Skriv din beskrivning här!

Halloween

Satt och lekte runt lite och redigerade massor. Haha erkänn att tänderna ser fett äkta ut?!! ;) 
Älskar halloween så himla mycket! Det är halloween en gång om året, därför tycker jag själv att man ska gå all in. Vilket många inte alltid vågar. Jag hade värsta iden på hur jag skulle se ut, med smink linser och hela köret. Skulle bli så jäkla bra! Tills jag fick höra att inga av mina vänner ska klä ut sig.. Kändes inte lika kul då längre.. Men jag ska ändå ha linser och massa blod, ohh älskar blod hihi

Shoes to die for

 

Answers

Har på senaste tiden fått väldigt mycket frågor om naglarna som jag gör osv. En fråga bl.a. var vilket som var enklast, acryl eller gele. Och helt ärligt så vet jag inte vad acryl är. Har läst och folk har berättat lite att det är något slags pulver man lägger på nageln och bygger ut. Men vad jag tycker det låter som så är gele enklast. Men jag vet inte helt säkert, så lita inte på vad jag säger. 
En annan fråga var ifall jag kunde göra en video på hur jag gör mina naglar. Och nej det kan jag inte riktigt göra, det tar flera timmar. Men jag kan fixa en video där ni får se på ett ungefär hur jag gör naglar. Måste dock vänta tills jag ska göra nya naglar eller när någon frivillig vill göra naglar. Men just nu verkar det inte som någon är så sugen på det.. 
Det är super kul att ni frågar mig så mycket och jag är jätte ledsen över att jag inte har alla svaren och kan hjälpa er! 
 


Min födelsedag

Hej på er. Kom ganska nyligen hem från stan. Har varit i fullgång hela dagen eftersom det är min födelsedag. Blev väckt alldeles för tidigt! Halv sju och kunde inte somna om efter.. Men eftersom jag fick johan falk filmerna så låg jag och kollade på det hela morgonen. Vid ett träffade jag och mamma min bror på stan och gick och käkade lunch. När jag kom hem så somnade jag en stund och vaknade några minuter innan min buss gick. Brukar ha den turen så jag precis hinner faktiskt. Åkte till Jensen's med s och f. När vi kom in dit var det sån jäkla kö att jag var beredd på att gå till något annat ställe, men vi gick bara förbi kön och till vårt bord där mina fina vänner satt. Hade en sjukt mysig kväll med sjukt mysiga vänner. Och eftersom jag även har så fina vänner så fick jag lite småsaker av dom. Så gulligt så. Satt ja, jag har haft en riktigt bra dag! Fick en till mountain dew, biljetter till pricilla och pengar av pappa<3 (saker som inte fanns med på bilden.)
 
Nu är det bara att ladda om inför morgondagen då det är halloween och jag ska umgås med mina älskade vänner igen! Nu ska jag kolla på ännu en Johan Falk film, ahhh besatt<3!!
 

30 oktober

Schysst att någon kunde svara på hur jag ska ladda över bilder till datorn. Men ni måste förstå att jag inte kan någonting. Vad är airdrop? Har försökt kolla på google men fatta ingenting. Har frågat massa om hjälp och ingen kan.. Eller så kanske det bara är något fel på min mobil eller dator.. 
 
Till något annat nu då, kollade precis på the last song och grät som ett litet barn. Fattar inte hur det ens är möjligt att gråta så till en film.
Borde iaf ha lagt mig för flera timmar sen eftersom jag kommer bli väckt halv sju idag.. Om ni inte har hängt med i svängarna så är det min födelsedag idag :D:D:D Ska käka lunch med mamma och brorsan sen senare blir det resturang with some friends. Värkar som alla vill bjuda mig på middag nu, höhö. Förresten så är min hund kvar hos veterinären:( lämnar du mig nu blir jag förkrossad! Puss och godnatt
Snodde bilden från felicias blogg. Haha varför ska jag se så inklippt ut för?
 

