veeeerkligen inte bli sjuk.. Och nu blev det ett jätte långt inlägg igen, har så mycket att skriva nu för tiden haha. Försöker skriva mer imorgon så får vi väl se om jag är i skolan eller hemma. Puss
 

Bra dag idag

Har precis lagt mig i sängen och kikar lite på Sex and the city. Vet inte vad det är med mig men har varit på jätte bra humör hela dagen, bara hoppat omkring och varit jätte pratglad. 
Har varit på ansiktsbehandling idag och det var sååå skönt! Känner mig så jäkla fresch nu. Skulle vara skönt att få en ansiktsbehandling en gång i månaden, synd bara att det är så dyrt.. Annars hade jag lätt gjort det! Jag var på Nygatsanspa och kan verkligen tipsa om det, dom är jätte duktiga där, allihopa! Älskar det stället<3 Imorgon ska jag klippa mig också, så kommer känna mig som en helt ny människa. Så jäkla najs att vi klipper oss gratis på skolan. Ska inte klippa mycket alls, men det var snart ett halvår sen jag klippte mig så känner att det börjar bli dags. Ska krypa ner och sova nu, puss 
Förresten så klippte jag brorsan idag, han såg förjävligt ut i huvudet innan så detta blev enormt mycket bättre 

3 December

Köpte nya julstakar igår. Haha heter det så? Mamma skratta åt mig när jag sa det. Vad heter det annars?
Bilderna blev inte rättvisa men det blev jätte mysigt och gjorde hela rummet. Så nu är jag jätte nöjd. Sitter i skolan nu och ska snart ha frisörlektion. Har jätte ont i ryggen och vill verkligen hem och sova i en vecka eller två. Försöker skriva mer sen, puss så länge 

Lite om min helg

Hej på er kära bloggläsare! Ni som finns kvar. Min blogg har fuckut ur lite och har 0 besökare idag, och jag vet att folk har läst min blogg då dom sagt det. Har verkligen inte tänkt på bloggen nu på några dagar vilket har varit jätte skönt då jag lätt kan få ångest över att jag inte bloggar. Men har haft två underbara dagar i stockholm och vill redan tillbaks! Så vad gjorde vi i stockholm? Någon som bryr sig? Förmodligen inte men jag berättar ändå. 
I fredags kom vi upp till stockholm kl 12 och gick direkt till hotellet och lämnade packningen. Sedan gick vi ut på stan och shoppade lite, var inne på levis och provade ut ett par jeans genom att killen i butiken mätte mig och kolla vilka byxor som passa min figur. Skit bra att dom gör så eftersom levis jeans inte direkt är dom billigaste jeansen! Senare mot kvällen gick vi och åt på Berns. Såååå jäkla gott! Efter det gick vi till china teatern och kollade på Rock of ages. Det var ju helt magiskt! Min kusins flickvän är med därav största skälet till att vi gick på den, så vi fick lite vip efter och fick träffa henne haha. Om ni älskar rockmusik kan jag verkligen rekomendera den, annars också, den var så jäkla bra! Och så lördag då, gick upp jätte tidigt och gick till stan och shoppade massor. Sedan åkte vi till en annan del av stan (som jag inte vet namnet på) där Göta lejon ligger då vi skulle dit på eftermiddagen. Shoppade lite där sedan gick vi till en mysig resturang och åt typ tailänskmat? Haha ja det var gott iaf! Sedan gick vi till Göta lejon och kollade på Pricilla. Vilket också var suuuper bra! Dock två HELA olika musikaler så väldigt svårt att avgöra vilken som var bäst! Jag var skit taggad på att se Pricilla och var visste att den skulle va bäst, och Rock of ages var jag sådär taggad på att se. Och det kändes nästan som det blev lite tvärtom. Så typiskt mig att alltid göra så, då blir det ju alltid tvärtom! Men dom båda var helt sjukt bra och skit roliga! Och åh gud vad dom kan sjunga, speciellt Rock of ages. Kan säga att jag nog aldrig mer tänker sjunga, mitt självförtroende sjönk till 0. Efter det gick vi iallafall till tunnelbanan och tog sedan tåget hem. 
Jag drog ju direkt ut på örebrofesten som ni vet, som det alltid är tyckte jag att det var helt okej. Tycker inte alls att det är roligt att dansa utan mest bara att träffa och snacka med folk. När jag kom hem var jag sjukt hungrig och mådde bara allmänt dåligt. Somnade på 1 sek vilket var så skönt!
Sådär nu har jag berättat min helg tyvärr ganska detaljerat. Förlåt och puss på er som orkade läsa hela!
Älskar stockholm och vill dit nuuu!
Andra resturangen vi var på
Rock of ages
 

''The thing''

Minns ni ''saken'' jag skrev om som jag fick hem i torsdags? Det var iallafall det här. Mallar så jag kan bygga gelé utan några tippar. Har velat köpa sånna jätte länge men har inte blivit av, som tur är så har jag underbaraste mamman som fixar åt mig<3 Så nu är jag himla sugen på att göra ny naglar, men känner inte riktigt att jag har tid för tillfället.. Hoppas nu bara att min gelé är tillräckligt bra så det sitter lika länge som det brukar göra! Puss

Shopping från stockholm


Q/A

Q/vad ska man ha för att göra geele? alltså vilja verktyg ska man ha?
A/
Självklart kan man ha mer verktyg, men mer än detta behöver man inte. Pensel, nagelknipsare och filar med olika ''grovhet'' på.