Skriv din beskrivning här!

30 oktober

30 oktober och min födelsedag. Jag har blivit firad fredag, lördag och söndag så jag har haft en fantastisk födelsedags-helg. Festat alldeles för mycket och umgåtts med så bra människor. 
Jag är ärligt talat helt slut och vet redan nu att denna vecka kommer bli lugn och tyst, om det låter vettigt. 
Stressade för mycket inför helgen vilket bara slutar upp med att jag bryter ihop och det var exakt vad som hände i veckan. Känner mig ganska låg men med lite sömn och vila ska jag nog vara tillbaka på vägen igen. 
Jag hoppas ni har haft en underbar helg och firat halloween ordentligt. Nästa helg är det på't igen va? Haha puss

mood

 

20 oktober

Igår 19 oktober var det en månad sedan jag började som frisör på Ida Hårstudio. Hur sjukt? Det är helt galet och även om det låter som en liten grej. Vadå jag jobbar som frisör, det är ett helt vanligt jobb. Aa absolut. Men för mig är detta större än fan något annat. 
Att vara frisör är en dröm. Det är det roligaste och bästa jag vet. Det är min dröm och även om det är långt kvar på min dröm så är allt så jävla stort för mig. Vägen till att bli den jag vill bli och dit jag vill komma är lång men jag har turen att jag får stutsa på moln dit. 
Varje dag på mitt arbete händer någonting som gör att jag får ett lyckorus över hur bra jag är. 
Jag har tidigare gett upp lätt. Går någonting snett, ja men lägg dig ner och gråt, ge upp. Men inte idag. 
Jag kan skrika på mig själv och känna mig så misslyckad. Men inte en enda gång har jag fällt en tår och känt att jag vill ge upp. Vissa har turen att de kan. Och vissa får helt enkelt jobba sig dit. 
Och helt ärligt så älskar jag att jag är så värdelös att jag måste jobba mig hela vägen fram. För under hela denna resa får jag chansen att jobba på mig själv som människa. Att våga chansa och faktiskt se att jag kan, jag är bra. 
t.ex. Idag klippte jag en supersöt tjej som ville klippa upp håret för att få fram sina naturliga lockar. I mitt huvud samma sekund som jag hörde det tänkte jag ''VAA'' How the fuck ska jag göra detta. Men vet ni, jag körde på. Klippte, såg hur det föll och fortsatte sedan så. Och jag har ärligt aldrig sett en människa lysa så mycket som hon gjorde när hon gick från salongen. De ögonen och det leendet. Vilken känsla! 

15 oktober

Lördag igen då, vad hände? Veckorna nu för tiden går så galet fort och snart är helgen redan över. Haha åå panik. 
Idag har jag verkligen gjort nada. Sovit och bara varit inne hela dagen. Jätte tråkigt men har verkligen inte haft någon ork till något annat. Nu börjar kvällen närma sig och jag ska snart göra mig i ordning för ikväll väntar personalfest med coop. Puss

10 oktober

Dagens hårda arbete! 
La en mörkare botten och freelights och nyanserade sedan in allt för att få en mer naturlig blond färg. Emilia som alltid har varit blond gjorde en stor förändring nu inför hösten, vilket var super roligt! 
Klockan är 22 och jag ligger redan i sängen. Jag har gjort något med min handled, överansträngt eller liknande och det gör så fruktansvärt ont att jag bokstavligen vill gråta. Men hoppas att det lägger sig inatt när jag sover. För imorgon har jag fullt upp och inte alls tid att ha en skadad handled. 
Idag har jag jobbat 3 veckor på salongen, vilket känns heeelt galet. Känns som jag det var nyss jag kom dit och inte ens visste var toaletten låg medans det ändå känns som jag jobbat där hur länge som helst. Galet ändå hur fort veckorna bara springer förbi.

Senaste

 

new


senaste

Min keps kommer från River Island.

Mitt liv består just nu av bara stress. Oj bara stress det lät ju himla tråkigt. Men jag stressar mig verkligen igenom min vardag och helger också för den delen.
Jag vet att jag måste sova mycket för att jag ska orka upp på morgonen. Eftersom jag jobbar till 18 varje dag så vill jag hinna med lite fritid efter jobbet också. Vilket inte alltid hinns med eftersom mina vänner bl.a. jobbar andra tider mot mig oså.
Stressar jag inte på morgonen för att komma i tid så stressar jag på min lunch för att hinna komma ut och få lite luft. Sedan kan det lätt bli stress med kunder. Att hinna med ena kunden innan nästa kommer. Och till slut stress för att hinna göra något efter jobbet. Och det är bara min vardag.
Helgen består nog av minst lika mycket stress. För då istället vill jag hinna med att göra allt som jag inte hinner i veckorna. Vilket alltid slutar med att jag sover för lite och får stress när jag sover för länge på morgonen.
Har varit såhär i 2 veckor och har resulterat i att jag har blivit sjuk och på dåligt humör. Hela helgen har jag gått runt och bara stört mig på allt och varit arg.
Och allt detta pga att jag inte kan planera och faktiskt inse att jag inte klarar av att göra allt hela tiden. Hälsan är viktigast och tyvärr har jag väldigt svårt att komma ihåg det.


oktober

Från i fredags när vi firade felicia

Idag är det måndag och jag sitter på tåget till Stockholm. Ska på färgkurs hela dagen. Så idag fick jag kliva upp klockan 5. Vilket inte var så poppis.
Har gått och blivit förkyld nu i helgen också och har valt alldeles för kalla kläder idag. Men ska ju som tur är bara vara inne hela dagen idag. Förhoppningsvis blir det varmare under dagen också. Hoppas ni får en fin måndag, puss