29 Oktober

Har varit väldigt dålig uppdatering nu. Träffade sara igår på stan och bytte en tröja. Senare på kvällen träffade vi felicia och sov även kvar hos felicia. Som ni ser i förra inlägget så var vi ute och fotade idag. Ska packa upp och städa lite på mitt rum nu, sen får vi se vad som blir av denna kväll. Thomas var tvungen att åka till veterinären med vår hund som tydligen inte alls mådde bra.. Så vi får väl se om vi får någon mat ikväll höhö. Puss

Hjärtisar

 

Hjälp tack

Jag får panik på denna dator. Jag hatar macbook. Ja jag sa det! Fattar ingenting och det går ju inte att läsa sig till. Har försökt hur länge som helst att ladda över bilder till datorn nu men det funkar inte. Någon som vet hur man gör? Från iphonen till datorn. 
Har gjort sminkvideon som jag skrev att jag skulle, men måste verkligen klippa massa och fixa så därför behöver jag verkligen ladda över den till datorn först. 
Klockan är..? fan vet jag går ju inte att se om man inte förminskar sidan. Har inte gjort något speciellt idag. Vaknade tidigt av att min brorsa satt och skrek och ropade massor när han spela tv-spel.. Så jag gick upp satte på en film och käkade frukost. Såg familjetrippen/we're the millers. Heter den så? Haha typical jag att aldrig läsa vad filmer heter. Den var iaf sjukt rolig, satt och skratta högt för mig själv.. Neej inte alls onormal. 
Men vi får väl se hur jag gör med videon, den kommer förmodligen inte komma upp men vi får se ha det bra så länge. 
 

godnatt

Åh vad roligt att folk kommenterar så mycket nu. Det gör mig jätte glad att ni frågar mig om massa! 
En tjej ville att jag skulle göra en video på sminkningen jag hade idag. Och det kan jag självklart göra! Kändes jätte bra att någon tyckte den var fin eftersom jag kände mig så himla missnöjd med den. Tror nog att jag ska hinna med det imorgon så kika in här då igen! 
Ska tvätta bort sminket nu och gosa ner mig i sängen och kolla på spiderman. Vi hörs mer imorgon godnatt!
Vill göra om denna dag. Önska jag hade gjort mer med mitt hår och inte varit så osäker i mig själv. 

Svar

Q/brukar du göra gele eller akryl? vad brukar du köpa kan du göra en lista för vad man behöver?
A/ Jag använder mig av tippar och sedan gele på det. Jag har köpt nästan allt mitt från en sida som heter http://www.nail4you.se/naglar/ Där har jag köpt ett startset. Jag har sagt hur länge som helst att jag ska börja att bygga med vanlig gele, men har inte blivit av att jag har köpt det än. 
 
Här är iaf en bild på ungefär allt jag använder mig av när jag gör naglar. Jag vill varna om att gelen inte är jätte bra. När jag har gjort naglar på andra så har dom tappat naglarna efter någon vecka. På mig brukar dom sitta i ungefär 4 veckor. Vet inte vad det beror på, men bara en varning! 
Sjukt dålig bild men detta är allt! Tipsar nu om att nail4you har erbjudande nu på just detta startset. Spara 61%!!
 

Tips och svar

Q/kommer alla som börjar i virginska frisör få en sån :) fett fin är du kramis
A/ingen aning men det skulle jag tro! åh tack så mycket kram
 
Q/Skulle du kunna tipsa om bra produkter för hyn och håret?:)
A/Eftersom jag inte använder så mycket produkter var detta väldigt svårt, men jag har försökt göra mitt bästa. 
1. En asbra hårspray. Den är max hold och väldigt hård men jätte enkel att borsta ur. Helt klart min favorit hårspray. Finns att köpa lite var som helst. 
2. Världens bästa torrschampo enligt mig. Det är ett styling powder, mattifying and volume. Allt i ett. Jag verkligen älskar hur mycket volym man får av den! Dock är den vit vilket gör att vi mörkhåriga kan se lite ''gråhåriga'' ut typ. Men det är bara att borstaborstaborsta så försvinner det. Finns att köpa på apoteket. 
3. En suverän olja för håret som jag använder i topparna efter varje dusch. Det har fått mitt hår mycket finare och växt skit mycket på kort tid. Finns att köpa på frisörsalonger. finns även silikondroppar som är lika bra! 
4. En sminkborttagning till ögon och läppar. Ger serum till ögonfransarna så dom håller sig fina. Och är jätte bra om man har vattenfast mascara. (lilla flaskan är bara så ni ska se att den är blå) Finns att köpa på Nygatansspa. 
5. En väldigt återfuktande ansiktsmask som är jätte jätte bra om du har torr hy. Också från Nygatansspa. 
6. En ''finn borttagare'' om man kan säga så. Jag brukar använda den på lite större finnar som liksom inte går att klämma bort. Den torkar ur finnen helt enkelt. Smeta på lite innan du ska sova och tvätta bort på morgonen. Den funkar verkligen, tro det eller ej. Men den har hjälpt mig måånga gånger! Också från Nygatansspa.
 
