Skriv din beskrivning här!

30 november

Ikväll har vi varit på julbord jag och mina bästa kollegor!
Förutom att jag är förkyld och har noll energi så känns livet ganska bra nu.
Imorgon väntar mingelkväll på salongen och sen är snart denna vecka över.
Redan 1 december imorgon så snart drar julruschen igång och det känns så jäkla bra! Godnatt


1 advent

Här sitter jag med min favorit mask i ansiktet. Har som rutin att varje helg använda denna för att i framtiden kanske bara kanske få fin hy. 
1 advent idag och herregud vad tiden går fort. Denna helg har bara sprungit förbi. Kan också vara för att jag hade hela gårdagen uppbokad med saker. Idag spenderade jag förmiddagen i sängen innan jag åkte och adventsfikade med brudarna. Gårdagen blev verkligen lyckad och kanske lite för hård.. Men hade riktigt roligt iallafall! 
Imorgon är det måndag igen och ny vecka. Denna vecka väntar bara massa roligheter. Inte nog med att vi ska på julbord med jobbet, så ska vi även ha lite mingel och öppethus på salongen på torsdag. Sedan är det en 6 dagars arbetsvecka för mig eftersom jag denna vecka jobbar lördag också. Puss

favorit

 

14 november

Måndag igen och ny vecka. Vaknade upp med noll motivation överhuvudtaget.
Ser fram emot julen nu. Allt mysigt som händer runt omkring julen. Men det känns för långt bort för att kunna längta enda dit.
Behöver något projekt att jobba på under veckorna utöver jobbet. Nu blir det mer att jag lägger mig i sängen direkt efter jobbet och orkar inte göra något förens det är dags att sova. Ungefär som nu haha. Godnatt


9 november

Ojoj vilken dag. 2 färger och 2 klippningar är inget jag är van vid. Herregud så slut jag är i fötterna. 
När jag var klar med sista kunden var det redan jätte mörkt ute och inte nog med det så hade jag fullt minne på mobilen så därför är slutresultatet inte alls rättvist. Det blev ett betydligt mycket kallare och fint resultat. Hade goaste kunden som var så jäkla social och trevlig! Fick klippa av en hel del pga att det hade gått av på vissa ställen. Men se så fint och tjockt det ser ut! Detta gör att jag älskar mitt jobb ännu mer

Winter glow


Lördag 5 november

Roadie till Mall of scandinavia idag. Passade perfekt en dag som denna efter all stress bla denna vecka. Undra när man någon gång ska sluta stressa? Skulle behöva gå kurs i hur man slappnar av och bara tar det lugnt. 
Igår var första fredagen sen typ 2 månader tillbaks som jag inte gjorde någonting. Valde verkligen att sitta hemma, helt själv och bara va. Alltså det är så underskattat. Bästa som finns är ju att vara själv och inte ha massa måsten!