Skriv din beskrivning här!

31 mars

Idag vaknade jag upp med ont i halsen, så det blir te med citron och honung och två knäckisar som river gött i halsen. Ikväll blir det jobb så får inte bli sämre nu. Ha en fin dag, puss 

Million dollar tan

Idag fick jag hem ett av paketen jag beställde förra veckan. En brun utan sol som jag har velat testa jätte länge. Sa för mig själv att jag skulle köpa det för min första lön från Coop och det var i November.. Blev för mars-lönen istället haha.
Jag har smörjt in mig ikväll och imorgon får vi se resultatet. Som det ser ut nu är jag bajsbrun i ansiktet och lite gyllenbrun på kroppen haha. Blir roligt att se detta. Godnatt på er 

30 mars

Det bästa med att jag har ändrat kost är att jag äter så mycket roligare saker. 
Drack denna celsius i lördags och rekommenderar den absolut, till alla som inte dricker alkohol är den perfekt att ha istället. 

29 mars

Idaag precis innan ett förjävligt pass. Men nu är det över och imorgon väntar ännu mer jobb. Där jag hänger om dagarna nu, ifall ni vill hälsa på liks. 
Jag gjorde det konstigaste idag och bestämde mig för att göra egna matlådor till jobbet. Halv tolv stod jag och lagade mat haha. Aldrig mer, fy vad jobbigt det var. Godnatt 

28 mars

denna lördag har denna underbara människa fyllt 18 år. Finns ingen som är så genom snäll och go som han. (här ser ni även hur kort jag faktiskt är. Och Sara böjer tillomed på sig) 
Har precis kommit hem efter att ha firat honom i världens mest perfekta lägenhet! Helt sjuk var den. 
Idag har det varit jobb, jobbade 7 timmar och kunde knappt stå rakt sista timmen. Sedan var det bara att slänga i sig lite mat och dra iväg på personalfest. Stannade där en stund sedan drog vi vidare till festen för P-a. 
Kom nyss hem och äntligen slängt mig i sängen. Nu ska jag sova och hoppas att allt går som det ska imorgon eftersom att man ska ställa om klockan osv. Jobbar samma tider imorgon också men efter det ska jag slappa och sova tidigt. 
Jag älskar att ha mycket att göra och behöva stressa mig igenom dagarna men inte hela tiden, behöver få slappna av också. Godnatt 

klippning

I tisdags fick jag äntligen klippa min bror. Han har sagt nej länge och velat ha långt. Men han stylar aldrig sitt hår eller bryr sig om det så nu rök det. Jätte dåliga bilder men tänkte att det är kul ändå. 

26 mars

Bilden säger det mesta. Vi är klara med matten! Kan inte förklara vilken lättnad det är. Fick nyss veta att min bror fått jobb i stockholm och jag är så glad för hans skull men samtidigt så ledsen eftersom vi inte kommer ses så ofta.. Får tänka att det är ännu en anledning till att åka dit oftare. 
 
Idag gjorde jag något jag absolut inte fick göra. Jag shoppade. 
Igår beställde jag tre paket med både kläder och smink, och idag handlade jag yttligare lite kläder och solglasögon som jag egentligen inte behövde men dom var alldeles för snygga för att inte köpa. 
Idag tog jag mig äntligen till gymmet och körde av lite. Imorgon är det praktik som vanligt och gymmet om jag hinner. Senare blir det spakväll med girlsen och i helgen massa jobb och även personalfest. Ser mycket fram emot helgen. Puss

23 mars

Haha asså hur händer detta.. Tror vi tre har försökt hålla oss så långt ifrån varandra som möjligt idag för hur vi varit klädda haha. 
Idag har jag pluggat som en galning, nu ska jag sova. Godnatt 

22 mars

Igår innan och när vi var på pitchers. Maten var såå god! Efter vi ätit tog jag bussen hem till sara och var där en stund.
Idag har jag inte gjort någonting alls, haha fy får ångest. Ska snart åka iväg och köpa mat. Har bara ätit frukost idag så är jätte hungrig. Puss

21 mars

Vaknade 10 imorse helt utvilad och jätte pigg. Gick ner och hämtade en smarrig frulle. 
På förmiddagen har jag storstädat mitt rum, dammsugit bakom sängen och alla små ställen ni kan tänka er. Idag känner jag mig verkligen på topp. 
Senare ska jag övningsköra till laget 157 och kolla på en jacka, sen ikväll ska vi till pitchers och fira bergvall. Puss

