Skriv din beskrivning här!

helgen 25-27 september

I helgen gjorde jag verkligen det roligaste jag gjort faktiskt! Åkte iväg till hallsberg och kollade på folkrace. Döör så roligt det var. Hade ju hellre kört själv då hehe. Skulle verkligen själv vilja hålla på med sånt. 
Annars i helgen har jag legat sjuk.. Aldrig varit så sjuk som jag var i helgen, hade hög feber och kunde knappt röra mig. Pallra mig iväg till praktiken i fredags men var tvungen att gå hem efter lunch och somnade så fort jag kom hem. Sedan sov jag mig igenom helgen typ. Gick förbi felicia en stund och sa grattis oså, men febern tog verkligen över. Jag som aldrig har feber, visste inte hur jag skulle hantera det. 
Men i måndags mådde jag redan mycket bättre. Är dock väldigt täppt och hostar som om jag rökt i 311 år men det är standard när jag är förkyld. 
Har nya kläder att visa er, en jacka, klänning och ett läppstift. Har inte fått läppstiftet än men ska visa er allt så fort jag fått det. Klänningen är den som jag beställde men var för liten. Nu har jag den i större storlek som sitter perf. Och jackan, ni kanske får sneak på den imorn om jag kommer ihåg. Den är så sinnessjukt snygg så jag blir avundsjuk på mig själv som får gå klädd i den haha. Puss

Carli Bybel palette

Förstår ni min lycka? ÅHH detta är dröm paletten! Satt inne på Bh cosmetics hemsida hela dagen och försöka få den och till slut sådär 7 på kvällen gick beställningen igenom. Vilken lycka! 
Har testat några av skuggorna en gång (haha man ser vilka) och dom är så himla fina. Perfekta till blåa ögon. 
Highlightsen använder jag varje dag, även bronzern. Och även dom är så himla bra och pigmenterade. Så värt pengarna helt klart! haha säger jag när detta var den billigaste paletten jag köpt.. 

19 september

Can we just talk about my night!?
Har haft en så jävla bra kväll och fan vad jag älskar dom jag jobbar med! Bowling och mat helt gratis, fick ta hur mycket vi ville och bara så jävla bra sällskap! Runt elva tiden kom William och hämta mig så hängde en stund med honom innan vi virrade oss in i Almby för att hitta några kompisar vi skulle hämta. Nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen redo att sova. 

Annars idag har jag varit på stan och kollar på action run och varit hos grannen och firat lite födelsedag. Lång dag och lite halvkrasslig leder till huvudvärk och helt slut i kroppen.. Godnatt på er! 

utveckling

detta är två påfyllningar jag har gjort, samma person men ungefär 5 veckor imellan och kolla skillnaden. Eller är det bara jag som ser det? Dom är ju absolut inte perfekta, långt ifrån men jag har verkligen inte trott att jag går åt rätt håll och blir bättre. Ögonen är mer lika nu, tätare och jämnare. Detta ger en ju motivation till att fortsätta. Gud vad roligt! 

påfyllning

En påfylling jag gjorde för en vecka sen i think. Det gick lite långt innan vi fyllde på igen så fanns inte så många fransar kvar. 

klippning 12 september

I lördags klippte jag elias. Senast vi gjorde det var i februari så det har gått ett tag sen sist. 
Man har verkligen dagar när det kommer till klippning. Ibland går det jätte bra och ibland vill det bara inte gå. Denna var en sån gång, eller ja kommer ihåg att sist också var svårt. Elias måste ha sånt hår som bara inte är lätt. Men vi löste det på ett bra sätt ändå! 

16 september

Hej på er peeps. Idag har vi studiedag vilket betyder att jag har varit hemma hela dagen. 
Har tagit en paus från gymmet då jag börjat få ont i halsen och inte vill bli värre. Men igår kände jag att det är bättre att jag drar dit och förkylningen får bryta ut så jag snabbare kan bli av med den men icke då. Imorse vaknade jag med tjock hals och kunde knappt svälja. Så jag stannade hemma och låg i sängen tills nu. Har inte alls ont längre dock så får jag världens huvudvärk så fort jag ställer mig upp, och jag har aldrig ont i huvudet.. Ska käka lite och bara ta det lugnt idag. Jobbar kl 17 ikväll så då ska jag cykla dit och tänkte åka förbi och köpa lite hårfärg också. Nej det är inte till mig (!!) haha det är till mitt frisörhuvud som jag håller på och färgar. 
Igår hade jag körlektion och sedan en lektion på eftermiddagen. Grazette var i skolan och förberedde för en visning dom skulle ha, vi fick hjälpa till och kolla. Sedan på kvällen gick jag, mathilda och cajsa och kollade på visningen på slottet. Riktigt roligt! 
 

