Skriv din beskrivning här!

i Stockholm

Finaste små skitungarna
Ligger och snackar skype med felicia. Vi hade lite att prata om så. 
Åkte tidigt till pappa imorse och var framme vid lunch. Vi har varit iväg och badat i havet. Super skönt i denna värme! 
Får se vad som händer imorgon, vet att dom ska ta spruta imorgon så det är väl det jag vet! Godnatt 

Min dag börjar bra

Har precis kommit hem efter en tur till stan. Tänkte åka till gymmet men det var visst stängt. Så jag och felicia vände och åkte hem igen. 
Ska hoppa in i duschen och (ÄNTLIGEN) tvätta mitt hår. Sedan ska jag käka lite och packa. Åker till pappa imorgon så det kan nog vara bra om jag packar lite. 
Juste jag höll ju på att bli påkörd också, påväg hem från stan. Kändes som hela mitt liv spelades upp och jag fick värsta kicken. Haha är det då man får en nära-döden-upplevelse?
Det var någon idiot som körde mot rött när jag åkte över övergångsstället. Jag skojar inte om bilen nuddade min moppe. Så nära var det! Både felicia och en tant stod och gapade och såg helt chockade ut. 
Men jag lever och fick mig ett gott skratt. Kan nog bero på att jag blev chockad och rädd. 
Bild från min instagram. Insåg precis att mina pupiller knappt syns, haha kanske därför jag ser lite annorlunda ut. 

28 juli

Har precis kommit hem efter en kväll hos Per-axel, där det var några boys från gamla klassen också. 
Satt mest och snacka lite skit osv. Haha kul var det iaf. Innan alla skulle dra så drog vi hem till william och skrämde skiten ur honom. Ja ni ser ju tweeten över, dessutom stod Hugo bakom dörren med ett basbollträ i handen hahah! 
En fett tråkig grej som hände idag.. Jag klippte mig i fingret för första gången.. Alla lärare som har sagt ''alla klipper sig, det händer heeela tiden'' och jag har aldrig klippt mig. Tills nu..
Nuu ska jag se klart fast & furious som jag började se igår. Alltså så jäkla bra filmer, förstår inte folk som inte gillar dom!! Godnatt

lördag

Har haft släkt och vänner över idag och firat min bror som fyllde 18. 
Just nu tror jag att vi har gäster över. Haha har inte varit nere men tror jag hörde röster. Ska käka lite sedan ska jag nog lägga mig och kolla på en film. Är på så fruktansvärt dåligt humör, har varit det hela dagen men det har blivit värre mot kvällen.. Får se om jag skriver något mer senare, puss 

26 juli

Har inte haft smink på hela veckan, och det har inte börjat störa mig än. Märks att jag börjar bli van med att gå utan smink. För några veckor sedan hade jag haft panik nu. 
Har varit lite konstig uppdatering i veckan. Kan bero på att jag vid flera tillfällen tänkt bloggat, varit inne och skrivit men sedan ångrat mig för att jag inte har haft något att skriva om. 
Har hela veckan varit iväg med massa kompisar och badat. En dag i säbylund och tre i kalket. Har tyvärr inte fått någon färg ALLS under dessa dagar.. Låg och pressa som fan här hemma idag och har äntligen fått lite mer färg. 
En av alla mina 4 bröder har i veckan fyllt 18. Känns riktigt bra att jag glömde bort det och sa grattis efter halva dagen ungefär haha..
 
Har även börjat planera nästa vecka. Drar en resa till stockholm och hälsar på min far och sedan blir det grönan med tjejerna. Och vet ni vad? Jag har bestämt mig för lite roliga saker som jag ska göra. Bla färga mitt hår. Mer om det kommer! Puss

shopping


En bild på sakerna jag köpte i Stockholm. Sedan köpte jag en klänning och ett par linnebyxor som är svinsköna att bara ha hemma. 
Kommer förmodligen visa bild på klänningen imorgon. Puss

måndag



Är i säbylund med massa vänner och solar och badar. Har det riktigt skönt och det steker på! 

20 juli


Har fått reda på att jag var med i synas på blogg.se nu. Därav alla kommenterar. Som fortfarande rullar in. Tycker det är så roligt och tack igen! 
 
