Skriv din beskrivning här!

torsdag



Min dag i bilder. (ursäkta bilden på mina ben, men den var så härlig) Har legat och stekt i solen precis hela dagen! Nu ska jag åka iväg och grilla med några vänner, puss

29 maj

Tre bilder som förklarar min dag väldigt bra. Började dagen i skolan med att klippa matilda. Sedan åkte vi hem till Frida, åt frukt och snackade massor. Kom hem åt lite igen och gick sedan ut och träffade sara. 
Min dag har varit väldigt bra med mycket känslor. Haha som ni kanske finns så skulle jag få reda på mitt betyg idag. Var så arg att jag bara gick därifrån och ville låsa in mig på toan och gråta. Funderar på att ta upp det med mina lärare, men tror inte att det är värt det. Kommer säkert bara känna mig ännu sämre som förmodligen tror att jag är bättre än vad jag är.. Nu ska jag sova iaf och hoppas på att jag kommer släppa det här. 
 

27 maj

Fick plötsligt ett sug efter mango, vad är mitt problem? Tycker inte ens om mango, har ätit det en gång och då tyckte jag det var svinäckligt. 
Sitter just nu med världens ångest över imorgon. Töntar mig som fan och nojar mig över att jag ska få mitt betyg i frisör imorgon. Eftersom det är det roligaste jag vet vill jag vara bäst på det och självklart få så högt som möjligt. Brukar aldrig bry mig speciellt eller tänka så mycket på vad mitt betyg blir, men detta är något speciellt. Kanske åker hem efter skolan och gråter.. Haha nej det hoppas jag inte att jag ska behöva! 
Sista skoldagen för denna vecka imorgon, wow jobbig vecka. Slutar tolv och då åker jag och tjejerna hem till frida och myser massa! Puss

nytt

Märkte nu hur urusla bilderna blev som jag tog men det viktigaste är att ni ser vad det är. Var verkligen i behov av nya produkter så åkte till kicks och köpte detta idag. Förutom matis förpackningen som är från mammas jobb. 
Idag har det varit en helt vanlig skoldag, färgat lite hår och fått mitt slutbetyg i en av kurserna. Blev så glad! 

om min praktik

Tänkte skrivs lite om hur min vecka har varit på praktiken och lite runt det. 
Först och främst så var jag på Hair Station som ligger inne i stan. Som ni redan vet jobbade (eller vad ni nu vill kalla det) jag mellan 9-18 varje dag. Trodde faktiskt inte att jag skulle pallla vara där i 9 timmar varje dag, men det gick faktiskt riktigt bra och det gick väldigt fort. Räknade ut det och har varit där i ungefär 44 timmar denna vecka, medans jag vanligtvis brukar gå i skolan runt 21 timmar per vecka. 
Så vad fick jag göra, ja eftersom jag bara går i ettan så fick jag inte ta några kunder eller så. Men jag fick hjälpa till att lägga färg osv. Jag diskade,tvättade,soppade hår, torka speglar, bänkar och hyllor, gick ut med soppor, fyllde på med kaffe och kakor, servera kaffe, blev klippt och fick hårinpackning, fick en uppsättning, lärde mig göra 5 och 4 fläta och en flätdounat, lägga färg på tre kunder, tvätta hår, hjälpa till med permanenter och bleka en tjejs toppar. Haha lite kort sådär om vad jag fick göra;) Låter kanske riktigt tråkigt när man läser vad jag fick göra men helt ärligt så var det inte så farligt, fick lära mig jätte mycket och det var super roligt!
Sedan på torsdagen och fredagen så fick jag produkterna på bilderna. Sjukt snällt och jag är verkligen jätte jätte glad över det! Älskar oljan och har en sen innan.  

morsdag!

Sara, william och joar har precis åkt. Har klippt joar och sedan umgicks vi lite efter. Hoppas att han blev nöjd, det var iaf vad han sa haha. 
Annars idag har jag varit på tant grön med min familj, mormor, moster och kusiner och firat lite morsdag. 
Förlåt för att jag aldrig sa det, grattis mamma du är världens bästa! 
Känner absolut ingen ångest över att gå tillbaka till skolan imorgon, det ska faktiskt bli väldigt skönt. Börjar dessutom tolv så finns inget att klaga på.
Ska slå på någon bra film nu och äta lite godis. Vilket jag verkligen inte behöver efter dagens bakelser.. Puss
 

fredag


Vet ni hur glad jag är just nu? Har äntligen helg och njuter till 1000. Har precis klippt William och gud så roligt det är! Har fått jätte mycket komplimanger idag om hur duktig jag är och vad jag kan. Super roligt! 
Tänkte göra en video där jag pratar lite mer om min praktikvecka, någon som är intresserad av det? 
Två bilder på hur William blev i håret. Han blev jätte nöjd och det är det viktigaste! Förresten fett fin bild på mig med en kaka i handen;)


