Skriv din beskrivning här!

25 februari

Hittade en gammal bild från när jag hade nästan svart hår. Något jag inte vill är att färga det igen. Även fast alla sa att jag såg sjukt mycket bättre ut i det. Tycker verkligen inte att jag passade i det när jag kollar på bilden. 
 
Hade första gympasset på mer än en vecka idag. När jag kom dit kände jag att jag absolut inte ville något annat än att åka hem. Men jag har haft sån ångest nu pga att jag inte har tränat så kände verkligen att jag behövde det. Men det är riktigt skönt att vara igång igen. 
Nu ska jag duscha sedan plugga. Skulle gjort det igår men jag somnade ifrån allt.. Imorgon slutar jag tolv, då blir det gym, plugg och fixa ett inlägg här. Puss
 

Sanningar

jag når nästan inte ner till golvet i en buss
 
att få någon att skratta är bland det bästa som finns
 
jag hatar att säga godmorgon
 
jag älskar att åka moppe. helst med en hand och full gas. 
 
hatar när folk läser tidningen när man sitter och äter
 
 
 

söndag

Har varit en liten paus nu i några dagar, vilket var bra. Har inte alls känt för att blogga eller ens starta datorn. Men efter en liten paus börjar jag bli inspirerad och få idéer. 
 
Idag är det söndag och jag är på jätte bra humör. Snön börjar äntligen förvinna och det gör mig jätte glad. Älskar när det börjar gå över till vår. Det är någonting med luften som jag gillar. 
Nu är lovet över och imorgon börjar skolan igen. Känns ju sådär med allt plugg som vi har i veckan. 
Det här lovet har varit behövligt och uppskattat. Har umgåtts med sara nästintill varje dag den här veckan. Vi har gjort massa saker och haft jätte roligt. Kan nog vara därför jag valde att stanna hemma hela helgen. Har varit väldigt trött och seg hela helgen. Ibland är det skönt att få vara hemma själv och bara ta det lugnt. 
Ska plugga lite nu så hörs vi sen, puss
 

Nytt

Var på marieberg idag med sara och gick kontigt nog in på rut&circle (har aldrig ens funderat på att gå in dit) och hittade direkt dessa två tröjor. Tyckte dom var dö fina och verkligen min stil. Tänkte fota imorgon och visa hur gråa tröjan ser ut på, får väl bara hoppas att det inte snöar. Och gärna att att all snö försvinner också. Orkar inte detta väder längre. 

på shoppingrunda




18 februari

Igår träffade jag sara och eftersom det var så himla fint väder bestämde vi oss för att ta ut mopparna och åka runt lite. Tog ett tag att få igång min moppe men tillslut så gick det. Vi åkte direkt till coop och köpa massa gott som vi senare på kvällen åt. Både jag och william sov hemma hos sara och vi hade en jätte mysig filmkväll. 
Idag åkte jag och sara till marieberg och träffade nils på en fika. Trevligt att ha en pratstund ibland. 
Ligger nu i soffan och ska slå på en film. Fryser som ett as och är jätte trött. Hoppas ni mår bra, puss
 

Helgen

Har precis suttit och storbölat till The lost valentine. Hann inte ens gå 5 min in i filmen innan jag grät. Så jävla sorglig film! Ska iaf slå på en till film nu och äta lite godis. Har faktiskt inte ätit något godis i veckan och åt ingenting igår heller så jag tyckte att jag förtjänade lite idag. 
Var på gustavsvik igår som ni vet. Hade jätte roligt och fick även lite träning. Tvingade Sara att simma några längder med mig också, hehe. 
Sedan igår kväll var jag och Sara ute i kanske tre timmar och gick. Flera timmars promenad är alltid uppskattat då man alltid kommer in på alla deep-talk. Somnade ifall gott när jag kom hem, och har sovit som en sten hela natten. Mamma fick knappt ens liv i mig halv tolv imorse.. Haha så blir det ibland.
Idag har jag dock bara legat hemma och tagit det lugnt. Uppskattat det med ibland. Godnatt



14 Februari

Glad alla hjärtans dag kanske man ska börja med att säga då. Själv har jag inte direkt firat det på något speciellt sätt. Lyxade till det med lite pannkaksfrulle bara. 
Som jag skrev igår så sov ju sara här inatt. Hon var ledig idag så hon valde (eller blev tvingad höhö...) att följa med mig till skolan och vänta medans jag hade matte. Sedan gick vi och käkade lite lunch och shoppade det här ovan. Runt halv två gick vi tillbaka till skolan och jag hade idrott. Duktig som jag är också så lyckas jag trilla när vi lekte en lek. Eller jag, det var nog dom flesta i klassen som halkade, sjukt halt golv. Så jag gjorde något med fötterna och har nu en svullen fot. Haha ibland lyckas jag ordentligt alltså! 
Nu ikväll har jag inte gjort något alls, mest bara legat på sängen och inte orkat röra mig. Ska strax hoppa i säng iaf, var ändå uppe ganska tidigt imorse.
Lördag nu och snart laddar vi upp batterierna för en dag med massa härliga vänner på gustavsvik! Puss och godnatt på er

Äntligen!

