Skriv din beskrivning här!

söndag 31 augusti

Har gjort något hela helgen, och ni vet det vanliga ''jag bloggar senare''. I fredags träffade jag iaf gamla goa vänner som jag inte sett på jätte länge. Var super mysigt! Igår så skulle jag och tjejerna egentligen till Nora men slutade med att vi stannade i stan och kolla pride. Riktigt kul och asbra stämning! 
Övningskörde till kumla idag. Haha skrattar åt mig själv.. Nä det gick faktiskt bra, det är smågrejer som jag stör mig på bara. 
Första bilden från i fredags och sista från igår. 

Torsdag


Är ledig imorgon men tänker ändå lägga mig nu för jag är så trött nu. Kan knappt hålla ögonen öppna.. 
Sara och Felicia kom hit och hängde här ett tag, catcha upp lite sen senast och snackade lite skit. Skjutsade sedan hem Felicia och fick beröm för min körning woho! 
Ska möta Sara på stan 12 imorgon så ska vi till gymmet. Längtar alltid till dagarna då vi kör ben. Lätt det roligaste! Godnatt

i salongen


Har varit i salongen idag så vi fick fixa lite på varandra. Typiskt så hade jag redan fixat mitt hår, det var nytvättat och lockat. Så Frida stylade till mitt hår så jag fick mer volym och fixade till lite smått. Det blev så himla fint! 
Frida hade en tofs som jag tuperade så den blev tjockare och fixade med lite småhår. Kul att se skillnaden på tofsen faktiskt, och hur nöjd hon blev haha. 

Tänkte att jag kanske ska visa hur jag gör mina lockar. Får mycket frågor om det! Använder aldrig locktång eller ens något med värme. Och enligt mig håller dessa bättre än när man använder locktång. Håll utkik! 

Helgen

Har spenderat min helg i stockholm hos pappa. Han fyller 50 imorgon så det var lite överraskningsparty för honom. Därför kunde jag inte skriva i fredags vad jag skulle göra. Ifall han skulle läsa, man vet ju aldrig. 
Jag och min bror tog tåget tidigt i lördags till stockholm. Käkade och titta runt lite på stan. Sedan drog vi vidare hem till pappa där det var massa folk. 
Det var en jättebra helg. Det var även första gången som vi fyra syskon träffades. Hemskt att vi aldrig har träffats under dessa 8 år. Nu har vi gjort det och det kunde inte blivit bättre! Det som gör mig så lycklig är att pappa velat detta så länge och det blev en 50 års present till honom. Han var rörd till tårar. 
 

22 augusti

Sitter och väntar på maaat. Har inte ätit något sedan 11 idag, förutom lite fika. Var på coop förut och mådde så dåligt för att jag var så hungrig att jag bara ville gråta rakt ut. Men snart får jag mat och hoppas på att det blir bättre då! 
Ska ha lite mys hemma med film och godis ikväll. Sova tidigt ska jag också. Hela veckan har jag bara längtat efter att gå och lägga mig. Älskar den här känslan i sängen precis innan man ska sova. Jag som annars hatar att sova. Det är anledningen till att jag lagt mig så sent hela sommarlovet, för att jag verkligen hatar att sova. Får ångest. 
Men tillbaka till det jag skulle berätta. Kommer inte sova ut så mycket i helgen så jag kommer förmodligen vara slut efter helgen.. Något som gör det bättre är att jag ska hänga med en person jag inte hängt med på länge. puss
 

andra dagen


Ma girls♡
Har precis duschat och tänkte kolla ph nu. Har inte hänt något värt att berätta om, så ni får njuta av den vackra bilden på oss! 
När jag ändå nämnde att jag duschat måste jag få säga hur mycket jag älskar balsammetoden. Förstår inte varför folk inte börjar med det. Billigare och så mycket bättre för håret! Passar utmärkt för mig med andra ord som är snål som fan och dödsrädd om mitt hår. Puss

Måndag


Kör lite bloggning nu i pausen. Ligger och kollar på ph. 
Var hos tandläkaren idag innan skolan. Jag är nog en av få som inte har tandläkarskräck men ibland är det inte kul alltså.. Hade en timme i skolan ungefär sedan drog jag och tjejerna och käkade. 
Så fort jag kom hem idag så drog jag ut och övningskörde. Har varit irriterad på mig själv som aldrig får till det, men ÄNTLIGEN. Nu börjar allt falla på plats och det går bara bättre och bättre! 

blusen

Blusen som jag köpte igår från lager157. Färgen är lite orättvis men så blir det när man kommer på sent att den skulle fotas.. Den är himla fin ändå! 
Jag ska strax försöka sova, trodde helt klart att jag började på tisdag, tills det kom som en chock att jag börjar imorgon. Blev lite besviken eftersom jag trodde att jag hade en dag kvar av lovet. Men det ska bli skönt faktiskt, att få rutiner igen. Komma igång med träningen ordentligt igen. 
Även om det ska bli skönt så är jag såå glad över att jag börjar 13 imorgon, thank god! 

