Skriv din beskrivning här!

Helgens snygging

 

24 januari

Alltså vilken helg jag haft. Hade inte kunnat tro att de skulle bli såhär bra som det blev! 
Det var exakt vad jag behövde, och egentligen fortfarande behöver tror jag haha. Som när man har varit utomlands och helt plötsligt ska hem till sin vardag igen. Allt känns bara så grått typ.
Saknar redan att bo i en stuga med dessa jävla härliga brudar asså!! Förfesterna och galna kvällarna, de bästa jag gjort på länge verkligen! 

18 januari

Ojoj så tiden går. Är jag ofokuserad eller bara mer fokuserad på andra saker? Ja det är ingen som vet.

Idag är det onsdag den 18 januari och jag har verkligen inte skrivit något här på länge. 
Idag jobbar jag sista dagen för denna vecka för imorgon åker jag till Sälen med tjejerna. Inte för att jag åker skidor men det ska bli så jäkla roligt! Puss


5 januari

Såhär glad för att det är fredag! Haha eller så är det torsdag och jag är ledig imorgon därför blir det som fredag för mig idag! 

Så himla skönt att få lite extra ledigt. Speciellt när det inte har blivit något ledigt runt julen oså. 
Har lite smått planerat annars ska jag verkligen bara vila. Missar jag några timmars sömn i veckorna är jag alltid helt slut på helgen.. Så det ska bli så skönt med en extra dag ledig! Puss


Första i år


2017

1 Januari 2017. 
Idag är början på något nytt för många. En ny start och chans att kanske satsa på nya mål? Göra mer saker, leva mer och bli lyckligare. 
Jag ser inte detta som en ny start. Jag ser detta som en fortsättning. En fortsättning att uppnå mina mål, utvecklas som människa och framförallt leva ett fantastiskt liv. 
2016 har gett mig så mycket styrka i både gott och ont. Jag har fått uppleva svek, glädje och lycka. Jag har fått mitt hjärta krossat, mina drömmar uppfyllda och självförtroendet att våga tro på mig själv. 
Sveken som har fått mig att kämpa ännu hårdare för att bevisa att jag duger. Att jag är bra. Att jag är bäst. 
Drömmen om att få jobba med min största önskan har gett mig så mycket glädje att det pirrar inom mig. 
Jag kommer aldrig sluta kämpa. Att kämpa för mina drömmar och mål. Min framtid. Jag kommer aldrig ge upp med vetskapen om att jag inte gjort allt. Detta är bara början på något alldeles underbart!