11 september

Är ledig idag och har hittils spenderat min dag på gymmet. Tog en lång sovmorgon vilket jag verkligen behövde. Förstår inte hur folk hinner sova i veckorna, för jag gör verkligen inte det. 
När jag kom hem hade jag fått en paket från nelly med en ny klänning som jag beställt. Dock blir jag så jävla arg att det inte är stretch i grejerna. Haha åh fan, den är såååå jävla snygg och så är den för liten över armarna och bröstet. Funderar på om jag ska beställa den i en storlek större men eftersom jag gymmar vet jag inte om det kommer göra någon nytta.. Jag kommer ju inte bli mindre över armarna iaf.. Får fundera på hur jag ska göra. 
Ska göra mig lite lunch nu sedan ska jag göra mig iordning för jobb ikväll. Puss
(notis till mig själv, detta var den sista celsiusen jag drack. haha nu är det slut)

10 september

Ser ni hur gott det ser ut? En gammal bild jag hitta för hade ingen ny jag inte redan har visat. Men åååh detta var så gott! 

Sitter på gymmet och väntar på att tiden ska gå. Slutade 14 idag och har varit på gymmet sedan dess. Körde lite mage men mest kondition. Fyfan vad bra man mådde efter att ha köttat på så svetten rann. Tror aldrig det har hänt att det verkligen rinner. 
Ska till tandläkarn om 40 min och det ligger 10 min från gymmet så jag sitter hellre här och väntar innan jag får dommen. Känner att jag kommer få dåliga nyheter idag, usch.. 


9 september

Slog mig precis ner i sängen och tänkte plugga lite körkort. Är redan trött på skiten och det är nästan två månader tills jag fyller.. 
Färgade mitt hår ännu en gång i skolan hehe.. Blekte bort den mörka randen jag haft och sedan fick vi rätta till det som blev lite för blondt med samma bruna färg jag har i botten. Jag är sjukt nöjd och ska låta mitt hår vila ordentligt nu! Förstår ni att jag skämdes hur jag såg ut förut? Utbildar mig till frisör så ser jag ut sådär.. Nä fy. 
Gick direkt och gjorde lite fransar efter skolan så tänkte jag skulle skicka in lite bilder till min handledare (eller vad jag ska kalla henne) så jag kan få lite bedömning på mina arbeten. 

förvaring

Mina nya förvaringsställ som jag beställde från cocopanda för några veckor sedan. Är supen nöjd och det är jätte skönt att kunna ha mycket av mitt smink framme så man lätt kommer åt. och även på sin rätta plats utan att det hamnar på olika ställen hela tiden. 

7 september

Har inte gjort så mycket i helgen. Hängt med familjen som vanligt. Åkte iväg runt lunch idag och fixade fransarna hos Linda. Hade inte så många fransar kvar efter Grekland så valde att ta bort dom, men nu saknade jag det så det blev att fixa nya. 
Tanken var att jag skulle gymma i helgen också men har haft så himla ont i kroppen så jag orkade verkligen inte. Men nu är det bättre så imorgon blir det gym igen, yey. Godnatt på er! 

grekland, skiathos 2015

Ursäkta för alla olika storlekar på bilderna, men kände inte för att välja bort vissa bilder eller klippa massor. 
Här har ni alla bilder jag tyckte var värda att visa. Fotade massor men glömde ofta bort det då jag bara njöt av allt. 
 
Själva stället i sig var så perfekt! Vi bodde på ett så bra hotell, perfekta läget. 1km till stan och 500m till närmsta strand. Dock tog vi badbussen de flesta dagarna och åkte till koukounaries som låg 20 minuter bort kanske. Vi åkte till några olika stränder men vi alla kände att denna strand var bäst. Sand hela vägen ut, klarblått vatten och fanns mycket att göra på stranden som ni ser på någon bild här nere att vi åkte trampbåt och sedan soffan. 
Fotade allt jag åt när vi var ute. Jag åt väl egentligen ingenting speciellt, inget så grekiskt direkt men jag var nöjd och det mesta var jätte gott. 
 
De flesta dagarna såg likadana ut, vi gick upp 9 åkte till stranden låg där till 5 ungefär tog bussen till affären och gick sedan hem till hotellet och fixade oss för kvällen. Vilket jag tyckte var jätte skönt. 
En av dagarna tog vi en båttur som gick runt till olika stränder runt om på ön. Alla vet kanske inte vad Lalaria är men jag har sett det stället många gånger på bild osv. Och jag har äntligen varit där och simmat runt bågen. Fyfan så jobbigt det var med alla vågor men fan vad coolt det var. 
Vi träffade mycket folk ute, många man gick förbi pratade svenska vilket gjorde en jätte förvirrad först. Både mycket svenskar på hotellet och som vi mötte och snackade med. 
 
Skiathos var verkligen ett så bra val av ställe att åka till och jag tycker verkligen man ska åk dit någon gång i sitt liv. Jag vill verkligen åka tillbaks någon gång i mitt liv. 
Det var verkligen ett lugnt ställe men fanns mycket uteliv också. Mycket fina barer att ta drinkar på, dansställen oså. Enligt mig, absolut allt man behöver till bra mängd. 
 
 
 
 
 
 

2 september

Satte mig precis på bussen påväg till stan. Ska på sista teorilektionen nu finally! 
Slutade 12 idag, hade endast frisör då vi hade egenhårvård och jag fick mitt hår färgat. Är så glad att jag valde att färga botten mörk som jag funderade på. 
Imorgon har vi någon miljödag så vi slutar tolv och eftersom jag inte har någon praktik än så är jag ledig på fredag. Känns ju ändå helt okej.
Behöver plugga körkort dessutom så det är ju perfekt puss.