Skriv din beskrivning här!

29 April

Då var den årliga fashionshowen över. Det har varit en sååå rolig dag! Jag har hängt bakom scenen under showen och varit med i det såkallade "crewt", fixat till alla det sista innan dom skulle ut på scen. 
Var en av få som inte ville vara modell för att slippa visa sig på scenen, så slutar det med att alla ska ut där, även vi "fixare".. Men det har varit jätte roligt ändå och jag är jätte nöjd med allt jag gjort! 
Imorgon är jag ledig så jag ska sova riktigt länge! Godnatt

27 April

Har varit väldigt dålig uppdatering här. Har egentligen ingenting att skylla på så det ska jag inte göra. 
I skolan nu håller vi på med modevisningen vilket betyder att vi brutit alla scheman och vi bara håller på att gör uppsättningar, så roligt! 
I fredags var vi och firade Emmy som fyllde 18. Sjukaste festen någonsin typ, alla bara låg och spydde haha.. Bästa sättet när man ska på fest är att vara jätte trött typ ha jobbat innan och sedan dricka energidryck. Haha bättre än alkohol. 
I lördags grillade vi hos Sara och planerade utlandsresa i sommar. Så nu är allt bokat och det blir Grekland! Det ska bli så himla roligt, även fast jag vet att jag kommer vara så sjukt nervös innan och knappt vilja åka. 

Nu sitter jag på min praktik medans Matilda och Louise spraytannar sig. Puss (bild på my babes)

klipp på William

I helgen klippte jag William ännu en gång. Fast denna gång har jag klippt allt med sax. Brukar ju annars klippa sidorna med maskin. 

senaste

I fredags klippte och slingade jag Alexandra. Förutom att utväxten gick ihop mer med längderna och fick bort lite av det som var orange blev det inte jättestor skillnad.. 
Igår klippte jag elias, har gjort det länge nu och märker verkligen att det blir bättre och bättre för varje gång! 

19 April

Fläckig och fin börjar jag bli nu. MEN AJA, who cares som man brukar säga. Får frågan flera gånger om dagen om jag varit utomlands. En på jobbet trodde inte ens på mig när jag sa att det var spraytan haha! 
Idag har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem var min bror Anthon hos oss och käkade lite eftersom han flyttar till Stockholm om en vecka så ville vi passa på att ses. Han är en av dom bästa människorna jag känner (haha klart vad annars) och jag vill föralltid ha honom i mitt liv! 



14 April

Idag har det varit en så lång dag. Sista lektion kunde jag ärligt inte hålla ögonen öppna, så jag somnade så fort jag kom hem och sov i två timmar. Vaknade 10 min innan jag skulle ta bussen till stan och det tar 5 min att gå till bussen från mig, så fick kasta ner gymkläderna och gå. Kom hem 21 och sedan har jag bara duschat och skrubbat mig som en galning för att få bort den sista färgen. För imorgon får jag ny och fin bränna! Så jag ska smörja in mig nu sedan sova. 
Imorgon är det lön och vi har jobbat 6 månader på Coop och det ska självklart firas med pinchos! Köpte även världens finaste kappa idag så just nu är livet ganska perfekt och jag är gladare än vad jag varit på länge! 
Har köpt en ny klänning och parfymerna ni ser på bilden också. Klänningen tänker jag visa efter imorgon, den blir snyggare om man är brun haha. 
Den högra parfymen luktar precis som min Giorgio Armani parfym och perfekt att ha i väskan. Godnatt

spraytan

Här har ni bättre bilder på min tan. Ursäkta texten men har inte tagit så mycket bilder. Dock har jag tappat mycket färg, speciellt i ansiktet fast jag inte använt smink eller så. Har smörjt in mig morgon och kväll och det har verkligen gjort att det suttit kvar. 
Jag var inte så beredd som man ska vara innan, hade bara skrubbat några dagar innan och knappt smörjt in mig. Vill verkligen göra igen för jag var extremt nöjd. Puss

10 april

Vaknade för en halvtimme sen efter att ha sovit i en timme ungefär. Tvekade ett tag men slutade med att jag gick upp och tvätta bort mascaran och smörjde in mig. Smörjer mig hela tiden nu för att inte bli torr och tappa färg. Slog mig precis att jag inte berättat för er att jag gjort en spraytan. Dom har precis börjat med det på min praktik så jag fick testa på och jag är hur nöjd som helst. 
Älskar hur alla tittar lite extra mycket och frågar tillslut "har du varit utomlands" haha. 

9 April

Sara tycker alltid mina frukostar ser så torra ut, men det är inte ett dugg torrt. Det är så gott! Dock åt jag gröt också men åt detta innan. 
ÄLSKAR så mycket att jag är klar med matten och nu har sovmorgon varje morgon! Även om det bara är till 10 är jag glad. Godnatt 

4 April

Vilket underbart väder vi haft idag! Fördelen med att min kära mor är gammal bartender, goa drinkar till mig. 
Kan vi ta en tyst minut för dessa ursnygga glajjer? Och även att jag fick frågan idag om jag varit utomlands. WOHO! 
Inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt. Drömde hela tiden att jag var på jobbet och det var så mycket kunder att jag fick ta dom i kassan, och samtidigt kom det massa i shopen och jag var själv på hela Coop. Så jag har legat halv vaken och måste sammanlagt sovit i 3h ungefär. Sedan upp 8 för jobb. 
Så ikväll har jag varit grinig. Vet inte om det är pga av sömnbrist men har varit jätte känslig och bara tyckt allt varit allmänt dåligt. Men bättre blev det när fast and furious var på tv! 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av greys (om jag kan hålla mig vaken) sen blir det sängen. Godnatt 

Bus

Vem försöker jag lura, kommer inte kunna visa bättre bilder på hur min bus blev. Är iaf SJUKT nöjd med den! Aldrig känt mig snyggare (lol om man får säga så) Jätte lätt att applicera och luktar typ choklad. Jag beställde från en sida som heter cocopanda.se! 

Todays outfit ser ni ovan. Älskar mina nya leggings från Vero Moda!
Stängning idag gick bra förutom att jag gjorde bort mig och fick skämmas för det.. Menmen nya tag imorgon med jobb 9-13 så det är skönt att ha hela dagen sen. Godnatt 

3 april

Idag är en sån dag det inte finns något att göra. Jag har precis duchat och ätit lite. Jobbar senare ikväll och då äre även jag som stänger. 
Filmen igår var så sjukt bra. Utan tvekan bästa filmen! Fast and furious är lätt mina favorit filmer och det är tråkigt att det är slut nu men var samtidigt så jäkla bra slut. Rekommendera alla att se den! 

2 April

Ska käka lite sedan gå på bio och se fast and furious. Är astaggad! Hoppas ni får en fin kväll, puss
Älskar förresten min nya tan. Känner mig bekväm utan smink som jag inte gjort på flera månader. Ska försöka viss bättre bilder senare. 

31 mars

Denna blogg består endast av matbilder, yey. Tycker dock sånt är lite kul. 
Hängde på marieberg innan jobbet idag, trots hur jag mådde.  
De två sista timmarna på Coop var ren pest. Aldrig känt mig så svimfärdig och dålig. Var en sek från att gå hem tidigare och jag vet faktiskt inte vad det var som fick mig att stå ut smärtan och sitta kvar i kassan. Godnatt