20 mars


Jag är ju så tråkig som aldrig tar några roliga bilder och även glömmer bort att blogga.
Jag är egentligen alldeles för trött för att skriva detta men känner ändå att det måste bli av. 
Här ovan har ni en bild på Petras hår som jag klippt idag. toppade bara så ingen stor skillnad, det är bara lite snabbt fönat ungefär. 
Har stressat som en galning hela dagen. Skola, jobb, födelsedagsfirande. Är helt slut nu. Allt har gått i ett. Fick skjuts hem vid tolv, hade aldrig orkat längre. Har åkt buss överallt idag så det var skönt att få skjuts från dörr till dörr haha. 
Har ingenting planerat imorgon, tanken var att fira Bergvall men det uppstod lite problem så vi får se hur vi gör. Godnatt 

Mat-tisdag

Såg precis att jag har haft denna blogg i nästan exakt 4år. Helt sjukt att jag hållt på med blogg så länge. 
På tisdagar har vi alltid 2h lunch så jag och brudarna lyckas alltid hamna på stan och käka på något gott ställe, och idag blev det tacobar. 
Sen jag kom hem har jag sovit några timmar och gjort klart min historiauppgift. Blev dessutom riktigt nöjd med den så det känns riktigt bra. Puss

17 mars

La all min fokus på min frukost jag skulle äta idag. Chiapudding var väl sådär, smakade inte äckligt utan var bara väldigt slämmigt att äta. Här ser ni även min nya vattenflaska jag pratade om. 
Nu är jag påväg till skolan och ska ha svenska och historia. Idag är det en jätte fin dag så hoppas ni alla får en bra dag, puss

15 mars

Hah den här bilden blev lite rolig. Dessutom ser det ut som ena mitt ben är större än det andra men det är bara för att jag börjar på det, det såg mest bara konstigt ut haha.

I fredags hade jag praktik som vanligt och vi hade lite egen hårvård, så jag blev klippt och så slänga vi på lite avfärgande på mitt mörka parti i håret men hände inte jätte mycket. 
Jobbade både i fredags och idag på Coop. Slutade 13 idag så jag har hunnit med en hel del idag. Bla att klippa William som ni ser på bilden. Godnatt

nytt

Såg nu att det är motljus och grejer, men lägger ju aldrig ut vad jag köpt längre så tog en snabb bild. 
Hade 20% på kicks så köpte lite onödigt men roligt skit. 

9 mars

Kom hem från UF mässan för några timmar sen. Har varit en lång dag och jag är helt slut i kroppen. Gick hyfsat för oss ändå. Är glad över att vi ens sålde något efter hur allt blev. Montern blev bestämd igår kväll och produkten kaosa precis innan mässan skulle börja. Men jag är ändå nöjd och glad. 
Inte nog med det så var jag med i en tävling om rabatt på fransförlägning och jag som aldrig vinner något, vann faktiskt. Blev fett glad! 
Köpte en vattenflaska jag länge velat ha och ett armband för att stödja mina kära vänner. 
Tänkte tvätta håret idag men är alldeles för trött för det så det får bli tofs imorgon istället. Haha puss 

7 mars

Vaknade upp med Sara och Felicia imorse. Vid 15 mötte jag upp familjen på stan och gick till pinchos. Tredje gången gillt nudå haha. Började jobba 18 och jobbade till stängning. 
Imorgon ska jag handla lite inför uf-mässan på måndag sen jobbar jag 14-20. Godnatt på er

6 mars

Har varit ledig idag och varit sur för det. Hade längtat hela veckan för att få vara i salongen men så skulle lärarna bort.. Jag spenderade min dag genom att sova och på gymmet. Nu är jag hos sara med felicia. Puss

2 mars


Ligger i sängen och ska snart sova, hoppas på att kunna sova bort min huvudvärk. Har stått hela kvällen och försökt göra klart våra bodylotions till vårt UF. Så jävla mycket kladd så tänker aldrig mer göra någon. 
Idag kom akira hem från sjukhuset efter att vi lämnade henne där i tisdags. 
Körde även boxning idag på idrotten och hade kramper i låren efter som blivit värre nu och gör att jag knappt kan stå eller sitta. Godnatt