Skriv din beskrivning här!

31 mars

Hello you guys! Oj vilken spännande dag det har varit idag. Försov mig deluxe imorse och vaknade 15 min innan jag skulle åka hemifrån. Sedan har verkligen dagen gått i ett. Har hunnit med både färg och massa fön idag på praktiken. Imorgon väntar yttligare en dag på salongen. 
Fick sluta lite tidigare idag så bestämde mig för att gå ut och gå lite. Haha jo tack det blev en skön runda. Tänk er att man inte haft mens på ett halvår och plötsligt kommer all jävla värk och det gör så ont att man ligger på backen och gråter. Det hände mig idag. 
Sprang mycket längre än vad jag egentligen orkade och pressade mig till max vilket gjorde att jag inte kunde varken stå eller gå rakt. Sen blev det så illa att jag påriktigt satte mig ner på gatan och bara grät. 
O plötsligt kommer en kvinna ut ur ett hus och frågar hur jag mår, om hon kan köra mig någonstans och om jag är skadad. Asså blev så tagen av att någon ens gick ut och frågade! 
Som tur var så släppte det värsta och jag har blivit tejpad nu för smärtan så förhoppningsvis ska jag klara mig utan smärtan imorgon. Det är fruktansvärt när det blir såhär, att all smärta kommer på en gång. Vet aldrig vart jag ska ta vägen, får panik och gråter bara. 
Men nu ska jag sova så jag inte försover mig imorgon igen, godnatt! 
Some randoms


30 mars

Jaha sista dagen på mitt sista lov. Lite panikartat är det ju ändå.. 
Idag har jag inga planer, eftersom alla andra började redan idag så finns det ju inte så mycket att göra. Måste iallafall ringa både till körskolan och tandläkaren. Har inga problem med att prata i telefon men det är ändå sånt som ger mig ångest. Men det måste göras. 
Egentligen skulle jag behöva städa och skicka in lite uppgifter. Men vill helst av allt dra ut på en springrunda. Men vafan klockan är inte så mycket så jag borde hinna med allt. Hoppas ni andra får en fin dag! 

27 mars

Hej på er fina människor! 
Pris till världens sämsta bloggare går till mig. Sedan vi hördes senast har jag i stort sätt bara jobbat. Inte konstigt egentligen att man känner sig så trött och slut i kroppen. Men sista dagen nu på denna slitsamma vecka. 
Imorgon är det ny vecka, och ledigt. Längtar ändå till skolan igen för då slipper man jobba hela tiden. 
Bilderna är från i fredags när vi var ute ett gäng. Har inga bilder från andra dagar för då har man inte varit on point direkt hah. 
Sitter på jobbet nu och har rast, så ska strax börja röra mig neråt igen. Det är helt lugnt i butiken så det går ganska segt. Men men, cirka 4h kvar bara!! Puss

23 mars

Onsdag idag och jag jobbar som vanligt på onsdagar. Börjar om 30 min och jobbar till stängning. 
Åkte iväg och fixade nya fransar idag, känner mig äntligen som mig själv igen haha. 
Imorgon kör jag dubbelpass så fransar på förmiddagen och Coop på eftermiddagen. Slutar 19.30 så hinner få lite kväll ändå. Puss

min nya hårfärg

Hej på er! Frida kom hit i söndags och färgade mitt hår. Det blev betydligt mycket ljusare och orange/gult. Så igår jobbade jag en stund på förmiddagen sedan gick jag till Frida och nyanserade håret. Det blev så bra och jag är jätte nöjd! 
Idag jobbar jag på coop, börjar klockan 13. Är bara ledig på fredag annars jobbar jag hela veckan. Men skönt att jag har lov nästa vecka också. Så det blir lite vila ändå. Puss

19 mars

Hej goingar! Och så hann det gå några dagar.. igen. 
Jag har egentligen inte gjort så mycket. Har ju tatuerat mig som ni vet men resultatet tar vi någon annan gång, därav bilden här ovan som Mathilda tog på mig innan. 
Är iallafall ledig i helgen så passar på att vila mycket nu inför veckan. 
Igår på praktiken hade jag två klippkunder och sedan spenderade jag kvällen med Felicia och William. 
Idag hängde jag och Felicia på gymmet några timmar och åkte senare ikväll hem till Ebba med Felicia och fedde. Åt lite mat, chips och satt mest och snacka skit. Mysig kväll! 
Imorgon MÅSTE jag städa mitt rum, usch det är hemskt att vara här inne! Sedan tänkte jag åka till gymmet men vi får se om jag kommer iväg för imorgon ska jag (förmodligen) få håret färgat<3 ÄNTLIGEN!! godnatt på er 

16 mars

Alltså denna dag<3<3<3!!! Har gråtit av så  mycket lycka, & hittat min balklänning. 
Och vädret, hallå? Man bara kan inte må dåligt just nu. Skojar inte att jag har suttit med ett leende hela eftermiddagen. Jag är så sjukt stolt över mig själv och är så glad över att det är mitt eget slit som äntligen lönar sig. 

Nog om det nu. Jag försov mig imorse (som vanligt, yey..) och grät som sagt bort mitt smink innan lunch så allt runt ögonen var liksom borde under mer än halva dagen haha. Gick iväg på rasten och kollade balklänning och efter skolan gick jag och jobbade en stund. 
Nu ikväll har jag faktiskt bara legat i sängen och hunnit duschat.
Imorgon är en helt vanlig torsdag, förutom att jag ska tatuera mig imorgon. Ångesten att jag bestämde plats på kroppen idag, men känner mig fortfarande osäker. Tänker verkligen för- och nackdelar heeela tiden. Men detta får bli bra nu. 


