Skriv din beskrivning här!

Hjälp tack!

TJENA kära bloggläsare. Nu är det såhär (igen..) att jag har börjat kika lite på nya skor till i vår/sommar. Så nu  beöver jag er hjälp, vilka av dom här på bilden ovan tycker ni jag borde köpa? Inte exakt dom på bilden men modellerna ungefär. Tack på förhand<3
 

30 Januari

Har precis slängt i mig lite kvällsmat och snart väntar sängen. Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Drog lite senare ikväll till gymmet med sara och william. Vet inte när jag var såhär trött senast. Måste duscha, borsta tänder och allt sånt där men känner verkligen för att bara dyka ner i sängen! Extra skönt är det att jag har sovmorgon imorn också och får sova ut längre. Galet skönt också att jag slutar halv tolv!! Då väntar gymmet! Sedan tar jag långledigt från gymmet tills på tisdag då vi kör lika hårt igen. Har verkligen kört stenhårt nu i tre dagar. Låter kanske inte mycket men fy satans vad ont jag har i min kropp. Finns inte en del som inte värker! 
Ska ta tag i det här nu så jag får hoppa i säng, puss på er så hörs vi imorn! 

Lite av ett mål



Onsdag

Satte mig precis på bussen mot gymmet. Standard att alltid blogga på bussen hehe..
Är iaf fett taggad och känner verkligen för att köra till 100 så jag knappt kan gå efter haha! 
Får se om jag bloggar senare, har lite plugg att göra. Förresten så försökte jag blogga igår, men bloggen tyckte tydligen inte att jag skulle lägga ut dom bilderna.. Skumt. 



Lite färg skulle inte sitta fel

 
 

26 Januari

Är helt sjukt trött idag, skulle kunna somna vilken sek som helst. Men ska strax åka iväg och köpa någon mat att äta så får väl hålla mig vaken. 
Hade en jätte bra ikväll med tjejerna igår. Satt och snacka i flera timmar, åt massa, kollade skräckis. Fyra tjejer jag tycker väldigt mycket om att umgås med! 
Eftersom att det är söndag idag så har nog dom flesta lite söndagsångest? Lyckos mig så har jag faktiskt inte det, har en chill dag i skolan imorgon. Ska hålla på med massa smink och styla varandra. Hoppas ni mår bra! Puss

Lördag 25 Januari

Har precis packat och väntar på att Felicia ska hämta upp mig. Sedan far vi vidare ut mot sara. Blir sleepover med några tjejer från gamla klassen. 
Idag gick jag upp tidigt och åkte till hindersmässan. Köpte lite godis och mös runt med familjen. 
Imorse när jag vaknade var mitt äga jätte svullet, ni vet som jag berättade igår? Idag försvann det dock inte och är fortfarande svullen. Istället för att vara blå under vänstra ögat är jag röd, vilket gjorde att jag fick använda olika färger på concealern under ögonen. Hoppas att det försvinner snart. Nu kom Felicia, puss


24 Januari

Sitter på bussen påväg till skolan igen. Har 3h håltimme på fredagar så åkte hem och åt lunch. Har idrott nu som nästa lektion, sedan ska jag gå på hindersmässan med några kompisar. 
Imorse var ett rent helvete att gå upp, har inte varit i skolan på fredagar sen i nian typ. Var dessutom ute igår i 5h i sträck. Åkte skridskor, pulka och hälsade på mina gamla lärare. Så var helt slut när jag kom hem och somnade så fort jag la mig i sängen. När jag vaknade imorse var hela mitt ansikte skit svullet och jag kunde knappt se på mitt vänstra öga. Sjukt läskigt, men det mesta la sig efter att jag hade tvättat ansiktet lite. 
Har 20% på mobilen nu så borde verkligen lägga ner den nu. Så blir det när man inte orkar ladda på natten. Skriver mer sen, puss
Hahah ser ut som en riktig liten bebis 

22 Januari

La mig precis i sängen och ska strax sova, så snart ph är slut. 
Har haft en riktig skit dag idag, rullade permanent i skolan och det gick verkligen inte som det skulle. Jag va nära på att gråta, skrika och slå sönder min docka. Japp så är jag när jag är arg. 
Drog sedan till gymmet och då vart det bättre. Körde ett riktigt hårt helkroppspass och det var bara så skönt. 
Går i skolan som vanligt imorgon och efter det ska jag träffa några kompisar och ha det skoj. Godnatt 



20 Januari

Ska snaaart sova, är så himla trött och vill inget hellre än att sova och göra det i en vecka typ. 
Gick till skolan utan smink idag, hade liite ångest. Men eftersom att vi skulle ha lite mask o grejer och sminka oss så verka det väldigt onödigt. 
Tog tag i lite plugg idag, tänkte att jag gör lite varje dag, orkar liksom inte vänta till sista dagen och sedan behöva stressa sönder. Men allt blev klart idag istället, sjukt skönt faktiskt!
Är så himla träningssugen nu, så imorgon blir det gymmet wie! Godnatt 



Safe haven

Har någon av er sett Safe haven? Jag såg den ikväll och det är helt klart den bästa filmen jag sett. Det är en typical Nicholas Sparks film. Så romanstisk men ändå så himla spännande. Har ni inte sett den så måste ni verkligen se den!! 
Och dom två snyggaste skådespelarna är med också! 

