Skriv din beskrivning här!

30 november

kör en gammal selfie
Sitter på bussen just nu påväg hem från Jack. Är så himla trött och jag tror vi båda behövde sova så jag åker hem nu äter och går och lägger mig. 
Har haft en riktigt tråkig dag idag vilket har gjort att jag bara blivit tröttare och tröttare. Hann gå förbi körskolan en stund och plugga lite också. 
Imorgon börjar jag inte förens 12 men lägger mig hellre tidigt ikväll och vaknar pigg imorgon. 
Har läst överallt på instagram och facebook idag "ny vecka nya tag" haha så jag hoppas ni har fast en bra start på veckan. Jag längtar efter mat och att sova. Puss

29 november

Har precis kommit hem från världens längsta dag på jobbet. Skulle jobbat 4h idag men fick stanna kvar 9h.. Gick in med världens sämsta inställning vilket gjorde att det gick bättre än väntat. 
Var helt sjukt trött innan jag fick äta mat, lite godis och energidryck. Men efter det fick jag hur mycket energi som helst och dom sista timmarna bara flög iväg. 
Nu är jag dock jätte trött så ska tvätta bort sminket och hoppa i säng. 
Sov bättre inatt än vad jag gjorde igår men är fortfarande jätte trött och känner att jag behöver all sömn jag kan få. Godnatt 

28 november

Hade en så bra dag på praktiken igår och började dagen med att färga mammas hår. Vi orkade inte i torsdags och tyckte det skulle vara roligare på praktiken.
När jag slutade åkte jag direkt hem och fixade mig sedan åkte vi till jennie på lite förfest med några favoriter. Drog sedan till ritz och hade en super bra kväll. 
Sov inte alls bra inatt så när vi vaknade imorse gick vi till Marieberg och käkade sedan hem igen och låg i sängen och chilla bara.
Är jätte trött nu och borde kanske ta en nap eller något.. Borde dessutom städa vilket jag inte heller gör. Istället åkte jag med till Marieberg igen haha.. Puss
Bild från igår med bästa mallan!





26 november

Har precis slutat skolan och sitter nu och förbereder inför min franskund som kommer kl 15.
Vet redan nu att jag inte kommer hinna blogga något ikväll för efter det här ska jag direkt hem och färga håret på mamma sedan ska jag träffa jack. 
Har massa plugg som jag skulle behöva ta tag i men känner just nu att jag inte pallar göra något av det.. Tror jag släpper tankarna lite från det nu och tar det på lördag istället när jag har tid. Puss
Från gymnasiearbetet idag



Färg

Kunden som jag och Frida tog hand om igår. Frida klippte och jag färgade!

24 november

Här har vi en helt död cornelia. Mådde så dåligt under eftermiddagen men ändå följde jag med Sara till gymmet. Hur snäll är jag inte? Men orkade nästan ingenting för hade så ont i huvudet. 
Blev något bättre när jag kom hem och fick äta mat men blev istället helt sjukt trött. 

Har inte gjort så mycket under dom senaste dagarna. Är väl mest därför jag inte har skrivit något och har inga bilder då heller.. 
Har hunnit med myskväll med sara, klippa morfar, umgås med jack, plugga lite körkort, ungefär så. Godnatt på er!

21 november

Godmorgon alla fina! Igår hade jag en bra dag på praktiken. Hade två kunder och dagen gick jätte fort. 
Åkte hem och fixade mig sedan var jag hos matilda vid åtta och hade det super roligt innan vi drog ut! Jag hade inte ätit något sen lunch så efter en cider mådde jag inte.. 
Var väl sådär när vi väl var ute. Vi drog runt ett och det var så skönt att få komma hem och lägga sig i sängen. 
Idag mår jag prima iaf, är dock jävligt trött.. Ska åka till sara lite senare och tvinga henne att ha myskväll med mig. Vill bara ligga och äta godis och se en rolig film. Hoppas ni har en bra lördag, puss

19 november

Godaste lunchen idaaag! Gick i skolan 8.20 till 10.20 idag så detta var vi ju värda efter en sån tuff dag. 
Som jag tror ingen har missat så snöa det idag och var för kallt! Så jag drog en spontanare till peak butiken och köpte mig en jacka. Ville ha den förra året men valde att köpa en tunnare.. Dumt tänkt men jaja nu har jag två att välja mellan. 
När jag var klar där tog jag bussen hem så hoppade sara på efter vägen och vi åkte hem till mig och pluggade körkort. När hon drog så tänkte jag hoppa in i duschen och äntligen få tvätta håret. Men kommer på precis innan att nej juste, vi har inga rakhyvlar i detta hus. Jag som hade planerat hela veckan att jag skulle tvätta håret, raka benen, smörja in mig och byta lakan. Tror inte jag behöver säga mer än så haha. Ni alla förstår nog besvikelsen hos mig.. Så var bara att sätta sig i bilen och åka till affären. Var spännande också när man kommer ut på vägen och inser att det fortfarande är sommardäck på bilen haha bara det var ju en upplevelse i sig. 
Nu har jag iaf äntligen duschat och bytt lakan<3 Längtar efter att få bädda ner mig, men är inte sugen på att sova än så det blir om en stund. Puss

