Skriv din beskrivning här!

29 maj

Jag kom precis hem och fåglarna börjar redan kvittra? 
Idag har varit en superbra dag. Har varit i salongen idag och gjort mycket olika saker. Sedan tog William körkort idag!! Så han hämtade mig så hämtade vi upp Sara och Felicia från jobbet sedan åkte vi och köpte pizza. Sedan drog vi vidare till firande för Vilma! 
Imorgon börjar jag jobba 18 så har hela dagen ledig. Godnatt Ni får en fin bild på mig och världens bästa ni ls


Kortklippning

Idag har varit en kul dag. När jag hade ritat in frisyren på en strukturteckning och började klippa så kändes allt helt fel. Kände bara att det inte skulle kunna bli någon frisyr av det hela. Tror mina lärare tänkte detsamma pga hur förvånade dom såg ut när dom såg resultatet. 
Det var svårt att ta sig igenom något som jag inte ens trodde på själv. Sedan gjorde styling otroligt mycket! Det var en sån skön bekräftelse att se mina lärare så förvånad över att det kunde bli så bra. Jag är nöjd! 

24 maj

Idag är det så himla fint väder! Har varit ute och gått på förmiddagen vilket har varit så skönt. 
Sitter inne i stan nu, blir helt galen på alla snygga bilder som åker förbi. Ville så gärna gå upp på stan och kolla. Asså jag måste ha en sån bil, det är mitt goal! 


spraytan

Jag är så trött på att sminka mig så nu fick det bli en spraytan igen. Fullkomligen ÄLSKAR det! Cia är helt klart den bästa så hör av er till henne på Hair station! 
Jag älskar smink men när det inte blir bra då är det fan inte kul. Har så hemskt dålig hy just nu och den blir faktiskt bättre när jag har spraytan. Så för att slippa sminka mig och riskera att färgen försvinner har jag lösögonfransar och färgade ögonbryn, perfekt! 

slingor 21 maj


Igår fick jag och Frida hoppa in och ta en kund i salongen. Det var så roligt och det blev så bra! 
Jag klippte, Frida styla och så färgade vi tillsammans. Vi gjorde slingor i hätta och la en nyansering på. 

15 Maj


Hej på er! Sitter på bussen påväg till Stockholm nu. Brorsan fyller ju hela 9år så här kommer jag vara i helgen. 
Nu när det var så länge sen jag åkte buss såhär så är det lite skönt. Skulle kunna sitta här hur länge som helst med musik i öronen. Men det ska bli roligt att komma till Stockholm igen, älskar att vara där! Puss

12 maj

Hej på er! Har precis pluggat i 2h ungefär och det känns så bra att jag äntligen gjort det. Jag är så sjukt dålig på att ta tag i saker och måste verkligen bli bättre på det. Det är inte så svårt när man väl sätter igång. 
Vi gjorde klart vår uppgift i historia tidigare idag så vi fick sluta 13 istället för 16.30 vilket verkligen uppskattades. Då hann jag hem innan jag jobbet ikväll. Börjar 17 så jag ska snart byta om och börja dra mig. Hatar att jobba i veckorna och gör det därför aldrig så idag är jag extra otaggad.
Men det var bra att jag fick lite tid hemma så kunde jag plugga lite. Har ganska mycket för mig denna vecka så fick lite panik över när jag skulle hinna göra allt men det går sakta men säkert framåt. 
Testade en ny redigeringsapp på denna bild, haha hur svår som helst är den. Fattar nada.
 
 
Hörni nu är det 30 dagar kvar tills jag ska till Marre! det vill säga 30 dagar till sommarlov. Puss
 
 

färg 7 maj

I torsdags färgade jag Jennie. Förutom att det inte blev så kallt som hon ville ha så blev det bra. Men så är det ju när man bleker, det går inte på en gång eftersom man ska bleka bort pigment. 
Men visst blekte det iaf. 
Insåg nu att jag måste börja styla mina kunder, så nu får alla sluta säga att dom inte vill ha något det blir inte snyggt på mina bilder haha. 

6 maj


Idag har det varit en så fruktansvärt lång dag. Var på praktiken som vanligt idag. Hade en fönkund annars idag har jag bara städat och fixat. Strukit för andra gången i mitt liv också. De enda två gångerna jag gjort det är på praktiken haha. 
När jag kom hem så kom Valdemar hit så klippte jag honom. Så roligt med stor förändring! När jag ändå var igång så klippte jag Thomas också. Godnatt (vill bara tillägga att håret är helt ostylat)



1 Maj

Nu är jag på jobbet och börjar jobba om 5min och jobbar till stängning idag. Skönt att vi bara har öppet till 20 idag så jag får komma hem tidigt. Har inga som helst planer för kvällen men känner för något spontant idag haha puss.