Tänkte ta och tipsa om ett värmeskydd som jag själv inte har testat. Är inte 100% säker på att det var detta. Men grazette ska tydligen ha ett värmeskydd som ska vara så sjukt bra berättade vår lärare! 
Kikade runt lite på google och denna ska tydligen vara bäst i test. Älskar grazettes serie Crush. Hela serien luktar frukt. Ananas, watenmelon osv. Love it! Så jag tänkte att det var värt att testa, så jag ska gå iväg och köpa mig denna. (som sagt lita inte på bilden, är inte helt säker på om det är den)
 

26 Oktober

Första&andra bilden är allt jag fått idag av släkten. Tredjebilden är dagens sminkning (ber om ursäkt över hur glansig jag är). Och fjärde bilden är jag i helhet ungefär. 
Som jag skrev var släkten här idag och firade mig. Fick jätte fina saker som jag verkligen tackar för! Och hade det trevligt. Dagen började dock inte så bra pga att jag mådde skit och hade ont så jag grät. Men det blev bra till slut. Har fått jätte många kommentarer (för att vara denna blogg) som jag tänkte jag skulle svara på nu. Super kul att ni frågar så mycket<3 

Fredag

Ligger i sängen och ska strax sova. Ska upp tidigt imorgon och fixa lite innan vi får gäster. 
Valde att skita i gymmet idag och verkligen ta sovmorgon. Sjukt skönt eftersom jag verkligen börjat tröttna på det där stället.. Har klippt min brorsa idag också, och som vanligt kan jag inte bli nöjd.. Orkar inte med vilken perfektionist jag är. Träffade felicia och william ikväll, var ute och hade skoj!
Åh förresten kolla armbandet jag har fått. Mamma beställde det för några dagar sen. Älskar dessa armband!

MacBook Air

Mina nya skoldator. Vi har fått datorerna från skolan. Enda skälet till varför jag föredrar den är att den är så jäkla snabb och startar direkt. Har inga bilder på den och tror inte jag ska ha det heller. Förutom det jag kommer behöva i skolan. 
Sitter just nu med min egna dator eftersom jag har alla bilder på den. Och helt ärligt, jag föredrar denna. Eftersom jag har haft den i 3 år (tror jag) om 5 dagar wiiie haha. Därför kan jag denna dator utantill typ. Allt är så mycket större och går fortare på den här. Oj vad jag nervärderar macbooken nu.. But you get my point. 

Dom riktiga

Haha okej jag skojade bara om förra inlägget, mina naglar ser verkligen inte ut sådär. Gick någon på det? På den bilden var dom inte ens halv klara. 
Eftersom jag har gjort nya naglar så är det dags för mig att börja klaga! Jag kan säga att jag inte vart med naglarna jag gjorde. Var tvungen att måla dom vita innan jag målade tippen, vilket gjorde att dom såg jätte fake ut. Mer fake än vad dom redan är. Ser verkligen ut som sånna här lösnaglar man köper på kicks för 100 kr ni vet? Som man bara klistrar på. Så jävla fult. Kommer förmodligen måla om dom snart igen. Ni får jätte gärna kommentera vad ni tycker, håller ni med mig eller inte? Men ni behöver väl inte vara för hårda? Jag har trotts allt lärt mig själv. 

sanningar

jag hatar att prata om mens
jag hade inte mens på hela sommarlovet 
killar med keps är såååå yami
jag skäms över att erkänna att jag har dålig hy
att komma in i en skobutik är som att komma in i himmelriket för mig
när jag var liten ville jag ha orange hår 
jag älskar action filmer
jag önska jag kunde mer om fordon
 

nya naglar


Nya naglarna. Valde att göra dom lite längre den här gången. För en gång skull blev jag faktiskt väldigt nöjd! 
Ska fixa lite i mitt rum nu, måste städa osv. Ska göra något inlägg innan dagen är slut, sen ska jag kolla på spiderman. Som jag har längtat efter att få se den!