Har fått en ny lyckoburk (haha wtf) med mitt namn på igen, fast denna gång blev det en liten burk och inte en stor.
Kom precis på att jag nog inte skrivit det i bloggen. Att jag fick en burk med mitt namn på. Det var undertiden jag var lite off.
Har legat ute och solat precis hela dagen idag. Felicia kommer hem idag och den kvinnan har solat hela veckan. Gissa vem som kommer bli osynlig bredvid henne.. Hoppas på att jag fått lite färg idag iaf, puss

Helgen

ÅHH dessa dagar. Började fredagen i stockholm med massa shopping. Har tyvärr inte hunnit ta kort på grejerna än men det kommer. 
Kom till Norrtälje kl 17 ungefär. Vårt hotell låg precis vid hamnen alltså precis mitt inne i stan. Gick ut och åt på en gammal goding till resturang haha, åt världens godaste och även största hamurgare, no joke. Gick sedan runt lite i stan och tittade på olika ställen. Helt otroligt att se allt där man växte upp. 
Idag åkte vi till huset där vi bodde som ligger en bit untanför. Gick aldrig ur bilen därav den dåliga bilden (röda huset, raden nästlängst ner) Många minnen från Backebogård. Sedan gick bilen hem. 
Mycket kortfattat om dessa dagar, men det har varit jätte roligt! Har längtat efter detta så länge. 
 
På dom översta bilderna ser ni hur roligt vi hade i bilen haha. Sedan bilder på vårt rum, vad vi åt och runt i stan. 
Det röda huset som jag skrev att jag bott i, huset ovanför, där har jag också bott. Fast där bodde min pappa efter mina föräldrar hade skilt sig så bodde i örebro samtidigt. 
Drar skälet till varför jag bodde där när jag ändå är i gång för folk frågar mig hela tiden ''jaha så du är inte från örebro? du är alltså född i norrtälje''
Nej jag är född i Örebro och är härifrån. När jag var 2år valde mina föräldrar att flytta till Norrtälje pga att det skulle bli närmare för min pappa till jobbet som jobba i Stockholm. Vi bodde där tills året jag skulle fylla 7, då mina förälskar skilde sig. Pappa flyttade in till stan i Norrtälje medans jag och mamma flyttade till Örebro. Sedan bodde jag väl en/två helger i månaden hos min pappa. Min pappa bor inte längre i Norrtälje utan i Stockholm. Hah ville bara få med det så ingen undrar varför jag inte träffade honom eller bodde hos honom nu när jag var där.
Mycket privatliv på slutet, gilla läget. 

Sjukt

Gick in på bloggen och såg att jag fått 23 nya kommentarer. Asså WHAt? Haha hur hände detta? Hade dessutom besöksrekord. Händer aldrig att jag får någon kommentar så är helt chockad. Någon (kanske av er som kommenterade) som vet varför så många kollat och kommenterat? Har jag blivit länkad någonstasn eller så? 
Skulle vara jätte kul om någon visste och kunde berätta! :D Tack för alla jätte fina kommentarer förresten! 
Undertiden jag skrev detta fick jag en till kommentar haha, detta är sjukt. 
 
Är iaf hemma från Norrtälje nu, har haft det jätte bra och fått uppleva och se saker jag inte sett sedan jag var 6. Har massa bild som jag ska visa men tänkte ta det i ett annat inlägg, puss

18 Juli

Sitter i bilen påväg till Stockholm nu. Blir ett stopp i Stockholm för shopping sedan fortsätter det till Norrtäje. 
Ska bli såå kul att få komma till Norrtälje efter 10år sedan jag flyttade därifrån. 
Hoppas ni får en bra helg, min börjar perfekt! Puss

Sminkhörna



Har utökat min sminkhörna en aning. Suttit upp en hylla och en låda under bänken. Är riktigt nöjd och kan äntligen ha allt mitt smink uppe och lätt få tag i.
Är så himla sugen på att köpa mer smink och fylla hela lådan nu! 


17 juli

Okej idag vaknar jag upp och skäms över mig själv. Skulle alltså tränat med sara kl 9 i morse. Och ändå sitter jag här? 
Jag vaknade stängde av larmet och somnade sedan om.. Vaknade för en kvart sen ungefär i panik och undrar vad klockan är. Sara har skrivit och jag får panik. Skäms som fan över mig själv och känner mig så jävla besviken. Ingen big deal men känns så jävla jobbigt när jag tänker på det. Hon stod liksom och väntade på mig.. och här låg jag och sov hela tiden..
Jag MÅSTE iaf träna så detta sätter inte stop. Orkar dock inte åka in till stan så det får bli ett pass här hemma. Ut och springa arslet av mig ,verkligen, som straff ska jag plåga mig själv och springa mycket längre än vad jag egentligen orkar. Får se hur vi gör med styrkan, det känns ändå så himla oseriöst. Har inte kört styrka på typ så länge jag kan minnas. Blir bara massa kondition hela tiden. 
Ni får en 2år gammal bild. 
 