Fick äntligen hem mina älskade skor. ÄR så himla kär<3 Perfekt alla hjärtans dag present till mig själv. Dock valde mamma att betala dom som en present från henne<3! Längtar så himla mycket tills jag får använda dessa godingar. Kommer dock vänta ett tag tills vädret blir bättre, känner inte för att förstöra dom det första jag gör. 

Marabou

Ser ni vad jag fick av mamma i tisdags!! Bestämde att jag inte skulle äta den förens helgen, så jag ställde den bredvid tvn för att plåga mig själv lite till att vilja äta den. Och vet ni vad? Jag har inte smakat en bit och det har inte varit några problem alls. Väntar till lördag tills jag får festa till det lite haha. 

Torsdag 13 februari

Är alltid jätte hungrig vid den här tiden på torsdagar på engelskan så jag sitter alltid och kollar bilder på mat. Slutar om 20 minuter och jag står knappt ut längre. Skönt iaf att jag har gjort klart allt vi ska göra så jag fick göra vad jag ville. Hehe duktig som jag är. 
Ville verkligen verkligen blogga igår, men hade för mycket att göra så jag fick helt enkelt skita i det. Typiskt också att jag hade besöksrekord och så bloggade jag inte ens.. :( Men ska försöka skriva lite när jag kommer hem. Har några timmar mellan skolan och gymmet så hinna ska jag nog. Sedan ikväll sover sara här, ska bli så mysigt så! puss

11 februari

Sitter och försöker plugga lite. Vill egentligen inget hellre än att lägga mig och sova. Men har en del plugg jag måste ta tag i. Lika bra att ta det nu så slipper jag stressa imorgon. Varvar pluggandet med att titta lite på du är vad du äter. Älskar att titta på det, blir så inspirerad och motiverad till att ändra min kost oså. 
Var på gymmet idag efter skolan och det var så himla skönt att få röra på sig. Fick även lite tips och ideér till träningen så nu känner jag mig jätte motiverad. 
Men nu ska jag ta tag i plugget så jag kan få lägga mig och sova snart. Puss

you're beautiful in your own way

Har ingen som helst motivation till bloggen längre. Eller har faktiskt inte haft det på riktigt länge, men får alltid så dåligt samvete när jag inte bloggar och tvingar mig själv att blogga. 
Men nu sätter jag ner foten och bestämmer att jag ska ta tag i det här. Det tråkiga är att jag aldrig använder min kamera längre. Men ska byta objektiv på den och börja använda den mer. 
Imorgon ska jag till gymmet finally. Känns som att jag inte har varit där på flera veckor.. Hoppas ni mår bra! puss
 

Nytt

Åkte till marieberg idag med s och f. Har fotfarande massa julklappspengar kvar, ha sjukt va? Har intalat mig själv att jag inte har några pengar, därför har jag inte köpt något för dom. Så jag kände att jag kanske skulle shoppa mig lite nytt nu. Hittade dock inte sådär jätte mycket. Gick runt hela dagen och tänkte ''jag har inte råd med det här'', ''jag har inga pengar'' Men tillslut gick två plagg ner i påsen. Titta på en till tröja men mamma sa att den var ful så jag sket i den. Ångrar det nu dock eftersom den var jätte fin till mina jeans.. Jaja får se hur jag gör. Hoppas ni mår bra, puss
 

balklänningen

Min klänning som jag hade på balen i nian är från Nelly.com. Tror dock inte att den finns kvar så vitt jag vet.. 
Älskar verkligen den klänningen, tycker den är så himla fin. 
Förlåt för väldigt dåliga oskarpa bilder (speciellt den andra, haha det var svårt att få med hela klänningen snyggt på bild) , är ju som sagt inte så bra på det här med att fota. 

