Skriv din beskrivning här!

23 december

Hej på er! Idag är det full rulle på jobbet. Så här står jag och chillar. Det är många som vill bli julfina nu. 

Min kund sitter i färg just nu så jag passar på att uppdatera här lite. 
Imorgon är det julafton (hallå what) och jag är äntligen ledig. Tror inte ni förstår lyckan inom mig. 
Mitt huvud är mos. Helt ärligt. Vet knappt vad jag gör eller säger längre för jag känner mig så borta i huvudet. Behöver bara lite extra sömn och vila så jag kan få komma tillbaks på banan igen. 
Hoppas ni alla får en fin och skön jul. Passa på att vila för det har jag fått lära mig att man behöver ibland. Puss


I wanna wish u a merry christmas

 

sugarbearhair

Älskar denna bild. 1 för jag tog den. 2 för att dom ser så smarriga ut. 
Detta är helt klart en nyhet som kommit till sverige men som redan har spridit sig fort över internet. 
Dessa björnar är mjuka och smakar som världens godaste godis som helst. 2 gånger dagligen ska du ta dessa björnar i 1-3 månader innan du märker resultat. De hjälper de nya håret som kommer ut att bli starkare, tjockare och även att växa fortare. De ska även bygga upp och reparera skadade toppar. Vilket är helt ologiskt eftersom vitaminer inte kan påverka de håret som är dött, då alltså längderna. Min tanke är att om det nu skulle vara att det faktiskt är så, då måste alltså vitaminerna gå igenom stråna och ut i längderna. Fan så intressant sådant kan vara. Måste läsa på mer om själva hårstrået. 

balayage

 

16 december

16 december och jag har fortfarande inte köpt några julklappar. Haha fan jag som var så taggad och skulle vara så duktig detta år. När ska man hinna när man jobbar heltid? Har varit ledig 2 dagar på 2 veckor liksom. 

MEN i helgen ska jag köpa de första klapparna. 
Idag är det fredag och det är fredagsfeeling!! 
Har jobbat sjukt mycket denna vecka och även kvällar med fransar. Jobbar imorgon också men känns bra att det är fredag idag! 


10 december

Har jobbat på förmiddagen idag och slutade redan klockan 13. Sjukt skönt att få jobba lite men ändå få hela dagen ledig. Jag ska städa lite på mitt rum sedan börja fixa mig för kvällen. Är så sjukt trött efter denna vecka så funderar starkt på att ta en powernap innan haha. Puss

december

Julen gör mig så lycklig. Snö, julbelysning, pynt, handla julklappar och hela känslan runt julen. Vill aldrig att denna känsla ska ta slut. 

favs