16 juli

Sitter och kollar på en film nu men ska strax sova. Finns ingenting att göra vaken så det känns onödigt. 
Drog iväg till gymmet idag. Sprang av mig lite och stretchade en del. Jag och sara har bestämt oss för att vi ska bli lika mjuka som vi var en gång i tiden, när vi dansade. Haha målet är väl att kunna nå fötterna igen hehe. 
Åkte iväg till säbylund ikväll med några friends och badade. Galet kallt i luften men hyfsat skönt i vattnet. 
Hela dagen idag har jag även stor städat mitt rum. Är inte klar på långa vägar, men en bit har jag kommit. 
Bilden på mina naglar får ni för att jag precis har tagit bort mina naglar och ska låta dom vila ett tag. Har haft naglar nu så länge jag kan minnas och det börjar märkas på mina egna naglar. Känns jätte konstigt att ha en så stark färg och dessutom så tunna naglar. Vågar knappt använda händerna. 
De senaste två gångerna när jag haft akryl har jag inte haft någon förlängning utan bara förstärkning på. Går mycket snabbare och gillas mycket mer enligt mig. Godnatt 

14 Juli

Klippte William igår när jag kom hem. Det är väldigt enkelt att klippa honom för att det blir alltid väldigt bra. Tror vi båda är nöjda över resultatet. 
Var vaken till halv fem inatt.. Haha det finns inge tidigare för mig. 
Men jag vaknade för en timme sen och är riktigt pigg. Ska snart byta om för att åka till gymmet. 

söndag


Sitter i bilen påväg till mina kusiner. Är helt sjukt trött, var vaken lite för länge igår haha.. 
Träffade Sara en stund igår, hon har varit borta i en vecka så har knappt pratat med henne. Men nu är hon äntligen hemma! Tyvärr så åker Felicia bort idag och är borta en vecka.. 
Mitt humör på senaste tiden har gått lite upp och ner, haft svårt att tänka klart men nu är det bättre och det är skönt! 


Fredag

Ungefär såhär har min dag varit idag. Har hängt i Nora hela dagen med tjejerna. Legat på stranden och vinglat runt på en brygga haha. 
Kom hem runt 18 och tog moppen direkt till säbylund med william och joar. Det var så jäkla skönt i vattnet. 
Påvägen hem fick jag slut på bensin också. Måste lära mig att tanka när det står på tomt. Tänker alltid ''men jag kommer dit och tillbaka iaf'' ellerhur.. 

11 juli

Godmorgon! Jag är redan uppe för snart får jag besök. En granne ska komma hit och klippa sig. Sedan ska jag iväg till nora och träffa tjejerna i klassen. Har inte träffat dom sedan skolavslutningen så det ska bli så roligt!
Hoppas ni får en bra dag 

TIPS

Fick hem nytt smink för två veckor sen ungefär. Måste bara få berätta huuur mycket jag älskar detta!
Jag valde att köpa tre olika färger pga att jag beställde från elfs hemsida och inte var säker på färgerna. 
Måste säg att almond är min stora favorit. Den är något mörkare och perfekt som shading. Har använt beige några gånger och insett att den är lite för röd för mig. Nu när jag har solat så går min hy mer åt gult än rött. Men i vinter tror jag starkt på denna! Sedan har vi tan. Som jag bara hunnit testa en gång men redan älskar. Den är perfekt för min färg, då tan är lite mörkare än beige och mer åt gult. 
Detta är helt klart det bästa mineral sminket jag använt. Dessutom, dom kostar 50 kr styck. 
Elf är ett riktigt bra märke till riktigt bra pris. TIPS 
Finns att köpa HÄR

10 juli

Det är kul att folk fortfarande kikar in. Måste faktiskt be om ursäkt. Har haft internet sen i söndags men verkligen inte orkat blogga. Dessutom har vädret varit på topp hela veckan vilket gjort att jag knappt har varit inne. 
Har precis sett klart veckans pll och safe haven som jag började kolla på igår. ASSå vilka känslor man får. 
Ska snart lägga mig och försöka sova. Har vänt på dygnet helt nu och börjar få svårt att sova. Händer mig aldrig.. 
Men vem försöker jag lura, att lägga sig tidigt för mig är runt 2. 
Ska iaf gå upp tidigt imorgon och ta igen soltimmar. Känner mig helt vit när man ser hur bruna alla andra är.. 

två soliga dagar


Ligger hemma hos Felicia och solar just nu så passar på att slänga in ett inlägg medans jag solar ryggen och det finns wifi. 
Har spenderat dom två senaste dagarna här och med dessa tjejer. Perfekta dagar. 
Åkte till lägenheten igår kväll, gjorde jätte god mat, satt och snacka och skratta hela kvällen. Puss

jag lever

Tänkte bara säga att jag lever. Har ju inte bloggat på snart en vecka. Har skjutit upp det och i onsdags gick vår router sönder så har inget internet. Men förhoppningsvis får vi tillbaka det på tisdag. 
Annars har det inte hänt något i veckan, har legat sjuk fram tills igår ungefär. 
Tror att jag för första gången i mitt liv har fått halsfluss. Men en väldigt liten.
Men nu är jag iaf nästan 100% återställd och redo att börja utnyttja att jag faktiskt är ledig och har sommarlov. Hitta på grejer och inte bara ligga inne och inte kunna gå ut.
Mitt senaste inköp som jag är så jäkla nöjd med.