Skriv din beskrivning här!

klipp och sling i hätta

Dagens arbete! Valde att slinga i hätta eftersom jag bara gjort det en gång tidigare och tycker det är lite obehagligt, känns som jag ska göra illa kunden när jag sticker när nålen oså. 
Blev riktigt nöjd denna gång och hann klart på mindre än 2 timmar. Det är en ganska rimlig tid för det arbetet. Slingorna syns inte så bra på bild vilket är tråkigt, men det blev väldigt stor skillnad och det blev jätte fint.
Klippningen valde jag att spara samma fort som det var men klippte ihop det mer, som ni ser på nedersta bilden så är linjen rak och inte hackig som innan.
Sedan valde jag att spara den ganska så skarpa kanten i nacken som gör att det ser ut som om man lagt något på huvudet bara. Jag tyckte iaf att det var snyggt och något annorlunda, min lärare tyckte dock inte detsamma. 

Some new

Har precis beställt detta och väntar otåligt! Jag känner mig inte lika låst nu när jag tjänar egna pengar men är fortfarande så enormt snål! Haha det är sjukt. 

28 januari

Idag har jag haft praktik hela dagen och är helt slut i huvudet. Ska tvätta bort mitt smink och sova snart. Det är jobbigt att vara så trött hela dagarna och dessutom har jag jätte svårt att komma upp på morgonen och får alltid stressa in i sista sekund.. 
Känns som detta är en väldigt stressig vecka, men vet inte vad det beror på eftersom att den inte är stressigare än vad någon annan vecka brukar vara. Har precis gjort klart tre uppgifter och börjat på den fjärde, känns riktigt bra! Hoppas ni mår bra, puss

tisdag

Saknar dessa töser så jävla mycket! 

Tänkte gymma idag efter skolan men har haft så ont i kroppen hela dagen så jag strunta i det. Hade badminton och beep-test på idrotten igår, har sån sjuk träningsvärk efter det! Skojar inte jag skriker inombords varje gång jag reser eller sätter mig.. Jag har bestämt mig för att visa min idrottslärare att han har suttit fel betyg på mig så jag försöker gå in för 110% nu! Betyget han tycker jag har är pinsamt. Aldrig haft så dåligt. Och då är jag ändå med på alla lektioner och gör alltid mitt bästa. Är min lärare krävande? JA 
Eller så har jag bara HELT fel bild av mig själv. Nu ska jag släppa det här, godnatt 

25 januari

Hemsk bild men enda jag har från idag. Även mina nyaste kläder jag köpt som jag ungefär lever i. Älskar modellen på tröjan, använder bara sånna. 
Har precis bokat ansiktsbehandling imorgon!! Ska bli så fruktansvärt skönt.
Fick utslag i hela ansiktet för två månader sen ungefär och det har fortfarande inte försvunnit helt och har fått ärr nu efter.. Mitt mål är att inte behöva använda foundation till vardags iaf. Som ni vet är jag fruktansvärt lat och skulle mer än gärna slippa använda det. 
Var på marieberg en stund idag och kikade lite. Hittade ingenting förut ett par örhängen och ett halsband. Har fått någonting för smycken och använder det hela tiden. 
Har ingenting att göra så ska hoppa i säng och försöka sova. Godnatt

24 januari


Det kanske vore något att klippa av mig håret? Någon gång i livet ska jag faktiskt ha så kort, men inte än. Är för feg för det. 
Sitter på hockeyn nu och väntar på att det ska komma lite folk. Är väldigt lugnt just nu. Längtar så mycket tills jag slutar för idag är jag inte på humör.. 
Umgicks med tjejerna igår och åt massa gott. Haha vilka är ens tjejerna? Skriver alltid tjejerna men menar oftast olika. Igår var det tjejerna från klassen iaf! 
Igår hade jag även världens gulligaste tant i salongen som jag klippte. Kul att få klippa något annat än bara korta killfrisyrer eller toppa långa hår. Puss

22 januari


Har precis kommit hem. Har köpt hem lite mat som jag snart ska laga. Mamma är hos min morfar och skottar snö, så jag är ensam med min bror i några timmar. 
Är så himla trött så jag ska slappa framför tvn en stund! Puss 

färgning nr 2

Ursula bilder men detta är torsdagens arbete. Vi fick göra vad vi ville på lektionen så jag blekte bort de gula och la rosa och några röda slingor i luggen. 

