Skriv din beskrivning här!

29 oktober

Ligger i sängen helt död. Har sån grov mensvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Har inte haft någon aptit på två dagar så har ätit jätte dåligt och därför är mitt humör nere på noll. Känns perfekt såhär sista dagen som 17 åring.. Ska försöka få i mig lite mat nu och sedan duscha. Har massa att göra men orkar knappt ta mig runt i huset så. Hoppas ni mår bättre än mig, puss

26 oktober

Började dagen med brunch hos Felicia med Sara och Ebba också. Runt 13 kom elias och hämtade oss och vi mötte upp resten av killarna för att åka till Boda Borg. Hade en så jäkla rolig dag idag men så bra människor!! 
När jag kom hem låg det paket och väntade från nelly. Klänningen jag ska ha på min födelsedag är här! 
Borde egentligen sova för imorgon kl 10 ska jag vara hos Linda och få fransarna fixade! ÄNTLIGEN säger jag, 8 veckor sedan är det som jag gjorde fransarna. 
Sedan jobbar jag imorgonkväll. Godnatt 

24 oktober

Sitter i soffan och kollar på tv just nu. Vi har käkat och bara haft det mysigt. 
Har jobbat idag och knappt sovit i veckan så är så himla trött nu. Ska jobba imorgon också, börjar dock 13 så får sovmorgon ändå. 
På senaste tiden har jag inte orkat lägga energi på bloggen men nu känner jag att jag vill börja mer igen. 
 
Nu är det också såhär att jag har beslutsångest. Jag är nöjd med den hårfärgen jag har nu alltså den är jätte fin, men jag börjat trötta på det. Så jag funderar på att färga håret mörkare. Men problemet är att jag har testat att vara mörkare förut och jag trivdes inte alls i det, jag såg mycket yngre och blekare ut. 
Men ååh värsta beslutet någonsin.. Har ingen aning om vad jag vill.. Kan inte någon bara ''så ska du ha punkt''

påfyllning

Påfyllning på Eve. Vi kör en såkallad ''cat-eye'' med längsta fransen på 17mm. Hon har svart på sig vilket gör att fransarna längst ut inte syns.. Förlåt för suddiga förebilden! 

18 oktober

Igår åkte jag och mamma runt och tittade på lite inredning. Hade en helt vanlig mysig dag bara.
På kvällen blev jag hämtade av elias så åkte vi hem till william och hängde där. Kollade på film och åt tacos 11 på kvällen haha. Har alltid så roligt med dessa människor<3
Idag har jag ingenting planerat, kör väl en vanlig söndag med städning och ansiktsmask typ. Tycker dock jag alltid städar mitt rum men det blir aldrig riktigt städat. Har så mycket lådor och papper med saker som kommer framöver.
Hoppas ni har en bra söndag, puss

12 oktober

Hej på er! Idag har varit en riktigt seg dag. Jag har iprincip inte gjort något alls efter skolan. Åh jag blir så rastlös av att inte ha något att göra.. Samtidigt blir jag helt slut om jag har mycket att göra. 
Jag har iaf försökt vara duktig idag och gjort klart en inlämning, brställt grejer till halloween och bestämt vad jag ska ha på mig på min födelsedag. 
Imorgon har jag sovmorgon och då har jag körlektion, sedan ska jag vara i salongen och när jag slutar ska jag göra lite fransar. Puss
idag vill man leva såhär
 

9 oktober

Hej på er få som finns kvar. Jag har så dåligt samvete för att jag aldrig bloggar längre. Men jag har inte orken och det är inget jag prioriterar heller.. Om jag ska vara ärlig är det så mycket som händer just nu. Skola, jobb, praktik, körkort, vänner.. You name it. Sista året innebär så mycket att tänka på! Hitta modeller och träna till gymnasiearbetet och delprovet. Sista året betyder även att det här är sista året jag har på mig att lära mig allt jag vill inom frisör, få den hjälp jag behöver och verkligen köra allt. 
Stressen ligger högt över öronen just nu, men jag försöker att inte låta stressen ta över.
Lite lättade när jag beställde studentmössan igår, haha paniken dock över att jag kommer få den om 3 veckor. TIDEN GÅR FÖR FORT. Haha vad ska jag med en studentmössa till nu...
 
Övar på uppsättningar till gymnasiearbetet..