Skriv din beskrivning här!

I'm stuck in your head, I'm back from the dead

Har precis kollat på senaste pll avsnittet. Blandade känslor.. Läste en väldigt rörande berättelse oxå, ni hitter den här.
 
Annars idag har det inte hänt någonting. Har för första dagen på väldigt länge inga läxor. I sjuan och åttan hade vi aldrig läxor, nu i nian kom allt. Annars har jag bara en idrottsläxa som ska vara klar om tre veckor så jag har tid på mig. Jag är verkligen helt död på morgonen, det är ett under att jag ens hinner göra mig i ordning varje morgon på den korta tiden jag har. Så jag tänkte gå och lägga mig nu ganska så snart. Och jag måste bara berätta hur stolt jag är över mig själv, på fredag har jag inte använt en värmetång på två veckor. Nu under dom här två veckorna har jag haft mitt naturliga och jag storm trivs med det. 

26 Januari

Sitter i skolan och har rast. Efter skolan måste jag plugga ihjäl mig eftersom jag har prov imorn. Senare när mamma kommer hem ska vi ut och springa. Yey healthy life!


Måndag

Blev ganska dålig uppdatering i helgen. Gjorde egentligen ingenting speciellt, hann bara inte med bloggen. Nu känner jag att jag börjar komma igång med träningen på riktigt, känns hur bra som helst! Vi hade något jobbigt idag på idrotten och efter det så känner att när det gäller både styrka och kondition så ligger mitt självförtroende på 0. Åhndnhrpyl jag som tränar så jävla mycket.


23 Februari

Förlåt för jag inte blogga mer igår, vart lite stressigt så hann inte med det. Hade iaf en bra kväll med sara och felicia! Åt suger god mat, skarattade så jag fick ont i magen, och bara hade det super! 
Åkte iväg och köpte nya jeans idag, eftersom jag har lyckats spräcka alla mina.. Fuck dr denim. Köpte iaf ett par skit snygga levis. och två bilder från igår innan jag stack iväg. ler som en dåre.. 

Fredag

Har precis ätit lunch och snart ska jag börja fixa mig. Jag som tänkte att jag skulle vakna hyfsat tidigt idag. Vaknade tio och tänkte att jag skulle gå upp då men var för trött så jag somna om. Sen vaknade jag tolv och var fortfarande lika trött, men då gick jag iaf upp, åt frukost och körde ett träningspass! Jag hör av mig sen, puss


22 Februari

Har precis lagt mig och ska slå på en film. Ska försöka komma upp hyfsat imorgon för att hinna med ett träningspass innan jag träffar några vänner som jag sedan spenderar kvällen med! Godnatt<3


Godmorgon

Godmorgon! Har precis vaknat upp i solljuset. Idag är det skit fint väder så jag ska nog gå ut och röra lite på mig. Men först ska jag göra en smoothie, puss


Just having a good time

Jag och felicia har legat och kollat film hela dagen. Har precis städat upp i mitt rum och nu ska jag byta om och köra ett träningspass. Efter ska jag ta en lång och skön dusch, raka benen och ha ansiktsmask. Känner att jag behöver det. Sen ska jag fixa om lite i mitt rum och fixa naglarna. Blir en myskväll ikväll. Puss
Hittade en gammal bild på oss, hihi 

20 Februari

Åh jag har ont i magen av allt jag har ätit ikväll. Nu ligger jag i sängen och väntar på att pll ska börja. Är så jävla spänd så det är sjukt!
Felicia ligger och läser massa teorier om vem som kan vara A så nu är jag på helspänn!! Kommer nog somna efter pll så godnatt på er


Påväg ut

Åh vilken känsla!


Godmorgon

Idag har jag sjukt ont i min fot. Kunde inte sova igår för det gjorde så ont, och imorse vaknade jag jätte tidigt (vet dock inte om det är fotens fel, men chansar på det) Vet inte säkert men tror jag ska träffa felicia idag, så jag hör av mig senare!


I know it was hard

Stannade inne idag oxå. Bestämde mig för att röja undan lite av mina gamla leksaker. Eftersom jag tar upp båda våra vindar med mina gamla saker. Hällde ut en låda på golvet och det tog mig ungefär 9 timmar att sortera allt. Aldrig igen!!!
Och sån tur som jag har så halkade jag ner för trappen förut oxå, och gled ner sittandes på foten. Karma för att jag bara har gått ut en gång på tre dagar.. Nu ska jag slå på en film sen sova, godnatt


18 Februari

Jag har knappt gått ut på hela helgen. Förutom igår kväll när jag åkte till träningen annars har jag suttit instängd på mitt rum hela helgen. Har ingenting planerat den här veckan så det kommer väl sluta med att jag sitter hemm hela veckan. 
Mitt liv vart just mycket sämre, det snöar. Alltså vad är detta? Visst jag älskar snö och jag tycker det är skit fint men kom igen det räcker nu. Nu vill jag ha sommar. Ska höra av mig till en vän nu, sen får vi se vad som händer. TJAO
Idag fastnar jag verkligen inte på bild
Tumblr_mhugcaldex1qfoqewo1_400_large

Training

Jag har bestämt mig för att träna stenhårt nu fram till sommaren. Jag vill kunna gå runt i fina toppar och bikini utan att behöva känna att jag måste dra in magen. Det här handlar inte om att jag tycker jag är för tjock utan att jag vill ha en fin kropp som JAG trivs med. Efter att ha kollat på bilder från kanske 2 år sen så inser hur jävla mycket jag faktiskt har gått upp i vikt. Jag vill, och jag ska! 
Min motivition till de här är att sätta upp mål till mig själv. T.ex. att kunna ha ett par jeans som jag kunde ha för två år sen. 
Och om ni hade tänkt kommentera något istil med ''dra ner byxorna lite till'' osv så snälla låt bli, det tas ändå bort. 