24 Oktober

Måste posa lite framför nya kameran ju. Helt sjukt vad bra kameran på datorn är! Osminkad och naturligt hår är grejen idag. Färgade håret igår så nu är jag lite fräschare i huvudet. Skulle behöva klippa mig dock, men vill verkligen inte klippa av håret nu. 
Gick upp tidigt idag och drog till gymmet med felicia, kom ganska nyligen hem och nu ska jag laga lite lunch. Sedan hade jag tänkt att spendera min dag framför tvn och fixa naglarna. Yes they are coming back again. Hoppas ni mår bra puss!

Nya datorn

Sitter och skriver från min nya Mac dator nu, åh det är så härligt! Fattar fortfarande inte sådär jätte mycket men det kommer väl. Har höstlov nu också så kan väl säga att jag är på ganska bra humör. 
Mamma kommer snart hem och då ska vi ut och gå. Har varit på gymmet idag och kört lite armar också. Ska dit imorgon igen, wii mitt andra hem. Haha nä men börjar nästan kännas som det.. Är där allt för ofta nu. 
Förresten så fick jag en fråga om jag kunde tipsa om bra saker och det kan jag självklart göra. Ska bara försöka ta mig tid att fixa det. Puss
Har inga bilder på denna dator så det blir en bild från min instagram.
 
 

Måndag


Snabbis på hur jag ser ut idag. Börja ju tolv vilket betyder att jag har haft hur mycket tid som helst att hoppa runt och sjunga på. Ja när jag har tråkigt sjunger jag. Inte konstigt att mina hundar är döva haha. Sitter och väntar på bussen nu, hade en lektion där vi fick höra om olika schampon och sånt där. Puss

Bra vecka

Tänkte visa er hur otroligt vacker jag är. Orkar inte va så himla seriös hela tiden haha. 
Tänkte slå på en film nu eftersom det inte finns någe bra på tv ikväll. Har haft ganska tråkigt hela dagen och har känt mig lite deppig, tills jag fick ett sms om att vår första lektion imorgon är inställt, vilket betyder att jag börjar tolv. Åh herregud vad skönt! Sen på tisdag börjar jag tio. Denna vecka kan inte bli mycket bättre nu. Puss
 

19 Oktober

Haha njutarn. Har väl inte direkt haft sån jätte bra dag. Vaknade sent, orkade inte göra något, behövde tvätta håret, sminket blev inte som jag ville och lite till.. Men har haft så himla bra dagar den senaste veckan så antar att jag behövde det här. Två dagar kvar i skolan tills jag får höstlov, och 11 dagar kvar tills jag fyller. Det innebär att det är 12 dagar kvar till halloween och jag börjar få lite smått panik över vad vi ska hitta på. Känns inte sådär jätte kul att sitta hemma och titta på film på halloween liksom.. 
Känner mig skit tråkig, är inte sugen på någonting. Vill helst lägga mig och sova tills det blir en bättre dag. Godnatt

Tips: nyår

Allt finns på nelly.com

17 Oktober

Hade tänkt att fixa massa inlägg ikväll men inget vart som jag ville. Men hade inte tänkt lägga mig än så kanske hittar på något annat. 
Känner mig sjukt duktig som har varit på gymmet tre dagar i sträck nu, haha shit duktigt.. Ska dit imorgon också och då hoppas jag på att det inte är lika mycket folk som det har varit hela veckan. Kanske borde byta till öster? Någon som vet hur det är där? 
Imorgon kväll kommer några vänner hit så ska vi äta och ha det mysigt, skriver någon annan gång haha. Puss

instagram

Följ mig på instagram: Cornelialindstrm


today's hairstyle

Såg ut såhär idag. Sara tyckte att jag skulle ha denna frisyr, och jag trivdes riktigt bra i den. 
Slutade tolv idag, tog bussen hem och åt lite lunch. Sedan tog jag bussen tillbaka till stan, mötte upp sara sen gick vi till gymmet. Något jag verkligen tycker är jobbigt är att alla gymmar just nu. Alla maskiner är jämt upptagna, vilket gör att det går segt att träna och jag blir väldigt missnöjd med passet. Men går dit imorgon iaf haha. Har ingen svenska imorgon så jag slutar 12 då med. Imorgon kväll hade jag tänkt att vara hemma och mysa. Ska fixa med lite inlägg som jag har på g. Nu är motivationen tillbaks, yey. Godnatt

Mys

Fick en chock när jag kollade min blogg på datorn. Bilderna i inlägget under var ju bedrövliga. Skäms lite men det är nog bara bra, det ger mig motivation. 
Var på gymmet idag efter skolan, och jag är så jävla nöjd. Har aldrig kämpat så mycket som jag gör nu. Har fått så mycket inspiration och motivation till träningen nu. 
Redan onsdag imorgon, veckorna går så fort nu. Och snart höstlov. Imorgon är det två veckor kvar tills jag fyller! 
 

