Skriv din beskrivning här!

25 april

Fått min nya bil, roadtripat, kört runt på allt och alla, ätit i mängder, festat och hängt med mina älskade vänner. Det är ungefär allt som hänt under denna vecka som jag har varit lite off här. 


19 april



Massa maaaat, men det gillar vi. 
Kursen igår gick super bra och var en jätte rolig dag. Jag hann till skolan efter det och gick på min lektion sedan hängde jag med matildorna. 
Idag har jag hunnit med att kolla på min nya bil, skola, fika och tränat. Tvingade med mig Felicia till gymmet och körde ett hårt pass mage. Tror inte hon var så glad på mig efter det haha men roligt för mig var det. 
Imorgon går jag hela dagen i skolan och måste direkt till jobbet och kör sedan till stängning. Vill bara hoppa över morgondagen så det kan bli torsdag. Bästa dagen och då får jag äntligen köra min nya bil!! längtar 


17 april

Var så himla fin solnedgång när jag var ute och åkte tidigare ikväll, tyvärr blev den inte lika fin på bild.. 
Äntligen är denna helg slut. Men jag har klarat det förvånansvärt bra. Gårdagens pass gick hur bra som helst och var inga problem alls. Och dagens pass på 4h sprang iväg. 
Igår ikväll under tiden jag väntade på att hämta min mamma gick jag till satin där lite härliga brudar hängde. Var super mysigt verkligen och speciellt eftersom jag inte träffar dom så ofta! 
Imorgon börjar jag skolan 15 men har klockan på 7.30.. Ska på kurs i Kumla innan skolan så då får man skippa lite ledighet. Godnatt 

16 april

En oredigerad charmig bild från imorse ca klockan 7.20.
Nu sitter jag på frukosten på jobbet. Inte nog med att det har varit en lång vecka så jobbar jag hela helgen och idag 7.30-17. Ska vara lite chaufför ikväll sen kommer jag däcka direkt. Var ute igår så är lagom trött idag. Hoppas ni får en roligare dag än mig, puss

14 april


Provkört ny bil och hängt på satin har jag bl.a. gjort under veckan. 
Denna vecka har gått så sjukt fort men samtidigt har jag haft världens längsta dagar eftersom jag har ca 1 lektion om dagen vilket gör att jag knappt är i skolan och resterande tid sitter och glor mest. Borde väl egentligen anstränga mig mer med jobb och liknande men detta år har redan gått för fort och känns som det är för att jag har varit fullt fokuserad på jobb. Vill slappna av och njuta ibland också. 
Imorgon väntar praktik och sedan en hel helg med jobb. Är inte super taggad men det är bara att bita ihop och ta en redbull haha. Godnatt 

måndag

Happy Monday!
Jo men faktiskt, jag börjar 15 idag och ska strax åka till gymmet. Så skönt nu när jag har bil och kan åka hur jag vill. 
Hängde med brudarna och annat trevligt folk på satin i lördags. Jag valde att avstå från alkohol och körde istället. Men hade lika trevligt för det. Sov inte alls många timmar igår natt så var helt sjukt trött hela dagen. Var ganska pigg från att jag vaknade till 13 ungefär då dippa jag totalt. Sov några timmar under dagen och mådde bättre sen. Fick iallafall sova 10h inatt så nu är jag utvilad och jätte pigg. Denna dag gör vi till en bra dag tycker jag, puss! 
 

8 april

Hello partypeeps. 
Oj vad denna fredag har gått fort. Men har ändå hunnit med praktik, hämta ut mitt körkort, gymmat, träffat William och åkt massa massa bil. 
Imorgon jobbar jag sedan ska jag träffa brudarna. Hade ledig helg egentligen men man säger väl aldrig nej till ett extra jobbpass. Godnatt 

5 april

Hej denna härliga tisdag! 
Igår drog skolan igång igen, hade en körlektion sedan gick jag i skolan några timmar. Efter vi slutade åkte vi och handlade lite mat sedan åkte vi hem till matilda och lagade tacos. Kom hem halv tio ungefär och däcka ganska så dirket. Var helt sjukt trött. 
Idag hade jag sovmorgon till 13 men fick reda på en timme innan att lektionen var inställd. Var väl egentligen ganska skönt så fick jag sitta hemma och vara nervös för mig själv. 
Vid 14 åkte jag iväg till körskolan och sedan vidare till trafikverket. Jajamän så idag fick jag körkort!! Skrev förra tisdagen och satt och grät på måndagkvällen för att jag inte fattade någonting haha.. Men det gick ändå för godkänd blev jag. Så nu har jag gått i en vecka och bara väntat ut tiden ungefär. Mina kompisar har frågat hur det går, om jag har bokat oså och hela tiden gick jag runt och var tvungen att ljuga ihop något fort. Redan igår blev jag helt sjukt nervös så hade panik under en stund när jag inte kunde prata med någon för att jag inte hade berättat för någon. Men nu är det äntligen klart! 
Ska städa upp lite i mitt rum innan jag ska käka något och sedan ska jag hämta upp sara och felicia haha. Puss

2 april

TB från i somras med min bitch.

Hur kan jag inte sova nu egentligen.. Har känt mig helt off hela dagen pga att jag inte fick sova så mycket inatt. 
Hade en full dag på praktiken igår,  bottenfärg, toning, klippning och fön. Var helt sjukt trött men gick ändå ut och åt med tjejerna, Var himla mysigt så helt klart värt det. Kom inte hem sent alls men kunde inte sova pga den där jävla mensvärken som vägrar försvinna. Grät konstant i 2h för att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och ingenting hjälpte.. 
Så idag har jag inte alls känt mig på topp, men hoppas ändå jag får sova lite längre imorgon. Godnatt