mina naglar



onsdag


Dagens coniis! AHAHA nej nej och nej, det håller inte! Såhär har jag sett ut idag, dock inte så dryg. Har varit glad men väldigt trött idag. Nu 3 dagar på praktiken börjar jag känna av det.. Blir bara tröttare och mer ont i fötterna. Att ta av mig barfota och gå utomhus var nog det skönaste på länge! 
Annars är praktiken väldigt bra, har lite saker jag brukar göra och sedan kommer det alltid nytt varje dag som går. Får lära mig enormt mycket! 
Dock känns det ju inte så kul att just den här veckan när jag står inomhus 9-18 så ska det vara skit fint väder ute.. Så typiskt! 
Hoppas ni mår bra, puss 

Måndag 19 maj

Hittade två gamla egopics. Har absolut inga nya bilder därav dessa bilder. 
Sitter just nu i min säng och ska snart hoppa in i duschen. Är helt slut efter dagen och har jätte ont i huvudet. 
Praktiserar ju den här veckan. Har bara gått en dag men det känns ganska bra. Finns dock inte så mycket att göra men det är ganska skönt ändå. Dock känns tiderna lite sådär, 9-18. Så jag kommer vara helt död efter denna vecka! 
Så helgen kommer spenderas hemma, i sängen med massa godis och bra film. Kommer inte lämna sängen 1 sek. Någon som känner detsamma och är sugen på att joina? Hoppas ni mår bra, puss

lördag

Har varit på släktträff idag och haft det jätte mysigt. Har varit super fint väder och invigde mina shorts idag! 
Smutsig och grön om fötterna efter att ha spelat massa fotboll. Kom hem runt nio då träffade jag sara, felicia och ebba. 
Nu sitter jag i min säng ska kolla på rasten och äta godis. Känner för en sån natt! 
Har mått jätte bra idag och äntligen trott att jag ska orka och må bättre, men icke då. Känner hur energin tar slut och jag mår så jävla dåligt. Vet inte om jag ska kräkas eller bara gråta. Tror fan att jag har fått järnbrist.. Hoppas verkligen på att det blir bättre snart iaf för såhär orkar jag inte må. Godnatt

15 maj


Ligger i sängen och ska strax sova. Har precis tvättat bort sminket och det måste nog ha varit det skönaste jag gjort på länge! 
Mår inte alls bra så imorgon ska jag åka till skolan, göra ett matteprov sen hem och sova. Med andra ord, inget smink dag imorgon. HAHA som att jag kommer klara det! 
Gymmade förut med sara. Jobbigaste passet någonsin, har nog aldrig varit så slut någon av oss. Största skämtet idag! HAHA 
Sämsta passet någonsin, tyckte inte ens att det var jobbigt. Ingen av oss var direkt på träna humör och jag ville helst bara gräva ner mig. 
Skriver mer imorgon godnatt. 

Torsdag

Tog en jätte snabbis precis innan lektionen. HAha what vad fan låter det som?? Tog alltså en bild snabbt innan lektion. 
Sitter och har engelska nu. Gabriella skriver det hon ska säga så jag har inte så mycket att göra för tillfället. 
Slutar efter denna lektion så då går jag och tjejerna och äter sedan ska vi till våra praktikplatser och skriva lite papper. Ska praktiska nästa vecka så. 
Lite senare ikväll ska jag nog gymma. Hoppas på att jag klarar av det, får trycka i mig lite ipren innan. Puss
 
Förresten så fyller min urgulliga lillebror hela 8 år idag. Grattis världens sötaste samuel<3
En två år gammal bild på sötnosarna snodd från pappas facebook. 

Onsdag


Urusel bloggning senaste dagarna. har prioriterat andra saker. Mycket som händer runt omkring just nu, mycket som sätter press. 
Mår sådär just nu, har jätte värk i kroppen och är jätte ledsen. 
Känns som jag bara gör alla besvikna hela tiden. Alla förväntar sig så mycket av mig. 
Känner just nu att jag skulle vilja stanna hemma imorgon bara ligga i sängen precis hela dagen. Men icke, har skola och viktiga saker efter skolan. 
Gjorde nya naglar idag också som ni ska få se. Godnatt 

söndag

Bjuder extremt mycket på denna bild. 
Hejsan! Har precis skrubbat ansiktet och sitter nu med en mask i ansiktet. Ska strax skölja bort den och hoppa in i duschen. Känner mig jätte skritig och dammig efter att ha krypit runt på vinden mestadels av dagen. 
Har rensat ut andra vinden nu (tror jag skrev att vi rensa ut första vinden för någon vecka sen) och hittade alla mina gamla leksaker. Kändes som att rensa bort en del av sitt liv. 
Annars idag har jag hunnit städa mitt rum, äntligen!! det har varit kaos hela veckan. Sedan har jag skurat badrummet. Får panik på hur vårt badrum ser ut, vill bara slita ut allt och göra om. Så fruktansvärt skabbigt. Blev lite bättre efter att jag skurat som en galning iaf! Nu ska jag sköja bort masken, senare ikväll blir det massa gott grillat, det tycker jag att jag är värd! Puss

