Skriv din beskrivning här!

28 februari

Hej denna gråa och tråkiga tisdag! 

Idag slutar jag tidigt från jobbet så tanken var att åka och gymma men vaknade upp och kände mig så tjock i halsen. Har väl egentligen haft en förkylning på g i några veckor nu men har lyckats trycka undan det med träning och vila. Märker verkligen hur jag lättare blir sjuk om jag stressar och så fort jag slappnar av och ser till att sova ordentligt så känner jag mig frisk igen. 
Vet inte hur bra det är att göra så u längden. Vore ganska skönt om det bara ville bryta ut så man fick det ur kroppen. 
Istället ska jag åka hem och äta en god lunch, dricka te och lägga mig och kolla på film. Det är jag fan värd. Lite extra i detta tråkiga väder. Sedan kommer jag vara på banan igen, frisk och kunna köra på som vanligt. Puss 


be you

 
 

måndag 27 februari

Den rosa tröjan med en choker jag har på några bilder nedan är från Gina Tricot! 
 
Hello you beautiful! 
Idag är en sån där dag jag bara vill gräva ner mig. Om jag hade en svacka förra veckan så vet jag inte vad jag har nu. Både igår och idag har liksom allt känts så ensamt. Det är dagar som dessa jag är lite extra glad att jag har det yrket jag har. Så fort jag känner mig nere eller lite ledsen så känns allt bra igen så fort jag kommer till salongen. 
Som idag fick jag klippa av håret på en tjej, från rumpan till axlarna. Så jäkla modigt. Hon lägger sitt liv helt i mina händer (enligt mig som är hårälskare heh). Och det som gjorde mig så fruktansvärt glad var att det blev så bra och hon blev så jävla snygg i det. Ärligt sånna små saker kan göra hela dagen för mig. Eller när en kund imorse kom och sa ''jag vill ha som du klippte sist för det blev så himla bra'' oslagbar känsla! 
Helt galet att när jag började skriva detta inlägget så hade jag inte långt ifrån tårar och nu känns allt så himla mycket bättre. Säger ju att detta yrke är magiskt! Skulle inte vilja byta det mot något annat i världen. 

17 februari

Tbar till en bra dag när man tog en tripp till stockholm över dagen. 
 
Fredag och jag har en ledig helg framför mig. Har längtat ihjäl mig. Denna vecka har varit den bästa och den värsta tror jag. Så mycket behandlingar men framförallt färgbehandligar som jag har haft denna vecka har jag aldrig haft. Super kul verkligen och jag klagar inte. Men har verkligen fått pressa mig själv till max. Göra allt för att bli klar i tid och inte slarva utan fortfarande göra ett bra jobb. 
Denna vecka har varit lite upp och ned. Kände någonstans att jag hamnade i en svacka och allt kom ikapp en. 
Jag är expert på att trycka undan saker jag tycker är jobbiga, och den egenskapen är något jag uppskattar. Men det blir dock jobbigare när allt till slut bara kommer ikapp och på samma gång. Så man bara känner hur man tappar allt. Ingen aning om detta låter vettigt men. 
 
Från en dag till en annan. Känner inte alls så längre. Idag är jag mig och mitt glada jag. Är dock fortfarande sjukt trött haha. Enda nackdelen med mitt jobb. Jag blir så jävla trött. Men klockan är 23 och jag har redan borstat tänderna och ska strax sova. Imorgon väntar gymmet igen och en dag bra. Det har jag bestämt redan nu! Godnatt

15 februari

Hello world! 

Idag är det en död människa som sitter här. Imorse var det riktig pina att gå upp. 
Alla hjärtans dag igår och jag gjorde egentligen ingenting speciellt. Jobbade som vanligt, var på gymmet och gick på bio. Såg fifty shades darker och fan så bra den var! Tycker absolut att tvåan var bättre än ettan! 
Just nu sitter jag på jobbet och väntar på min nästa kund. Klockan är bara 10 och jag längtar redan till lunchen. Är alltid så sjukt hungrig på förmiddagarna. Så det får bli en bild på min goda lunch från i måndags. Puss


11 februari

Godmorgon på er! Morgon kanske det är för några iallafall. Men inte för mig. Jag sitter på jobbet och har en liten lugn stund. 

Har hunnit med massor under veckan som gått. Varit i Stockholm på kurs, fått mitt hår färgat, varit på gymmet och jobbat massor. 
Igår var det inflyttningsfest och utgång som gällde. Så länge sen man var ute en fredag och även om jag gillar lördagar mer så känns det så skönt att det bara är lördag idag och inte söndag. Bästa


balayage-babe

I veckan fick jag styla om Rebeccas hår totalt. Från en hemmablekt orange ombre till detta underbara svall. Alltså det är så vackert! Som en prinsessa blev hon. 

5 februari

Söndag och ny vecka väntar. Om jag är helt redo är väl ett frågetecken men på torsdag ska jag på löshårskurs så jag är lite glad ändå. 
Jäkligt oklara bilder som är från sälen men det var en så härlig helg så vi kör en tb på det. 
I typ 2 veckors tid nu har jag haft en förkylning på g så jag försöker sova så mycket jag kan för att bli av med det. Vet egentligen inte om det kanske är bättre att det får brista ut, men sömn trycker undan det ganska bra och vem gillar att vara sjuk. Så nu ska jag hopp i säng. Puss