Lördag


Har precis tagit på mig kläder och ska strax åka iväg till några kompisar och äta. Sedan träffar jag brudsen. 
Köpte dom urläckra byxorna idag på lager157. Och även en blus som jag visar er imorgon. Älskar sånna byxor, tycker dessutom att det är så jäkla snyggt! Puss

Put your glass up in the air

kom på några frågor när det ändå var ett fråga/svara inlägg. 
hur gammal är du? 
hel svensk? 
nämn 5 du saknar ifrån lågstadiet och mellanstadiet, om du nu gör det kram :)
- Jag fyller 17 i oktober. Jag är hel svensk. Finns ingen jag direkt saknar men skulle inte tacka nej till att ha mer kontakt med någon. kram
 
Har inte alls varit sugen på att blogga dom senaste dagarna. Känns som jag inte skrivit något på en vecka men det har bara gått 5 dagar haha.
Har varit på bio ikväll och sett 22 jump street. Så jäkla rolig film! Annars dom senaste dagarna har jag hängt med mycket vänner och varit på en rolig fest. 
Imorgon hade jag tänkt åka till lager 157 och se om dom har något fint där. Sedan ska jag träffa tjejerna på kvällen. 
Det är kaos i min hjärna just nu så jag ska slå på en film sedan sova. Puss
 Bara för att felicia skrek av ilska när hon såg denna. Så var tvungen att täcka över tråkmånsen. 

Q/A

Q/ Vart är din väska ifrån? :)
A/ Den är från Mulberry, dock väldigt gammal. 
 
Ursäkta bilden men ville visa hur den såg ut i helhet! Den är så jäkla snygg i verkligheten.

9 augusti


Kom på att jag har en platta som jag aldrig använder. Så nu har jag börjat använda den igen. Eftersom det är en samsung förstår jag ungefär ingenting.. Men det kommer väl. Har ju bara haft den i över ett år.. Hehe.
Ska byta om nu sedan köra mamma till stallet. Känns så kul att övningsköra nu när man kommit in mer i det. När allt bara flyter på. Puss

bra dag

Så bra dag med så bra människor! Startade dagen i kalket med tjejerna. Lite senare kom killarna och senare mot kvällen drog vi alla till hästhagen, käkade pizza, snacka, några badade. Men för min del blev det mest fotboll. 
Dessa människor är bland dom viktigaste i mitt liv, tycker om dom för mycket! 
Älskar dessa dagar! Perfekt sommarkväll. 

perfect365

Detta är typ det sjukaste jag sett. HAHA vad i.
Appen får en fan att må dåligt. När man jämför och ser hur ful man faktiskt är haha! Jaja jag skyller på värmen. Värmen är inte bra för mig alltså..

6 Augusti

Vaknade upp hos Jennie imorse. Åkte till henne igår för att fira henne med massa andra tjejer. Hade en jättebra kväll med så härliga människor! 
Åkte till marieberg med sara och shopppade lite. Hittade tröjan jag har på bilden för endast 99 kr!! Helt sick. Och jag som älskar dessa tröjor. Köpte även en hårinpackning, schampoo och balsam eftersom att jag ska börja med balsametoden nu. Har velat det så länge och nu ska jag äntligen ta tag i det. Tänkte ta en före och efter bild. Eller snarare före och undertiden bild, och hoppas vekligen på att mitt hår ska bli friskt och fint igen. Skäms så mycket över att mitt hår har gått av. Det gör fan ont. 
Imorgon åker jag till kalket med tjejerna som jag kommer spendera hela dagen med. Puss

Måndag


Åkte till stan tidigt idag och köpte lite grejer. Gick sedan till gymmet och körde lite mage. Fyfan vad ur form jag är.. Men det är bara att sätta igång igen. 
Har varit ute hela kvällen med Sara och kom ganska nyligen in. 
Ska till gymmet tidigt imorgon så ska sova nu, puss

Anastasia



Har så himla länge velat ha denna palett, och äntligen är du min! 
Den har varit slut precis överallt hur länge som helst, men lyckades hitta den på nelly. 
Man ska väl ge sig själv något fint för lönen, eller hur var det. 

Gårdagen

Som ni vet har jag varit hos pappa från tis-tors. Igår kom Sara, Felicia och Per-Axel till Stockholm. Efter en tidig fika med pappa och Samuel så gick jag och mötte dom sedan gick vi till grönan. Spenderade hela dagen där. 
Skitjobbigt att det var så varmt och så mycket folk. Gjorde att alla köer tog så lång tid så man hann inte åka lika mycket. Men dagen avslutades bra med att jag vann en sportlunch. Jag hade egentligen inte tänkt spela något eftersom att man ändå aldrig vinner. Men eftersom att alla andra gjorde det så tänkte jag ''varför inte''. Hade turen att vinna och dom andra blev svinsura haha! Och dom blev sååå glada när jag tog en sportlunch istället för en center. Hela vägen till bussen fick jag höra ''vEm fan tar en sportlunch???!'' Jag gör, för att sportlunch är det bästa jag vet. 
Efter gårdagen så har jag en stor jävla blåsa under foten, precis på trampdynan. Och sedan på lilltårna.. Så jag går helt snett och vågar inte gå normalt :( 
Men det var en rolig dag. Har träningsvärk i hela kroppen idag efter allt skratt, skrik och att behöva sitta och spänna sig.

finally home

Är så trött att det är ett under att jag orkar hålla ögonen öppna. Har precis lagt mig i sängen och kan äntligen få vila fötterna! Har gått på Grönalund hela dagen och kom hem för en timme sen. 
Har blåsor på och under fötterna. Kan knappt gå så jag föredrar att helst inte gå mer. Någonsin. 
Har fler bilder att visa er och mer att berätta om hela min vistelse i Stockholm. Godnatt