Lördag


Var på bio igår med dessa snygging +Sara som satt på andra sidan om mig. 
Såg bad neighbours, rekommenderar starkt! 
Idag har jag varit hos mina kusiner och firat dom. Och lite senare ska jag träffa Sara och Felicia. Får se hur kvällen slutar då vi alla vill helt olika saker.. 

Idag fyller även en av mina allra närmsta vänner år, grattis till dig bästa nisse! 
Hitta en sjuuukt gammal bild på oss, tur att vi har förändrats lite iaf! 



Torsdag

Ser fett dryg och skitig ut pga av filtret but i don't care. Bilden var inge fin innan.

Har precis tagit bus och sitter och väntar på att det ska torka in lite. 
Vet inte vad det är med mig idag men har varit jätte arg hela dagen, enda sen jag kom hem imorse. Har bara stört mig på allt och alla.. 
Dock var det lite bra då jag verkligen tog ut det på träningen och körde så mycket jag orkade på gymmet, och inte nog med det drog jag ut och sprang så fort jag kom hem från gymmet. Så körde sammanlagt 50 min kondition idag. Känns riktigt bra faktiskt! 
Hade ju np idag som jag skrev, satt där i ungefär en timme sen var jag klar. Det bara flöt på. Så var hemma runt halv elva idag. Helt sjukt hur mycket längre dagen känns, och så mycket man hinner med. 

Fick förresten en fråga om jag gör akrylnaglar. 
Och svaret är ja, det gör jag. Dock bara på folk jag känner! 

onsdag


Some pics från dagen. SER NI i vänstra hörnet? Favvo programmet när man va liten var på tv<3 dog

Idag har det varit en vanlig skoldag med massa klippningar. Hela dagen har känts som en enda evighet. När klockan var 15 trodde jag den var 18.. Helt crazy, dessutom har ju inte vädret gjort det bättre heller. 
Imorgon har vi np och jag är lika taggad som sist.. Känns så himla skönt att vi ska sitta och skriva i ungefär 4 timmar! Men det är skönt att vi slutar direkt efter. Puss

5 Maj

Dagen började perfekt med att jag missade bussen och fick ta moppen till skolan. Det var dock ganska skönt så det gjorde inte så mycket. Hade np som gick helt åt helvete. Sedan blev det gym med sara. Tror vi båda var ganska döda efteråt. 
Sitter och väntar på mat nu sedan ska jag duscha och ta tag i lite plugg.. Lockar inte direkt! Är sjuuukt trött och ska plugga jätte fort så jag kan få sova sen. 
På tal om ingenting så fyller en av mina närmsta vänner år idag, grattis william! 
Haha hittade dessa goa bilder 
 

Måndag

Vaknade precis och sitter just nu i sängen och gör precis ingenting. Börjar tolv idag med np. WIie fett tagg 
Vaknade imorse och insåg att jag inte ska använda brun utan sol. Haha jag ser ut som en morot.. Som tur så syns det inte så mycket på bilderna! 
Ska till gymmet efter skolan och träna bort några kilon. haha önska det var så lätt.
Ska kolla på tv nu och sedan börja fixa mig lite. Får se om jag kanske kan hitta något gott i kylen så jag kan göra en smarrig lunch. Puss

snyggaste mamma

Rensade igenom vinden för några dagar sedan och hittade en hel flyttkartong med massa gamla bilder och hittade dessa på mamma. Hur snygg var hon inte? Och speciellt som blond. 
 
Jag färgade ju precis mitt hår till väldigt mörkt och tycker inte alls att det är snyggt, dessutom är det fläckigt. 
Efter att jag såg bilderna tänkte jag ''borde inte jag också passa som blond?'' Och blev riktigt sugen! 
Tänker dock inte bli blond, utan funderar mer på ljusare slingor som jag har varit inne på förut. 
 

Lite nytt

Lite nytt som jag har glömt att visa. Toppen att jag tog så himla fina bilder med perfekt fokus och allt. Haha men ni ser iaf vad det är. 
 

Fredag

Har varit på marieberg hela dagen och shoppat. Ska upp tidigt imorgon för att åka till gymmet så ska strax lägga mig, så visar vad jag köpte imorgon, och så ska ni även få lite andra inlägg. Godnatt