q/a

q/ vart är koftan ifrån? jätte fin :)
 a/ Tack så mycket, den är från MQ märket Bondelid :)
 
q/ vart kmr tröjan ifrån? :)
 a/ noa noa :)

torsdag

Ligger i sängen och ska snart sova. Har haft en helt vanlig torsdag idag, inget speciellt med den. 
Fredag imorgon, någon mer än jag som är glad över det? Ska försöka dra mig till gymmet någon gång i helgen, brukar aldrig gymma på helger men får dåligt samvete när jag bara kör 2 gånger i veckan. Brukar ju vanligtvis köra 3 men blev inte så den här veckan. 
Har sååå fruktansvärt ont i mina ben och rumpan så ni anar inte. Har varit en plåga att gå i skolan idag, att resa sig från stolen när man suttit ner i en timme. Fyfan säger jag bara. Dom i min klass har sett mig gå i trappor, haha så fult. Men nog om det, nu måste jag sova. Ska ju tyvärr till skolan imorgon.. Godnatt 




Onsdag


Haha skit snygg bild på när jag springer. Sara kände sig inte helt kry så hon satt och titta på medans jag tränade. Haha gulle<3 
Körde iaf ben och rumpa, och FY I HELVETE vad ont jag har insida lår. Det är helt sjukt!! Kunde knappt sätta mig ner efter..
Nu såhär på kvällskvisten har jag pluggat lite. Ska strax äta sen hoppa in i duschen, puss 

To school



Sjukt skönt att åka till skolan nu istället för på dagen. Ser ut som en bebis blandad med fjortis på bilderna. Man måste bara älska det.. 

lämnar allting bakom mig

Ser ni detta på bilden!?? AAHHH typ dog. Perfa efter ett träningspass<3 ..haha nä. Jag och matilda ska ha en hälsosam månad. Tror faktiskt att det kommer gå riktigt bra. Förra veckan åt jag inte en enda godisbit, fika, läsk osv. Sa tillomed nej till pizza. Kan ni fatta? Hur sjuk är jag inte! Men det känns bra faktiskt, blir himla stolt över mig själv. 
 
Som ni vet så är jag ju ledig idag. Pga att vi ska ha öppethus ikväll på skolan och jag ska vara där, därför fick jag va ledig. Så om ni är intresserade av virren eller varför inte frisörlinjen så är det bara att komma förbi. Jag kommer stå där och göra någon frisyr eller rulla permanent. kl 18-20. 
 

Ledig tisdag

Drog till gymmet tidigt idag eftersom jag är ledig idag. Ångrar dock lite att jag inte tog sovmorgon när jag hade chansen, +att träningen inte gick speciellt bra. Hade verkligen inget sug eller ork, men jag tänker inte ge upp nu när jag har kommit igång. Är påväg hem nu iaf, ska duscha och fixa lite lunch. Måste plugga lite men känner att det får vänta till senare. Hörs om en stund puss



3 februari

Borde verkligen sova men känner inte alls för det. Har ju lite sovmorgon imorn så skyller lite på det. 
Idag har vi varit på svalan och firat min låtsas farmors. Har faktiskt aldrig ätit där men det var riktigt gott! På vägen hem åkte vi förbi marieberg och köpte en ny mascara till mig eftersom jag verkligen behövde en ny. När vi kom hem fick jag värsta rycket och städade mitt rum och dammsög hela huset. Har aldrig hänt förut utan att någon ber mig! 
Sen ikväll har jag bara tittat massa på film. Asså åh herbie, typ världens bästa film. Men nu måste jag faktiskt försöka sova, godnatt



Mina naglar

Såhär såg mina naglar ut idag efter lite mer än 4 veckor, kan ni fatta att dom har växt så mycket och fortfarande sitter kvar. Hade jag inte valt att ta bort dom så hade dom kunnat sitta i flera veckor till. Hade dock redan pillat bort mina andra fyra som inte är med på bilderna. 
Så jag måste verkligen säga att jag föredrar akryl före gelé.

1 februari

Har äntligen fått sovit ut och inte behövt gå upp tidigt. Sov nästan 10 timmar inatt vilket var så himla skönt! Därför fick det bli min favvis frukost imorse. Har ganska nyligen börjat äta det och det är sååååå himla gott så ni anar inte! Vet att min pappa alltid åt/äter det när jag är hos honom osv. Ett + också att det inte är det onyttigaste man kan hitta haha. 
Idag har jag inte gjort något speciellt alls, var väl tänk från början att vi skulle på bio idag men det blev inte av. Så idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har också tagit bort mina naglar som känns så bra. (skriver ett annant inlägg om det snart) Sedan har jag även klippt min granne. Har klippt honom 3 gånger nu tror jag, och jag blir så himla glad när alla blir jätte chockade och säger att det verkligen syns från första till den här gången hur mycket jag har utvecklats! 

min kväll

Jäklar vilken kväll det har varit. Har spenderat min kväll på frimis med massa härliga vänner! Har galet ont i halsen och är jätte trött och vill sova i ungefär en vecka. Så nu ska jag krypa ner i sängen så hörs vi mer imorgon, puss och godnatt
Gammal bild men ungefär såhär såg jag ut ikväll