18 januari

Åt god mat tillsammans med tjejerna igår, alltid lika roligt att umgås allihop! 
Denna vecka har gått så sjukt fort. Har haft praktik två dagar och jobbat en. Så har varit ganska slut och sovit länge idag. Hoppas ni mår bra, puss

tisdag


Nu sitter jag på bussen och ska äntligen träna igen. Slutade 12 idag så åkte hem och åt lunch och nu ska jag möta Sara.
Igår slutade vi 11 så då följde Frida och emma med hem till mig så jobbade vi med vårt UF-företag. 
Idag hade jag min sista engelskalektion någonsin. Hur skönt känns inte det liksom? Är så glad över att jag ska slippa börja 8.10! 
Har inte fått mitt betyg än men vet ganska säkert att jag har höjt mig sedan 9an vilket är enormt för att vara mig som verkligen suger på engelska. 

fredag 9 januari

Insåg precis att jag på senaste tiden väldigt lätt börjat gråta över saker. Precis när jag gick in på en tjejs blogg och det var en bild på hennes man som satt och tittade på deras nyfödda son och log samtidigt som deras dotter satt bredvid, började storgråta för att dom såg så lyckliga ut! Sitter och kollar på klipp på youtube jag har sett 1000 gånger och storgråter. Why förstår inte vad detta kommer ifrån. 
 
Idag har jag haft en riktigt seg dag. Har varit i salongen och det jag hann göra var en uppsättning. Mådde väldigt dåligt på förmiddagen men när jag fick lite mat blev det bättre. 
Någon mer än jag som börjar få ångest över skolan? haha tror att många haft det ett tag men jag har faktiskt aldrig haft det. Varje dag får jag jobba med det jag älskar mest. Men nu har det blivit mer krav, vi ska få nytt schema, och jag börjar tvivla mer och mer. Vare gång jag ska göra något står jag och tänker på hur jag gör, hur resultatet blir, hur jag får be om hjälp, om jag får be om hjälp. Och allt pga att dom bedömmer allt vi gör och efter dessa punkter. Får ångest så fort jag tänker på det. Kommer ju fortfarande bli frisör, det är ingen fråga om den saken, det finns inget annat för mig. Men jag är osäker på om jag kommer bli godkänd och faktiskt få den bedömningen jag vill ha. Är ju urlöjlig som säger så eftersom jag i nuläget ligger på ett C. Men jag vill ha A. Förra året när vi fick våra betyg för tidigare frisörkurser och jag fick C blev jag så arg att jag gick ut ur klassrummet och låste in mig på toan. Lovar att jag hade kunnat slagit sönder något med den ilskan jag kände. 
Vem fan vill inte ha ett A egentligen, men det finns inget jag älskar så mycket som allt med frisör, om jag inte får vara bäst på det vad kan jag vara bra på då. 
 
Nu ska jag lyssna på fler bra låtar och gråta lite mer, haha ha en fin helg hörni! OCH PÅ MÅNDAG KOMMER SARA HEM! nu när jag känner mig så känslig så blir jag ännu ledsnare (av lycka dåra) att hon snart kommer hem! 
 

8 januari

Hade egen hårvård idag i skolan, så Frida la i en bottenfärg på mig bara. Blev ingen skillnad utan bara en uppfräschning. 