13 mars




Hej på er! 
Igår var det 100dagarsfesten och jag hängde med dessa och massa fler härliga brudar under kvällen. Började kvällen hemma hos Jennie med lite lekar och mys. Sedan åkte vi in till frimis och hade en svinrolig kväll. Drog rätt tidigt till mc och mötte sedan upp Felicia och åkte hem. De som inte har sett min mystory från igår, i feel sorry for you. Linnea var så full och vi hade så roligt hahah. 
Idag fyller min mamma år så vi har haft släkten över på fika. Så mysigt så! 
Har inte haft någon söndagsångest idag heller (inte för att jag någonsin brukar ha det heh) för jag har en himla bra vecka att se fram emot. 
Börjar imorgon med att gå i skolan som vanligt 8-16 men går iväg och jobbar under min håltimme mellan 12-15. 
Och efter skolan blir det gym med Matilda. Så härligt, godnatt! 

lite nytt

Beställde hem lite nytt till mitt hår och passade även på att köpa min favorit parfym! 
Har hunnit testat schampot och inpackningen en gång så tänker att jag kan säga mer om vad jag tycker när jag har testat det några gånger. Färginpackningen har jag inte testat än, mitt hår är så pass kallt/matt så måste få lite liv i det igen innan. 


today

Dagens arbete och lite lunch efter det. Köpte en kappa från Vero moda men är himla osäker.. Har sett en precis likadan fast typ 200 kronor billigare. Och snål som den fattiglappen jag är så funderar jag på hur jag ska göra.. 
Vill shoppa massor egentligen men jag känner att samvetet säger nej. Jag MÅSTE spara mina pengar. Jag är expert på att göra av med allt på ''viktiga'' saker som senare slutar upp som skräp. Logiskt egentligen eftersom dessa saker oftast är smink och jag gör slut på sakerna.. Haha men ni hänger med på hur jag menar hoppas jag! 
Imorgon är det praktik som vanligt och jag hoppas på mycket drop in kunder. Dagen går så mycket fortare då. Godnatt hoppas ni haft en bra dag

10 mars

Igår tog jag Matilda och Emma en mysfrukost på Java! Hade endast en lektion igår men det var en himla rolig lektion. Bokade även tid för att tatuera mig. 
Idag är jag ledig helt från skolan, så jag ska åka in och jobba lite nu. Sedan ska jag gå på stan en stund och se om jag kan hitta en svart kappa. Ska kolla efter något till mamma också som fyller på söndag. Puss

Fön & klipp



8 mars

Hej på er! Det har hunnit gå några dagar nu. 
Jobbade hela helgen och var ganska slut efter det. Igår hade vi sista delen av gymnasiearbetet som var gråhårsfärgning och herrklippning. Tyvärr tog jag inte kort på någon av mina modeller. Men det viktgaste av allt var att jag blev godkänd iallafall. Åh sån lättnad! Det blev problem med färgen så jag trodde jag skulle behöva göra om det men dom tyckte att det var bra ändå. 
Så igår hade jag en så himla bra dag! Var nog lite trött hela dagen så hela kvällen var jag helt flammsig och skrattade åt allt. Sov mycket inatt men var ändå jätte trött idag. Hade verkligen noll energi vilket var tråkigt eftersom vi var i salongen idag.. 
Nu ska jag kolla ikapp några avsnitt av pll som jag har missat. Puss

4 mars

Började denna fredag med att föna mormor och sedan sprang dagen iväg. Blev några styling och en klippkund idag, sedan tog vi lunch på wobbler. Sedan jag kom hem har jag legat i soffan och kollat Beck. 
Imorgon börjar jag 10 och är jätte trött efter veckan så jag ska sova nu faktiskt. Jobbar till 18 och har egentligen massor jag skulle behöva göra men känner mig själv och vet att jag inte kommer orka imorgon.. Varför kan man inte ha den orken man behöver jämt, hinner inte med att vara såhär trött. Godnatt 

3 mars

Oj vad man leker nyttig nu. Äter detta efter skolan för har ingen tid på morgonen haha. Men detta är det bästa någonsin. Proteinpudding med hallon<3 ärligt. 
Idag har jag haft världens tråkigaste dag och har sedan 16 suttit framför telefonen och kollat igenom allt 100 gånger typ. Roligare liv kan man ju ha. 
Imorgon har jag praktik och sedan jobbar jag i helgen. Så det blir en lugn helg förövrigt. Super skönt då jag bara vill vara hemma och vara för mig själv typ. Har blivit värsta ensamvargen på senaste tiden och blir typ skygg om någon kommer för nära,d haha tragiskt.. Nä men jag är sån som människa bara. 

1 mars

Har haft en så bra dag idag med flera roliga kunder! 
Saras färg var urtvättad och bottenfärgen vägrade släppa så vi fick gå på med avfärgning för att få bort det. Nu är hon nära sitt naturliga igen. 
Vi köpte med sushi hem och sedan kom David och Elias och klippte sig. 
När vi var klara var klockan runt halv tio och sedan dess har jag bara städat. 
Nu är jag helt slut och har ont i fötterna efter att ha stått upp hela dagen ungefär. Godnatt