18 november

Hej på er fina människor! Tänkte att jag skulle vara duktig ikväll och skicka in några uppgifter, tror ni att jag har gjort det? ÅH får panik på mig själv. Förresten här ovan ser ni bild på mina skinnbyxor jag köpte i lördags, loooove them<3
Jag vill ungefär skratta åt hela denna dag. Har varit så mycket och så mycket olika känslor att det har varit kaos i huvudet. 
Var så hungrig vid lunch idag och var inte direkt godaste maten i skolan så åt knappt något vilket gjorde att blodsockret var sådär. 
Satt asirriterad på lektion samtidigt som bergvall fick mig att asgarva så det var liksom mycket fram och tillbaka. 
När vi slutade gick jag till körskolan och satte mig och gjorde en pärm men hann knappt halvvägs innan jag ville storgråta för att det gick så dåligt och mitt humör var borta för länge sen. 
Det blev iallafall bättre när jag åkte hem och fick äta något. 
Nu ikväll har jag suttit och kollat bonde söker fru med mamma, haha att det kan vara så roligt. Mamma sitter och driver med allas dialekter och allt dom gör så man ligger dubbelvikt med kramp i magen haha! 
Men nu mår jag iallafall braa, kanske lite för bra egentligen hehe.. Skit trött men superglad vilket är riktigt skönt. Godnatt på er! 

nytt till mobilen

urkass bild. Men detta är iaf det som jag beställde förra veckan till min mobil. Allt kostade under 100kr så det var det värt men ångrar vissa av sakerna ändå haha.. Hörlurarna sög verkligen, ingen bas alls.. 28kr så vad förväntade jag mig egentligen. Det vita skalet var så fult och jag kommer aldrig använda det.. 
Dom andra sakerna är jag rätt nöjd med ändå. Men men, sånt är livet. 
Allt kommer iaf från fyndiq. 

16 november

Tjejen som precis tagit en nap i 2h haha. Var så himla trött och hade inget att göra. 
Har inte gjort något nyttigt idag alls. Tänker nog kolla någon serie tills det är dags att sova. Skulle behöva plocka undan i mitt rum för ligger kläder och småsaker överallt men känner bara nää, inte idag. Puss

får bli en bild på mig och bästa Bergvall, finns ingen som sprider så mycket glädje runt sig!


15 november

Godmorgon! Jag ska strax iväg till jobbet men tänkte ändå att jag slänger in ett inlägg innan. 
Jag har varit ensam hemma i helgen vilket har betytt lite sömn. Eftersom vi har hundar som behöver man så har jag gått upp 7 nu lördag och söndag för att ge dom mat. 
I fredags efter praktiken var jag såå trött men drog ändå till strömpis med Sara. Hade en riktigt rolig kväll så det vare helt klart värt! Sedan sov hon här som sällskap. 
Igår träffade jag brudarna på stan och gick till fratelli. Åt gott och drack drinkar. Sedan gick vi till lilla Örebro och tog en drink där innan vi drog oss hemåt igen. 
Jag som var så himla trött borde gått och lagt mig direkt när jag kom hem men nä. Så smart är inte den här bruden, satt uppe tills jag skulle ge hundarna mat vid 7 men drog ut på det till kl 8. Sedan åt jag frukost och somnade i 2h och nu sitter jag här redo att åka till jobbet. 
Är helt sjukt trött idag men mår toppen idag så det var helt klart värt, kommer sova gott ikväll! 

min födelsedag

Detta inlägg kommer 2 veckor sent, men bättre sent än aldrig right. 
Haha vilken dag jag hade alltså!! Började dagen med att familjen kom och sjöng för mig och fick presenter. Sedan höll jag och mamma på och städade, lagade mat och fixa massa hela dagen. 
Kl 18 kom mina närmsta vänner hit. Vi åt, pratade, dansade och jag fick så mycket fina presenter TACK IGEN!! 
Sedan drog vi till strömpis och jag hade en såå bra kväll! Tack för att jag har så fina vänner! 
 
Kanske skulle säga det att jag fick allt på bilderna, allt som står i hyllan fick jag förutom dom tre bodylotions som står högst upp. 