Måste även säga hur glad jag blev idag när jag jobbade. Min gamla idrottslärare från mellanstadiet kom och handlade och jag tänkte att han inte skulle känna igen mig så jag sa ingenting, sedan säger han "jag känner igen dig, jag har haft dig som elev va?" Blev såå glad! Mest för att jag tydligen är mig lik, vilket faktiskt kändes bra. Det gjorde hela min dag<3 

onsdag


Har spenderat så mycket pengar idag så nu får det vara nog! Dock gick det mesta till parfymen jag skulle köpa. Men nu blir det shoppingförbud ett tag framöver! 
Imorgon börjar skolan igen och jag är nog precis som alla andra så jäkla otaggad. Det som får mig att tänka positivt är att jag får träffa tjejerna och att det blir rutiner igen. Så fort jag kan ska jag börja träna och faktiskt må så jävla bra jag bara kan! Är trött på att gå och må lite halvdant.. 
Ursäkta för mitt språk! Imorgon blir det även lite jobb på Coop efter skolan. Godnatt 

7 januari


Jag har varit vaken ett tag pga en förjävlig mensvärk. Ska träffa Felicia och William sen för lite shopping. Ska bla köpa en ny parfym. 
Vet ni att det brukar alltid komma en kille på hockeyn, stamma fram "det, det är kallt ute" han säger verkligen ALLTID exakt så. Sedan säger han "det ska snöa inatt" och alla svarar jämnt "neej tror du" och det roliga är att varje gång han har sagt så, så har jag vaknat upp till att det har snöat. 

6 januari

Är hemma från hockeyn nu. Sjukt hur slut man blir fort nu när man har varit ledig så länge. Är inte vad vid att göra massa saker, haha mest ligga i sängen och kolla film.
Det är precis det jag har gjort dom senaste dagarna. Har varit helt avskild från världen. Inte pratat med någon, inte brytt mig om någonting. Bara legat hemma och kollat film. Har faktiskt varit jätte skönt att inte behöva tänka på någonting alls. Försöker inte låta skrytig eller leka svår nu men har faktiskt flera oöppnade meddelanden sen några dagar som jag inte orkar öppna. Haha dessa människor lär ju tro att jag har dött eller något. Men jag orkar helt enkelt inte. 
Annars mår jag bra, bara att jag är helt slut som människa. Eller så är jag bara förjävla lat haha. Puss

5 januari

Har varken tvättat mitt hår eller skrubbat bort min brun utan sol sen nyår. 
Mitt hår har nog aldrig varit så fint, skälet till varför jag inte tvättat det. Men det är dags nu. Från nyår och personalfesten så luktar mitt hår äcklig rök (jag har inte rökt utan människorna runt omkring mig). 
Och min vackra hals som är så fläckig.. Min bus har typ kliats bort därför jag har vita fläckar. Kan lova er att jag inte såg ut sådär haha! 

söndag 4 januari

Hej på er! Har varit ute på en promenad på förmiddagen och nu väntar jobb. 
Igår var jag på personalfest. Hade riktigt roligt och var kul att träffa alla utanför jobbet. Hoppas allt är bra med er, puss

naglar

Mina akrylnaglar jag gjorde till nyår. Var inte tänkt att det skulle bli så skarpa tippar av glittret men måste hålla med min mamma om att det nog är dom snyggaste naglarna jag gjort! 

2 januari

Har länge velat ha en dunväst och idag hittade jag äntligen en. Från peakperformance och 50% rabatt, helt sjukt! Har en vinterjacka från peak och älskar den så mycket, kommer älska denna minst lika mycket! 
Annars idag har jag varit på bio och bara tagit det lugnt. Puss

1 januari

Hur mår folket idag då? Förutom att jag är jävligt trött så mår jag toppen. Sov 4h i natt ungefär pga någon som snarkade så jävla högt. 
Jag hade en mysig nyårafton tillsammans med härliga brudar hemma hos Ebba. Det bjöds på kanske det godaste jag någonsin ätit! Herrejävlar är allt jag har att säga haha. Sedan drogs det vidare till fest. Hade kunnat skippa festen och stannat med tjejerna istället faktiskt. Aldrig varit på en tråkigare fest och aldrig någonsin velat åka hem så mycket. 
Lovade mig själv att det inte blir något festande nästa nyår, (det är för överskattat alltså) men så påminde alla mig om att jag faktiskt kommer vara 18 då så kanske tänker annorlunda då. 
Men jag är inte som vissa andra (höh blink felicia) nyår är inte allt och även fast jag hade en skit nyårsafton så känner jag mig lika glad för det. Puss