Skriv din beskrivning här!

27 augusti

 
 
Hej på er nu har det stått tomt här väldigt länge. 
Igår var jag i Stockholm för att min pappa fyllde år. Valde då att filma lite när jag åkte upp och tänkte att jag filmar så mycket jag känner för och när jag får tid över så ska jag redigera ihop det till någonting roligt. Tanken var inte att jag skulle visa den utan mest bara få testa på imovie och tidsfördriv. 
Videon är inte så lång så det gick fort att redigera ihop och det finns såklart mycket mer man kan göra. Sen satt jag och lekte massor och testade flera effekter fram och tillbaks därav början när det står att jag ''reser'' från Örebro till Stockholm haha. 
Om ni ser videon nu så kommer ni förstå vad jag menar nu. Ser ni hur osäker jag ser ut när jag filmar mig själv? Det var verkligen otroligt påtvingat (ofc) och obekvämt att känna att man hade en kamera på sig hela tiden. 
Sedan att jag filmar i bästa vinkeln lite snett nerifrån är bara ett plus kan jag tycka. Här får man se the real me från olika vinklar. Urcharmigt right! 
Men det bästa måste ändå vara att det ser ut som att jag åker hela vägen till Stockholm, går in på bikbok, testar en outfit, går till bilen och sedan åker hem igen. Haha åh nej så enkelt var det inte. Men det ser himla roligt ut iallafall om man tänker på det. 
 
Hämta upp min pappa inne i stan klockan 16. Innan det gick jag runt på stan och kikade in olika ställen i över 2h. Faktiskt otroligt skönt att bara få vara för sig själv i vackra Stockholm liksom, tro det eller ej. 
Stötte även på min bror och hängde med honom under hans lunch. 

16 augusti

Nu är semestern över och tillbaka till verkligheten. Jag tycker dock det är väldigt skönt. Var så himla rastlös nu sista veckan och längtade efter att jobba.
Börjar lite lugnt för redan idag är jag ledig. Så nu ska jag åka och äntligen få nya fransar. Har varit utan nu i 2 veckor men nu börjar jag sakna det!
På torsdag ska jag till frisören också så blir ett helt nytt jag.
Nej inte direkt men lite tillfix ska bli skönt! Puss


cypern

Hemma efter en härlig vecka i cypern! 
Har verkligen haft så himla roligt och hade mer än gärna upplevt vissa dagar igen. Kommer ändå sakna att springa utanför lägenheten och slås av värmen så fort man öppnar dörren. Saknar den trevliga personalen på costas som kallades oss hans blommor. Och alla härliga svenskar man träffade på grabbarna grus. 

tips

Alltså denna mask!! Som smör för håret. Rena drömmen. 
Den är tjock i konsistensen och känns riktigt fet. Så himla bra till torra och förstörda hår som mitt. 

nails