12 november

Nu sitter jag här i sängen helt slut efter gymmet. Skulle behöva städa men har noll ork. 
Var tvungen att äta något efter gymmet och gick in på Coop och så såg Matilda dessa!? Hur goda som helst! 
Imorse tränade jag även på permanent till gymnasiearbetet som ni ser över. Tänk att det ska vara så svårt att rulla in håret på några spolar.. Puss

11 november

Idag har varit en halvdan dag. Skulle ha en redovisning som jag hade sån grov ångest över, men slutade med att jag inte gjorde det för att jag fick sån panik innan. 
Nu ikväll har jag varit på Marieberg med Sara och Felicia. Har varit så shoppingsugen och det var väl därför jag inte hittade något som jag hade tänkt mig idag. Men visar det jag hittade iaf!
Sitter just nu och kollar Johan Falk med mamma sedan ska jag sova. Gissa vem som inte kom upp imorse? Haha fattar inte att det ska vara så svårt att gå upp när klockan ringer. Godnatt


10 november

Beställde lite saker till min mobil i söndags och fick tre av paketen redan idag, hur bra? Hoppas på att dom andra två kommer imorgon! 
Tänker att jag visar allt när jag fått hem allting. 
Idag har jag varit ledig och har fått massor gjort. Gick till körskolan och pluggade lite vid lunch sedan gick jag till skolan och mötte Frida och Matilda för att göra klart historian till imorgon. Sedan hann jag även med att ta bort Felicias fransar. 
Ska snart hoppa ner i sängen, orkar inte försova mig imorgon igen som jag alltid gör.. Godnatt 

9 november

Såhär roligt har jag haft det idag. Skulle ta inspiration från några klänningar och göra en frisyr utifrån det. Slängde ihop den på 15 min typ, visste direkt hur jag ville göra och hur jag skulle få ihop det. 
 
Annars idag har jag hunnit klippa david efter skolan. Effektiv dag haha.
Är ledig imorgon så satte mig nu en stund och pluggade lite körkort. Ska passa på att skicka in några bilder på klippningar jag gjort till min lärare nu när jag ändå är igång. Puss

halloween

Såhär såg jag ut på halloween. Min tanke var att vara brännskadad sedan blev det militär på det också. 
Märkte nu att på de sista bilderna har jag dragit bort lite av såret på hakan. Kommer ihåg att det började lossna under kvällen så drog bort det. 
Vi var på en fest och tanken var att dra till krogen sen men blev inget med det. Tror det var bra eftersom vi alla var trötta efter min födelsedag. 
Jag var iallafall så nöjd med min sminkning, alla jag mötte blev jätte rädda och ba ''men gud vad har du gjort'' haha. Kände mig snyggare än någonsin seriöst.. 

lång dag

Jag måste börja göra mer saker så jag har något annat att lägga ut bild på än mig själv.. 
Idag efter jobbet var jag död, haha alltså verkligen! Det har varit en så lång dag och så mycket människor!! Jag förstår inte, var alla på Marieberg idag?? 
Men det gick bra ändå, bara trevliga kunder, inga surisar idag inte.
Nu ikväll tog jag och Felicia en promenad till Ica och köpte chips sedan gick vi hem till Sara, och fick sedan gå hem i regnet... Var blöt på ställen jag inte trodde man kunde va blöt på ungefär. Tog mig en varm dusch när jag kom hem och nu ligger jag i sängen. Tänkte slå på en film men är så trött så ska sova. Godnatt 

7november

Blev ingen myskväll för mig. Hade glömt att vi var bortbjudna så jag har spenderat kvällen med släkten. 
Tog ett jobbpass imorgon 11-19.30 så jag kommer vara så död imorgon! 
Men vad gör man inte för lite extra pengar right?
Ska lägga mig och sova nu, är så himla arg så har gått runt och svurit för mig själv i nästan en timme. Vissa killar är riktigt jävla pantade, tjejer också men i detta fall killar. Godnatt 

6 november

Godmorgon på er! Fredag idag så vad händer idag? 
Jag ska dra mig till gymmet snart sedan har jag lite småsaker att göra. Annars kommer jag bara stanna hemma. Blir en myskväll hemma ikväll, ska försöka leta på en riktigt bra film! Ha en fin fredag, puss

5 november

Har precis fixat till mig lite, ska käka lite nu och sen ska jag jobba. Jobbar till stängning idag vilket var så länge sen! 
Skulle åkt till gymmet idag men kände inte att tiden räckte så jag gick ut på en promenad i stället. 
Imorgon är jag leeedig!! då ska jag till gymmet iallafall då finns det inget att skylla på! Puss

3 november

Long time no see! Sitter just nu och skickar in en uppgift som ska in idag. Har suttit och pluggat körkort nu hela kvällen och så fort jag är klar med detta ska jag hoppa i säng. Är inte alls trött men börjar tidigt imorgon. 
Ska göra två separata inlägg om min födelsedag, alla fina presenter jag fick och halloween. Hoppas ni mår bra, puss