18 januari

Gigantisk och gammal bild. Har tyvärr inga nya bilder eftersom jag inte är den som orkar ta bilder hela tiden. 
Var ledig igår och låg mest i sängen hela dagen. Hade sån sjuk träningsvärk efter veckans gympass.
Igår kväll träffade jag två kompisar, gick ut i snön till en backe och åkte pulka. Haha 10 år igen, och det var såå jäkla roligt!
Har inte så mycket planerat i helgen vilket blir skönt, har massa planerat hela januari ut ungefär. 
Ska fixa mig lite nu för att åka och hyra film, puss

Hej mitt vinterland

Det har snöat galet exakt hela dagen! Sjukt jobbigt att behöva gå till och från bussen i det här värdet, allt smink sitter på kinderna efter.. Får dock ett litet glädjeryck när jag tittar ut genom fönstret, det är såå mysigt! Så länge man får stanna inne! 

Nytt

Åkte till lager 157 idag efter skolan och fick det mig detta hem. Har velat ha en helt vanlig vit baströja ett tag. Sedan blev det en tröja som jag redan har fast i annan färg. Hehe men dom är så fina tycker jag. 
 

nails

Målade mina naglar svarta igår. Hade dock inget lack över så dom är nästan matta..
 
 

14 Januari


Sitter i mitt iskalla rum och tittar på tv. Känns helt underbart att just mitt rum är det kallaste i hela huset.. Har alla element på men det blir inte varmare för det.. 
Var på gymmet idag och körde lite mage. Sjukt vad mycket folk det är på gymmet nu, man får stå och vänta på allt. Men det gick bra ändå och jag blev nöjd. Hoppas ni mår bra, puss!

13 Januari


Bild från i lördags. 
Har fortfarande inte kommit igång med saker jag ska.. MÅSTE ta tag i träningen nu, det är bara att komma över den där jobbiga truskeln. Så imorgon blir det gymmet efter skolan! 
Just nu är det ju så himla kallt ute så jag vill helst inte gå ut. Mitt liv består av att sova, äta, skola och lite tv däremellan. Haha måste göra något åt det nu. 

10 januari

Jag har inte direkt bloggat ''seriöst'' på väldigt länge, och jag får lite ångest över det. Jag vill blogga men det blir liksom inte så. Första skolveckan är klar, och jag tycker det är väldigt skönt. Jag har alltid gillat skolan och längtat efter att gå dit även om jag kan känna ibland att jag verkligen inte vill dit. Har haft lite ångest över skolan sista tiden, och det kan bero på att vi ska få nytt schema och ha lektioner på fredagar. Fatta min ångest! Haha nej inte så farligt, en lektion kl 15 liksom. Men jag har hört att vi kommer ha en lektion kl 9 och sedan en vid 15.. Nu förstår ni min ångest va? Orkar inte tänka på det i onödan, blir säkert bra. 
Imorgon ska jag träffa lite vänner och fika. Kommer bli väldigt mysigt! Ska titta på någon film nu, puss
 
Förresten, i collaget på träningskläderna jag la ut är allt från nelly.com förutom skorna som är från footlocker.com

vill ha vill ha vill ha

 
 

Träningskläder

jag aldrig skulle tacka nej till 

Dröm hår

Vet ni vad? Det börjar snart bli dags att färga mitt hår igen. Jag färgade det två dagar innan julafton och har redan fått lite utväxt. Tänker dock inte färga det så snart. Är riktigt trött på färgen jag har nu och vill ha något nytt. Har varit inne på ljusare ett tag nu, men kändes inte så passade till vintern. I vår/mot sommarn så får det nog bli så, om jag inte hinner ändra mig. 

senaste naglarna jag gjort




2 Januari

Har precis kommit hem och ska strax byta om till träningskläder. Ska snart till gymmet med Sara och Matilda, sedan åker jag och Matilda +amanda hem till mig och har en sleepover. Kommer bli roligt eftersom vi inte träffas så mycket utanför skolan. 
Gick upp tidigt imorse och åka iväg och åkte skridskor med sara. Vi var inte där så länge men kul att göra något iaf. 
Åkte ut till marieberg med mamma en stund förut, typiskt oss att komma hem med halva butiken när vi bara skulle kolla efter ett lakan. Men fick med mig välbehövliga saker hem, som lite kuddar osv. Puss




nya naglar


Mina nya naglar. Första gången jag använde akryl och tycker ändå att det blev ganska bra. Valde att göra lite olika "mönster" för skojskull. 

Nyårsafton

Jag och Sara var hos mig och fixade oss, sedan åkte vi till Felicia en stund innan vi åkte till slottet och tittade på fyrverkerierna. Efter det var det tänkt att vi skulle åka till en fest, men vi sket i det och drog hem till felicia istället en stund. Vid halv tre ungefär gick jag hem och somnade en timme senare typ. Kanske inte den mest spännande kvällen men det var kul ändå. Smakade även öl för första gången, tyckte inte det var sådär jätte gott men inte äckligt heller. Dock alkohol fri eftersom jag inte dricker alkohol. Kanske smakar annorlunda om det är alkohol i? Kommer iaf dricka det någon mer gång, fast om några år kanske. Nu är det 2014 och jag ska börja ta vara mer på livet. Puss på er










hemma

Nu är jag hemma efter kvällens nyårsfirande. 2014, det känns lite coolt fråga mig inte varför, något bara gör att det känns coolt. Precis som det kommer bli coolt 2020 liksom. Sitter i sängen och käkar lite godis, har ingen större lust att sova alls. Borde väl kanske det eftersom det är en dag imorgon också. Har funderat lite på det här med nyårsluften, och jag har kommit fram till några stycken faktiskt. Funderar på om jag ska skriva dom här? 
Tänka skriva lite om kvällen osv men tar det nog i ett annat inlägg med lite bilder från kvällen. Puss
en oldie