16 Februari

Bild från tidigare i veckan
Har ingen motivation till bloggning längre. Nu har jag lov och jag ska verkligen försöka mitt bästa för att komma igång igen. Mitt lov kommer bestå av, vänner, sova, äta, slappa, träna, plugga. Om jag lyckas uppdatera någorlunda bra tänkte jag ha en frågestund i slutet av veckan. (nästa vecka alltså) 

Tisdag

Den här dagen har verkligen gått jätte fort. Har inte hunnit med så himla mycket. Har precis duschat och ska snart hoppa i säng. Eftersom det är fettisdagen idag har jag smällt i mig en semla. 
Annars idag har jag varit i skolan, hemma hos felicia med sara en stund, och sen tränat. Har lite plugg men det är ett tag kvar tills det ska vara klart osv så jag väntar lite med det. Jag städade igår och det ser redan för jävligt ut på mitt rum, herregud vad gör jag egentligen? Hoppas ni mår bra, puss

Förlåt

Förlåt för sjukt dålig uppdatering! Blogg.se har inte funkat. Jag har verkligen ingenting att skriva om längre. Känns som jag lever för skolan, träna, jobba och vänner. Pengar ingår i jobb. Jag mååååste städa mitt rum. Ser för hemskt ut. Annars då.. Ja jag hade np i fredags. Vad jag vet så tyckte dom flesta att det var väldigt svårt, jag tyckte det var otroligt enkelt. Haha bara för det gjorde jag säkert fel. Skrev säkert inte en novell som jag trodde jag gjorde. Känns lite som jag inte har koll på något längre, jag vet inte vad vi har för läxor längre, förut höll jag på med mitt hår och ansikte hela tiden, det gör jag aldrig nu för tiden. Hela förra veckan gick jag runt med mitt naturliga. Shiet first time in my life typ. Alltså antingen har jag mitt naturliga eller lockigt. Jag får damp på mitt ansikte och vet inte hur jag ska sminka mig längre. Life is hard. Ska städa lite nu, puss
Naglarna jag gjorde i torsdags. 

The lost valentine

Min nya favorit film! Så himla fin! Är ni sugna på en gråt-film, kolla på den här. Jag grät flera gånger. Ett plus är att Sean Faris är med också, hehe. Jag tycker inte den låter så bra när man läser vad den handlar om, men den är sjukt bra och om ni tycker om The notebook måste ni se den här! Dom är ganska lika. Fast jag tycker nog nästan att den här är snäppet bättre!

När den lokala TV-reportern Susan Allison får i uppdrag att ta sig an en kärlekshistoria, blir hon introducerad för Neil och Caroline's barnbarn, Lucas. De båda blir snabbt fästa vid varandra och börjar jobba med historien. Lucas får sin motvilliga farmor att samarbeta medan Susan använder sina resurser för att utreda Neil´s försvinnande. Tillsammans avslöjar det unga paret två kärlekshistorier - en kärlek som har besegrat och överlevt allt och en kärlek som precis har börjat.


Fix


Tisdag

Ska snart sova, eller ja jag kommer somna när som helst. Åkte upp på stan efter skolan med Sara, åt lite sen gick vi till biblioteket och pluggade. Var verkligen ett skit bra ställe att plugga på! Har ju som ni vet np imorn, är inte ett dugg nervös, kommer bara bli jobbigt att min mage kommer låta som in i helvete. Den ska ALLTID låta när man måste vara tyst.. Hoppas ändå att det kommer gå bra och att jag inte har en sån dag som jag kan ha ibland då jag fastnar på varje ord jag läser. Nu orkar jag inte vara vaken längre, puss och godnatt


Måndag

Ligger i sängen och kollar på tv. Känner mig hur seg som helst, har ont i huvudet och i benen. Och lite överallt faktiskt. Måste köpa ett par nya byxor eftersom jag spräckte mina i fredags. Jag äger ungefär 20 kr förutom mina "jobb" pengar men dom kan jag inte ta ifrån. Imorgon ska jag plugga med sara, och sedan ska jag plugga lite till np som är på onsdag och fredag. Måste bara säga hur mycket jag älskar lockarna jag hade idag! Så jäkla fint och sliter inte ett skit på håret<3


1 Februari

Ligger hemma hos felicia och ska kolla på film. Var på bio ikväll och såg ego. Den var faktiskt riktigt bra! Annars har det inte hänt alls mycket idag. I helgen ska jag bara ta det chill och vara med mina vänner. Inget plugg och det tackar jag för!