Skriv din beskrivning här!

22 september

FREDAAAG finally right?
Dock jobbar jag imorgon. Men eh, har 2 asköna kunder imorgon så det kommer bli kul. Ångesten dock att jag inte har några planer alls efter jobbet imorgon. Eller ens för söndag. Haha säg något som ger mig mer ångest. 
Förresten kan vi bara höja en hand för min hårfärg just nu? Bara kolla första bilden. Älskar den mörka botten mot mitt ansikte. Vissa gånger har jag varit sugen på att bleka upp det och lägga i en ljusare bottenfärg men helt ärligt tror jag att jag skulle försvinna i det. 
Denna botten är så lik min egna färg så behöver inte alls ofta färga utväxten vilket är så skönt! 
 

lovie

 

10 september

Alltså igår hade jag en så bra dag. 
Började dagen med att jobba några timmar. Sedan gick jag upp på stan för att luncha med Frida. Vi har inte träffats såhär på så himla länge och det var verkligen välbehövligt. Gud så bra hon är. 
När jag åkte från henne kände jag bara hur mycket energi jag hade. Kände mig verkligen så taggad på allt! 
Hängde sedan med Moa hela kvällen och bara mös. Hade alltså en så jäkla bra lördag med så bra människor. Redo för ny vecka, puss

7 september

Så hektiskt liv jag lever, verkligen. Jobbar hela dagarna och sedan degar jag framför tvn i några timmar innan jag tröttnar och går och lägger mig haha.. 
Idag på jobbet har vi verkligen haft det löjligt lugnt. Nästan jobbig för man blir så jäkla trött och tappar liksom orken helt. Imorgon är det bara jag och Olivia som jobbar så då har vi mer att göra iallafall så det känns skönt. Sedan är det bara en jobbdag kvar innan lite helg. 
Fördelen med att vi har haft lugnt idag är att jag har hunnit planera så mycket inför min födelsedag. Helt sjukt vad ideerna bara sprutar när man väl kommer igång. Mitt problem just nu är att jag får så mycket ideer att jag inte vet vad jag ska välja. Tur mamma finns också så hon kan hjälpa mig att välja. 
Något jag också ska fixa innan jag fyller är mina naglar och fransar. Slet av mina naglar för någon vecka sen och ångrar mig så grovt. Tappade några och då sket jag i allt haha. Men älskar verkligen att ha naglar och det underlättar ofta som i jobbet också. Jag har så svårt att göra benor nu förtiden. Går liksom inte med mina knubbiga små fingrar.. 

5 september

Jag känner att jag jätte gärna vill blogga men problemet är att jag inte har något att skriva om. 
Idag är det tisdag och jag slutar vanligtvis 15 på tisdagar men eftersom jag har jobbat så himla mycket extra dom senaste veckorna och har mycket övertid så tog jag ut lite idag. Så idag har jag varit ledig och mest bara tagit det lugnt. Jätte skönt såhär mitt i veckan faktiskt. 
Var ute på en promenad, tvätta håret, skicka iväg ett paket och träffade nils under dagen idag. Väldigt skönt att få saker gjorda som jag skjutit på länge. 
Under kvällen hann jag rensa igenom bland mina smycken och massa papper jag samlat på mig. Har kommit på att något jag verkligen älskar är att rensa och städa på mitt rum. Hade väl egentligen velat rensa hela övervåningen men eftersom typ ingenting är mitt så kan jag inte bara slänga massa saker haha. 
Har även börjat planera inför min 20års dag och det bådar gott! Tänker försöka hålla så mycket som möjligt hemligt så länge jag kan så att det blir en överraskning för mina vänner sen! Så taggad redan haha.