15 oktober


Dagens look. Fastnade verkligen inte på bild idag.. Hade så mycket onödig tid idag innan skolan, hade kunnat sova en timme till.. Sitter och väntar på att min lektion ska börja, ska snart på hälsosamtal också.. yey. Ska till gymmet efter skolan och bränna lite fett. Hörs senare, puss

14 Oktober


Åh vad jag älskar oktober. Bästa månaden! Händer massa nu framöver som jag är sjukt taggad på! 
Känner mig sjukt trött och ska nog snart lägga mig. Men vi alla vet att det aldrig kommer hända. Gick till kvart över tolv idag, väntade på Melissa sen åkte vi hem till mig och fixade hennes naglar. Min eftermiddag försvann helt. Somnade och sov i några timmar.. Nu ska jag och mamma kolla på film, puss

13 Oktober

Har ingen blogginspiration men vill verkligen hålla igång. Sov hos sara igår, vi kollade på film och hade det mysigt. Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Städat och tränat bara. Eftersom att det inte är någon Wallander på tv ikväll så ska jag leta fram någon bra film, hämta något gott att äta och mysa lite. 
1 vecka och 2 dagar kvar till höstlov. +vi får våra datorer då wiiiie. Puss
 
 
 
 

Lördag

Detta var vad jag köpte i onsdags. Ska läsa på svenskan, där av boken. 
Så hur har denna dag varit? Jag har suttit inne hela dagen och är på sjukt dåligt humör. Har en fluga i mitt rum som stör mig sååå mycket att jag bara vill skära huvudet av den, och jag har vänner som inte fattar att det inte är okej att snacka skit om mina andra vänner.. 
Känner verkligen för att fixa mig och dra ut och träffa mina vänner. Men ska träffa sara lite senare ikväll tror jag. Skrev igår att jag skulle fixa några inlägg här på bloggen. Hade skit bra idéer men har glömt bort dom.. Ska försöka komma på lite nu. Puss

12 Oktober


Ligger i sängen och borde egentligen sova. Som ni vet var jag på karrofesten i torsdags, två bilder därifrån. Hade ganska kul bortsätt från alla smällar jag fick överallt. Eftersom jag är så jäkla kort så fick jag folks armbågar i huvudet flera gånger när vi dansade. Fick även en kille slängd över mig haha. 
Vaknade 11 imorse helt död, och typ asförkyld. Men drog till gymmet med Felicia iaf. Så ikväll träffade jag f och s, åt lite mat och hade det mysigt. Sedan drog vi på fest och kom hem därifrån runt ett. Om jag har tid imorgon ska jag fixa med lite inlägg här på bloggen. Har ju haft så fullt upp nu dom senaste dagarna/veckorna så har blivit att jag har skjutit bloggen åt sidan lite. Ska försöka sova nu, puss 

10 Oktober


Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Ska ha engelskaförhör:( Såhär ser jag iaf ut idag, har en av mina nya tröjor på mig. Lägger upp bild på vad jag köpte imorn. Tror inte jag hinner idag. Ska till gymmet direkt efter skolan sen ska jag bara hem duscha kanske äta något sen ska jag träffa s och f, sen ska på karrofest. Är jätte otaggad och har inte varit taggad en enda gång på detta, men det blir väl säkert kul.. Får jag hoppas. Nu ska jag gå upp en våning till min lektion, yeah syns i himlen puss 

Trött


Kom hem för någon timme sen. Fick sluta lite tidigare från föreläsningen eller vad man ska kalla det. Det gick ganska fort vilket var jätte skönt, även fast jag hade världens huvudvärk under hela tiden. Träffade Nils på bussen så vi stod och snackade i en timme, vilket var väldigt trevligt. Där av varför jag kom hem så sent. Somnade någon minut på soffan, haha vaknade av att kontrollen föll ur handen. Ska försöka plugga lite nu innan jag ska äta. Imorgon slutar jag tolv då ska jag till gymmet med Matilda sen ska jag och mamma till lager 157. Puss

