Skriv din beskrivning här!

25 september

Söndag igen och ny vecka väntar. Är fortfarande sådär jobbigt nervös kvällen innan. Har ju faktiskt bara gått en vecka så det är väl inte så konstigt egentligen. 
Veckan som varit har iallafall gått jätte fort och det har verkligen gått bra. Låter väl töntigt men känner bara efter denna vecka att jag växt massor som människa. Känner verkligen att det här är bra för mig och att detta är precis vad jag behöver.
Lyckan just nu över att kunna kalla mig själv som frisör är helt galen. När folk frågar vad jag jobbar med så får jag svara ''jag är frisör''. För bara en månad sen trodde jag aldrig att jag skulle stå här jag är idag. Ärligt så kändes den drömmen för bra för att kunna bli sann. Och nu är jag här. 
Jag har en lång vecka framför mig med massor inplanerat så nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra helg, puss
 

20 september

Det blir lite tomt här om dagarna. Jag är inte van med att jobba dessa tider som jag jobbar nu vilket slutar med att jag är dödstrött och helt slut efter dagen med sprängades huvudvärk. Det gäller väl bara att bli van antar jag. 
Har ingenting planerat framöver för just nu fokuserar jag bara på jobb. Det ligger så mycket arbete, måsten och vilja bakom såhär i början. Att komma in i salongen, systemet, alla rutiner och sedan få kunder. 
Sedan är det stora steg för mig som person. Att våga mer och inte dra mig tillbaks av osäkerhet som jag annars tidigare lätt gjort. Har insett att varken jag själv eller någon annan vinner på det. Godnatt

19 september

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb. Ett nytt och STORT steg i livet. Är så sinnessjukt nervös redan. 
Det ska bli så jäkla kul men längtar redan tills jag kommer in i det och allt bara rullar på. Från och med imorgon kommer jag jobba 5 dagar i veckan 9-18 varje dag. Det känns helt galet alltihop. Men nu kör vi! 

17 september

Idag vaknade jag upp av att mamma hade lagat bananpannkakor.
 
Lördag idag och detta är min första lediga helg sedan min semester alltså 5 veckor. Helt galet och jag märker mer och mer hur att jag uppskattar att vara ledig på helgerna istället för någon dag i veckan. 
Just nu sitter jag och väntar på att felicia ska höra av sig. Är vrålhungrig och om hon inte hör av sig snart så åker jag och köper mat utan henne helt enkelt. Hoppas ni får en mysig lördagkväll, puss
 

Oset

 

13 september

//Todays//
 
Idag har jag tvättat håret och käkat lunch med Felicia. Åkte till coop och våldgästade henne och tvingade henne att äta lunch med mig. Haha så man får göra! 
Min morfar fyller år idag så jag och mamma ska åka hem till honom och umgås lite. Annars ikväll blir det en lugn kväll, för imorgon ska jag förbi salongen på möte med Maria Nila. Ska verkligen bli super kul! Puss

12 september

Hello älskade fina människor som fortfarande finns kvar!! 
Det har stått dött här i 2veckor helt utan anledning. Jag har väl egentligen bara gjort annat och glömt bort bloggen helt enkelt. 
Det har hänt så otroligt mycket under den här tiden. Bl.a. så har jag fått ett nytt jobb och har alltså slutat på coop. Jobbar mitt sista pass på fredag och det känns faktiskt sorgligt efter 2år. Men nu väntar nya äventyr. 
Nu ikväll har jag varit på visning med mitt nya jobb och det var så inspirerande och en bra start. 
Är sugen på att hålla igång bloggen nu så ska verkligen göra allt jag kan! Puss