Måndag 7 Oktober


Kom på att jag inte har bloggat något idag. Har verkligen skit bra motivation till att blogga.. Vill verkligen hålla igång bloggen men blir att jag inte hinner. Speciellt när jag inte tar några roliga
bilder. Tar alltid så tråkiga, på mig själv eller från skolan eller något. Börjar 10 imorn, så himla skönt! Slutar dock halv fem men som vår lärare säger "frisörer har inte sovmornar och slutar tidigt så sluta klaga".
Ska ladda ner en "countdown" app nu så jag kan hålla koll på hur långt det är kvar tills jag fyller. Hihi puss och godnatt 

6 oktober


Bild på efterrätten igår. 
Har precis duschat och nu sitter jag och tittar på Wallander. Träffade s och F idag  och planerade saker som händer framöver. Är sjukt taggat på hela den här månaden och även november. Har bestämt hur jag ska se ut på karrofesten som är på torsdag. Är sjukt sur för att jag inte kommer hinna träna så mycket den här veckan. Går till halv fem på tisdag, jag tänker inte gå in på hur arg jag är över det men vad hjälper det att klaga. Ska kamma igenom håret nu, godnatt 

5 oktober


Sitter hemma hos mormor med släkten och väntar på lite efterrätt. 
Igår kväll träffade jag Felicia och William, spenderade kvällen hos William och kollade film. Klippte brorsan tidigare idag också, haha vet inte om jag borde bli frisör.. Lägger upp bild senare. Puss 

Fredag morgon


Bloggning från bussen igen då haha. Sitter på bussen påväg till gymmet. Valde att ta sovmorgon idag och åka till gymmet lite senare med felicia. Brukar ju annars åka dit vid åtta helt själv. När jag kommer hem ska jag göra en god lunch sen ska jag plugga engelska. Jippi men det är något som måste göras. 

4 Oktober

Känner mig så himla lycklig. Känns som att allt verkligen är perfekt just nu, vilket jag vet att det inte är. Har ångest över skolan att vi ska få nytt schema, är så himla rädd för att få ett dåligt schema. 
Annars mår jag så himla bra. 
Tänkte att jag skulle ta lite sovmorgon imorn, äntligen! Sedan ska jag till gymmet en sväng var det väl tänkt. Har velat sova i två timmar nu ungefär, men det är något som håller mig vaken. Ska försöka krypa ner i sängen nu, puss
hittade en gammal bild på mig, kanske borde använda mina bruna linser oftare?

Shopping

Två tröjor jag fick med mig hem idag & min nya jacka
Var på marieberg nu ikväll och kikade runt lite. Jag som aldrig brukar hitta något, eller ens ha pengar, hittade två fina tröjor. Föll för färgen direkt och dom satt urfint på också. Min älskade jacka<3 Är helt förälskad. Vet att alla har en sån men skiter fullständigt i det, har velat ha den i över en månad nu och äntligen har den blivit min. Älskar färgen, den är så jävla snygg! Hade älskat den ännu lite till om den hade haft luva. Men den är perfekt. Haha låter astöntig men är så jävla glad. 

2 Oktober

Har ingen inspiration till bloggen längre. Ni får gärna kommentera vad ni vill läsa mer om, vet att ni inte kommer göra det men jag ber er ändå. 
Fick hem min nya jacka igår, tänkte att jag skulle ta kort på den imorn om jag hinner annars blir det på fredag. Har ganska mycket på gång nu vilket jag älskar. Älskar att ha det lite stressigt och mycket att göra. Har ingen bild från idag så det får bli från i måndags när jag färgade Matildas ögonfransar.



1 Oktober


Detta är vad jag har gjort idag. Lagt permanent. Haha klaga inte, det är snett och ojämnt men det var första gången så det var okej. Min lärare tyckte jag gjorde jätte bra! Haha. 
Drog direkt till gymmet efter skolan. Och från ingenting, nu har jag sovmorgon på tisdagar oxå, wiie. Känns som att den här veckan har gått fort även fast det bara är tisdag. Ska bara klippa imorgon sedan slutar jag halv ett. Hörs imorn, godnatt